reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja ....cytomegalia

Mona -współczuję Ci z całego serca. Życzę Ci dużo wewnętrznej siły i podziwiam Cię za dotychczasową determinację i walkę. Zuzia jest już wśród aniołków - wierzę, że jest szczęśliwa i będzie na was patrzeć każdego dnia.

reklama
Mona bardzo mi przykro, aż gula stanęła mi w gardle, mam łzy w oczach. Nie wiem co napisać. Zuzia walczyła dzielnie a Ty razem z nią. Teraz juz nie cierpi, jest jej dobrze. Teraz bedzi Ona opiekowac sie Tobą tu na ziemii
[*]

mona - sa takie momenty w życiu, że człowiek się zastanawia dlaczego tak się dzieje. Ja nie mogę pojąć dlaczego Bóg pozwala na takie tragedie... nigdy tego nie pojmę i łączę się z Wami w tym ogromnym, niepojętym tak naprawdę dla człowieka, który tego nie doświadczył, bólu...

Mona płaczę razem z Tobą.tak strasznie mi przykro

ticker.php

Monia bardzo mi przykro. Brak slow tylko lzy teraz przemowic potrafia...''Z milosci zrodzona miloscia pozostanie''
[*]

reklama
Mona - bardzo mi przykro, każda z nas wierzyła, że Zuzia da rade, tak dzielnie walczyła...Przyjmij najszczersze kondolencje, żadne słowa na pewno nie w stanie oddać Waszego bólu. Wasz Aniołek na pewno jest w lepszym świecie i będzie miał Was w opiece.

Do góry