reklama
dorotaaa26
Fanka BB :)
A u nas byly cztery samodzielne kroki i mowie juz tata

Befatka1982
Entuzjast(k)a
Gratulujemy wszystkim malusim nowych umiejetnosci
11m-cy i 8dni moja dama chodzi sama :-):-):-):-):-)
11m-cy i 8dni moja dama chodzi sama :-):-):-):-):-)
beti1982
III'2008 i IV'2010
Kayu i Kubusiu, gratulki

Dusia08
Marzec '08
No i u nas sa samodzielne kroki i coraz wiecej ich jest :-) (wreszcie
)

ninjacorps
Marcóweczka 2008
Tymon 11,5 miesiąca - pierwsza przespana noc... (to co, że padł o 22.00 jak normalnie chodzi ok. 20.30 i spał całą noc ze mną w łóżku
)

Befatka1982
Entuzjast(k)a
Ninja moze Tymonowi znudzilo sie w koncu nocne dreczenie matki i pomyslal ze jak poszla kobita tyrac na zabawki i pieluchy to moze odpusci.Oby 

ninjacorps
Marcóweczka 2008
Ta, jak ojciec przyjedzie na weekend to chyba będą losy ciągnąć, który będzie ze mną spał... 

(Choć nie ukrywam, że to bardzo przyjemne z tym gnojkiem spać, jak mnie tak paca po twarzy przy przewalaniu się albo trzyma łąpkę na mojej szyi..
)

(Choć nie ukrywam, że to bardzo przyjemne z tym gnojkiem spać, jak mnie tak paca po twarzy przy przewalaniu się albo trzyma łąpkę na mojej szyi..

Dusia08
Marzec '08
No i juz chodzimy sami! 

reklama
gratulacje dl małych zębatych i gadających chodziaczków 
ninja, jakies mamy podobne te dzieci... ja jeszcze jestem twarda i odstawiam pierdołę do łóżeczka, co kończy się wstawaniem po kilka razy. No ale ja nie pracuję, to zupełnie inna sprawa.
ninja, jakies mamy podobne te dzieci... ja jeszcze jestem twarda i odstawiam pierdołę do łóżeczka, co kończy się wstawaniem po kilka razy. No ale ja nie pracuję, to zupełnie inna sprawa.
Podziel się: