reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja ....cytomegalia

reklama
Jestem jakaś zakręcona ostatnio, dałabym sobie rękę uciąc że pisałam tutaj ostatnio....hm...dziwne...

W ubiegłą środę Zuzolek miał podawaną ostatnią porcję leku i PCR-y niestety nie są pomyślne, wirus jest. Lekarz powiedział mi o tym w Wigilię, raczej ja wymusiłam informacje o wyniku, niechciał psuć mi świąt. Teraz ma miesiąc przerwy i trzeba czekać czy poradzi sobie lub jak sobie poradzi.Sam lekarz liczył na to że wyniki beda ujemne niestety, ale taki paskudny ten wirus jest, i leczenie długotrwałe..
Narazie tfu tfu odpukać idzie dobrze morfologia utrzymuje się. Płytki z dzisiaj miała na poziomie 127tys.

Generalnie gdyby nie ten wirus mała byłaby w domu bo leczona nie jest, jest w inkubatorze dostaje tylko tlen , cały sprzet czyli respirator jest juz schowany:-) ma tylko podawane witaminy i. .pokarm sonda.
Waży już 1970 a zjada 45ml ...
Po malutku zaczynamy się kangurować. 3 stycznia bedzie miała podawana kolejna dawke Synagisu.
W najblizszych dniach beda robic kolejne usg główki serduszka
A I NAJWAŻNIEJSZE.....!!!! GŁÓWKA UROSŁA O 0,5CM!! aż boje sie cieszyć :) niechce zapeszać...

Często mówię jej do uszka że ma ciocie z BB które trzymaja za nią kciuki, a ona co wtedy robi uśmiecha się...

Wczoraj miałąm najdłuższą wizytę u kardiloga , miałam mieć robione usg serca, trwało aż ..5 minut.. nie zrobili mi bo prądu zabrakło ;)

reklama
super... teraz jak zaczniesz kangurkowac.. i Zuzia sie w ciebie wtuli.. to napewno jeszcze szybciej zacznie wracac do zdrowia.. no i wiruska uda sie w koncu pokonac!! ja tu dalej trzymam Kciuki i czekam na wiadomosc.. " wracamy do domu!"

Do góry