reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

moja ....cytomegalia

Mona -współczuję Ci z całego serca. Życzę Ci dużo wewnętrznej siły i podziwiam Cię za dotychczasową determinację i walkę. Zuzia jest już wśród aniołków - wierzę, że jest szczęśliwa i będzie na was patrzeć każdego dnia.

reklama
Mona bardzo mi przykro, aż gula stanęła mi w gardle, mam łzy w oczach. Nie wiem co napisać. Zuzia walczyła dzielnie a Ty razem z nią. Teraz juz nie cierpi, jest jej dobrze. Teraz bedzi Ona opiekowac sie Tobą tu na ziemii
[*]

mona - sa takie momenty w życiu, że człowiek się zastanawia dlaczego tak się dzieje. Ja nie mogę pojąć dlaczego Bóg pozwala na takie tragedie... nigdy tego nie pojmę i łączę się z Wami w tym ogromnym, niepojętym tak naprawdę dla człowieka, który tego nie doświadczył, bólu...

Mona płaczę razem z Tobą.tak strasznie mi przykro

ticker.php

Monia bardzo mi przykro. Brak slow tylko lzy teraz przemowic potrafia...''Z milosci zrodzona miloscia pozostanie''
[*]

reklama
Mona - bardzo mi przykro, każda z nas wierzyła, że Zuzia da rade, tak dzielnie walczyła...Przyjmij najszczersze kondolencje, żadne słowa na pewno nie w stanie oddać Waszego bólu. Wasz Aniołek na pewno jest w lepszym świecie i będzie miał Was w opiece.

Do góry