reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mój poród

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Magda - ogromne gratulacje dla was obu :) i czekamy na jakies zdjecie zeby w naszym nowym watku umiescic pod informacja o porodzie :)

reklama
Gratulacje Magda!!!!Ucalowania dla malutkiej Oliwki :-* :-* :-* Czekamy na zdjecia naszej rodzynki :) Ciesze sie ze wszystko dobrze i ze jestescie juz cale i zdrowe w domu.

Magdaleona gratuluje zdrowej córeczki :) :)
obyś jak najszybciej wróciła do pełni sił

Wielkie gratulacje dla pierwszej kwietniowej mamusi i córeczki! Z niecerpliwością czekamy na fotki.

Wielkie Gratulacje!!! Fajnie, że już po wszystkim, my jeszcze czekamy na ten wspaniały dzień narodzin, który mam nadzieję nadejdzie już niedługo.
Pozdrowionka

to i ja moze opisze swój poród :)
bóle zaczeły sie w domu 29 marca rano ale nie były az tak bardzo bolesne, rano odszedł mi czop sluzowy ale dziewczyny uspokoiły mnie ze to moze jeszcze potwac kilka dni, bo do terminu jeszcze troche brakowało
wieczorem takie samo skurcze ale juz częsciej bo co 5 min
wyjazd do szpitala i tam na miejscu okazało sie ze juest juz 9 cm rowarcia
porod trwał ok 15 min, bolało ale nie było az takiego bólu o jakim myslałam bedąc w ciąży
nawet nie musiałam juz prosic o znieczulenie bo i tak zanim by przyszedł lekarz byłoby juz dawno po wszystkim
teraz czuje sie super :D a wczoraj wyszłam ze szpitala

Ewach cieszę się że miałaś lekki poród. ńo i oczywiście GRATULUJĘ!!!!
A napisz nacinali Cię, czy obeszło się bez tego? Jak dochodzisz do siebie po porodzie?

Zazdroszcze takiego expresu, ale najważniejsze że już czujesz sie dobrze.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry