reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mój pierwszy raz...

reklama
Ninja gratuluje zeba i kupy z zakretasem w nocniku ;-)
Ja nawet jeszcze nie zakupilam nocnika bo mialam traumatyczne przezycia z dzieinstwa mialam mlodszego brata o 10 lat i zgadniejcie kto musial mu wycierac dupala i wynosic kibelek jak mamie sie nie chcialo??A prawie nigdy jej sie nie chcalo albo byla zajeta.Do tej pory mnie wzdryga:wściekła/y::wściekła/y:blee fuu tfuuu
Teraz wypominam bratu ze mu dupsko musialm podcierac :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Di zero wdziecznosci normalnie.Ach ta mlodziez :-D:-D:-D;-)
A tak powaznie mam jak Doris ze pieluszka mnie nie rusza

Brawo dla wszystkich dzieciaczkow:-)
Kolejne 2 zebole 16.03 dolna lewa2 , 20.03 prawa gorna 1 :-) i nadal kielkujemy :-p

Hej ,
To i ja się pochwalę
h120.gif

Osiągnięcia Amelki:
Obrót z brzucha na plecy-15.07.08
Z pleców na brzuch-03.09.08
Chwytanie przedmiotów-27.06.08
Pierwsze ząbki dolne 1-11.12.08
Górne ząbki 1-06.02.09
Dwójki górne 02.03.09
Zaczęła siedzieć sama -12.09.08
Raczkowanie-15.10.08
Pierwszy krok-19.01.09
Samodzielne chodzenie-29.01.09

19.03 pierwszy raz sama wdrapała się na łóżko

Ninja gratulacje dla Tymona z okazji zębolka i kupalki :-)

pierwsze powazniejsze kuku na muniu... a konkretnie na policzku:-(przewrócił sie na plastikowego laptopika z którym ostatnio chodzi ajk biznesmen po całym domu i zdarł sobie skóre z policzka na poziomie ust....bedzie wyglądał na urodzinach jak kaskader:dry:
i zaczał wreszcie mówić mama a raz nawet powiedział dupa:baffled:

no to niezły Marcelito;-):-D..(z tym słownictwem...),bo co do kuku..to niedobrze:no:,ale najważniejsze że nic więcej się nie stało:tak:
A moja Tośka przywitała jednak urodzinki z 5 ząbków:tak:,a nawet można by powiedzieć 6!(bo następna dwójka dolna na widoku:tak:)..

Ha ha ha to daje czadu Marcel:-p:-D:-D:-D
A u nas (bo zapomnialam) 24.03 sam Domis zaczal wstawac przy roznych meblach ale najlepiej mu to wychodzi przy krzeselku uczydelku;-) i wczoraj sam robil pare kroczkow przy autku:-)
Aha a zasnac dzisiaj nie umial Domis z powodu kolejnego zabala lewa gorna 1:-)

Wow ale te nasze marcowiatka juz madre :-) Gratulacje szczegolnie naszemu ostatniemu szczerbaczowi Tymonowi!

tez mamy nocnik ale nasz na razie tylko sie przewraca albo robi za misiowy kapelusz :-D

u nas za to, na haslo "daj buzi" moje male komiczne wampirzatko rzuca sie mi na twarz i chce policzek odgryzc :-D A jak tatus prosi o "kiss" to delikatnie nadstawia czolko. hmmmm :dry:

mammma mammma mamma, gugu i baaaba caly czas gada i to na wszystko. za to bardzo ladnie krzyczy koko na labedzie i kaczki w parku i daddy tez leci pod odpowiedni adres i jeszcze wytyka go palcem z czego jestem strasznie dumna bo ciagle slysze ze dwujezyczniaki do 2giego roku zycia nic nie mowia:happy2:

reklama
Dzisiaj pierwszy krótki spacerek pieszy bez wózka, a właściwie to donikąd nie zaszłyśmy tylko po placu zabaw raz w jedną stronę raz w drugą i tak w kółko:baffled:

Do góry