reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mój pierwszy raz...

reklama
Ninja gratuluje zeba i kupy z zakretasem w nocniku ;-)
Ja nawet jeszcze nie zakupilam nocnika bo mialam traumatyczne przezycia z dzieinstwa mialam mlodszego brata o 10 lat i zgadniejcie kto musial mu wycierac dupala i wynosic kibelek jak mamie sie nie chcialo??A prawie nigdy jej sie nie chcalo albo byla zajeta.Do tej pory mnie wzdryga:wściekła/y::wściekła/y:blee fuu tfuuu
Teraz wypominam bratu ze mu dupsko musialm podcierac :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Di zero wdziecznosci normalnie.Ach ta mlodziez :-D:-D:-D;-)
A tak powaznie mam jak Doris ze pieluszka mnie nie rusza

Brawo dla wszystkich dzieciaczkow:-)
Kolejne 2 zebole 16.03 dolna lewa2 , 20.03 prawa gorna 1 :-) i nadal kielkujemy :-p

Hej ,
To i ja się pochwalę
h120.gif

Osiągnięcia Amelki:
Obrót z brzucha na plecy-15.07.08
Z pleców na brzuch-03.09.08
Chwytanie przedmiotów-27.06.08
Pierwsze ząbki dolne 1-11.12.08
Górne ząbki 1-06.02.09
Dwójki górne 02.03.09
Zaczęła siedzieć sama -12.09.08
Raczkowanie-15.10.08
Pierwszy krok-19.01.09
Samodzielne chodzenie-29.01.09

19.03 pierwszy raz sama wdrapała się na łóżko

Ninja gratulacje dla Tymona z okazji zębolka i kupalki :-)

pierwsze powazniejsze kuku na muniu... a konkretnie na policzku:-(przewrócił sie na plastikowego laptopika z którym ostatnio chodzi ajk biznesmen po całym domu i zdarł sobie skóre z policzka na poziomie ust....bedzie wyglądał na urodzinach jak kaskader:dry:
i zaczał wreszcie mówić mama a raz nawet powiedział dupa:baffled:

no to niezły Marcelito;-):-D..(z tym słownictwem...),bo co do kuku..to niedobrze:no:,ale najważniejsze że nic więcej się nie stało:tak:
A moja Tośka przywitała jednak urodzinki z 5 ząbków:tak:,a nawet można by powiedzieć 6!(bo następna dwójka dolna na widoku:tak:)..

Ha ha ha to daje czadu Marcel:-p:-D:-D:-D
A u nas (bo zapomnialam) 24.03 sam Domis zaczal wstawac przy roznych meblach ale najlepiej mu to wychodzi przy krzeselku uczydelku;-) i wczoraj sam robil pare kroczkow przy autku:-)
Aha a zasnac dzisiaj nie umial Domis z powodu kolejnego zabala lewa gorna 1:-)

Wow ale te nasze marcowiatka juz madre :-) Gratulacje szczegolnie naszemu ostatniemu szczerbaczowi Tymonowi!

tez mamy nocnik ale nasz na razie tylko sie przewraca albo robi za misiowy kapelusz :-D

u nas za to, na haslo "daj buzi" moje male komiczne wampirzatko rzuca sie mi na twarz i chce policzek odgryzc :-D A jak tatus prosi o "kiss" to delikatnie nadstawia czolko. hmmmm :dry:

mammma mammma mamma, gugu i baaaba caly czas gada i to na wszystko. za to bardzo ladnie krzyczy koko na labedzie i kaczki w parku i daddy tez leci pod odpowiedni adres i jeszcze wytyka go palcem z czego jestem strasznie dumna bo ciagle slysze ze dwujezyczniaki do 2giego roku zycia nic nie mowia:happy2:

reklama
Dzisiaj pierwszy krótki spacerek pieszy bez wózka, a właściwie to donikąd nie zaszłyśmy tylko po placu zabaw raz w jedną stronę raz w drugą i tak w kółko:baffled:

Do góry