Ja tez wiem co to znacza te skurcze- co minute tak silne (po oksytocynie), ze w tych krotkich przerwach juz tracilam przytomnosc. Ale tak mi szkoda, ze nie pamietam jak pierwszy raz zakrzyczala. Chociaz teraz wszystko juz sie robi malo wazne- teraz najwazniejsze zeby brzuszek malej nie bolal
reklama
K
kasiula matula
Gość
nie widze różnicy w tym jak dziecko przychodzi na świat to chyba najmniej ważne
ważne ze juz jest zdrowe i nasze ukochane wyczekiwane
kasiula matula pisze:nie widze różnicy w tym jak dziecko przychodzi na świat to chyba najmniej ważne
W pełni się z Tobą zgadzam
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Milla pisze:Pytam dziewczyn ktore mialy cc??? Cewnik zakladano wam przed czy po znieczeczuleniu??
przed znieczuleniem, ale nie było aż tak źle nieprzyjemny jest pierwszy moment, uczucie-jakby miało się zapalenie pęcherza, wyjmowanie cewnika mnie nie bolało
benita_29
Marcowa mama 2006
U mnie tez bylo przed-nie bolalo ale bylo baaardzo nieprzyjemne.W sumie logicznie jest cewnikowac przed znieczuleniem,bo po to juz przestajesz sie kontrolowac i mozesz sie ssikac na stole operacyjnym :laugh:Milla pisze:Pytam dziewczyn ktore mialy cc??? Cewnik zakladano wam przed czy po znieczeczuleniu??
A
azik
Gość
ja milam po znieczuleniu, od razu jak mnie przerzucili na plecki - nic nie czulam
A
ara
Gość
ja tez mialam zakladane po zneiczuleniu
reklama
A
ara
Gość
catherinka pisze:Dziewczyny po cc - przynajmniej nie znacie tego bólu... Aniam, i myślę, że nie ma co się dołować - przecież cesarka tp też poród! Ja jak na razie jeśli myślę o drugim dziecku za parę lat to myślę właśnie o cesarce...nie wiem czy dałabym radę drugi raz temu bólowi, w momencie kiedy już wiem jak to jest...
niekoniecznie..ja nei mialam planowanej cesarki tylko takz wana awaryjna wiec przeszlam przez wszystkie bole az do rozwarcia na 10 cmm, a ze moja maluch byl zle ulozony i nie chcial sie dac wypszec przez 5 godzin to wiem co to znacza bole porodowe