reklama
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Ninja gratuluje zeba i kupy z zakretasem w nocniku ;-)
Ja nawet jeszcze nie zakupilam nocnika bo mialam traumatyczne przezycia z dzieinstwa mialam mlodszego brata o 10 lat i zgadniejcie kto musial mu wycierac dupala i wynosic kibelek jak mamie sie nie chcialo??A prawie nigdy jej sie nie chcalo albo byla zajeta.Do tej pory mnie wzdrygablee fuu tfuuu
Teraz wypominam bratu ze mu dupsko musialm podcierac i zero wdziecznosci normalnie.Ach ta mlodziez ;-)
A tak powaznie mam jak Doris ze pieluszka mnie nie rusza
Ja nawet jeszcze nie zakupilam nocnika bo mialam traumatyczne przezycia z dzieinstwa mialam mlodszego brata o 10 lat i zgadniejcie kto musial mu wycierac dupala i wynosic kibelek jak mamie sie nie chcialo??A prawie nigdy jej sie nie chcalo albo byla zajeta.Do tej pory mnie wzdrygablee fuu tfuuu
Teraz wypominam bratu ze mu dupsko musialm podcierac i zero wdziecznosci normalnie.Ach ta mlodziez ;-)
A tak powaznie mam jak Doris ze pieluszka mnie nie rusza
I
izabell1203
Gość
Hej ,
To i ja się pochwalę
Osiągnięcia Amelki:
Obrót z brzucha na plecy-15.07.08
Z pleców na brzuch-03.09.08
Chwytanie przedmiotów-27.06.08
Pierwsze ząbki dolne 1-11.12.08
Górne ząbki 1-06.02.09
Dwójki górne 02.03.09
Zaczęła siedzieć sama -12.09.08
Raczkowanie-15.10.08
Pierwszy krok-19.01.09
Samodzielne chodzenie-29.01.09
To i ja się pochwalę
Osiągnięcia Amelki:
Obrót z brzucha na plecy-15.07.08
Z pleców na brzuch-03.09.08
Chwytanie przedmiotów-27.06.08
Pierwsze ząbki dolne 1-11.12.08
Górne ząbki 1-06.02.09
Dwójki górne 02.03.09
Zaczęła siedzieć sama -12.09.08
Raczkowanie-15.10.08
Pierwszy krok-19.01.09
Samodzielne chodzenie-29.01.09
pierwsze powazniejsze kuku na muniu... a konkretnie na policzku:-(przewrócił sie na plastikowego laptopika z którym ostatnio chodzi ajk biznesmen po całym domu i zdarł sobie skóre z policzka na poziomie ust....bedzie wyglądał na urodzinach jak kaskader
i zaczał wreszcie mówić mama a raz nawet powiedział dupa
i zaczał wreszcie mówić mama a raz nawet powiedział dupa
ewa33
Zadomowiona(y)
no to niezły Marcelito;-)..(z tym słownictwem...),bo co do kuku..to niedobrze,ale najważniejsze że nic więcej się nie stało
A moja Tośka przywitała jednak urodzinki z 5 ząbków,a nawet można by powiedzieć 6!(bo następna dwójka dolna na widoku)..
A moja Tośka przywitała jednak urodzinki z 5 ząbków,a nawet można by powiedzieć 6!(bo następna dwójka dolna na widoku)..
kasik25
Zadomowiona(y)
Ha ha ha to daje czadu Marcel
A u nas (bo zapomnialam) 24.03 sam Domis zaczal wstawac przy roznych meblach ale najlepiej mu to wychodzi przy krzeselku uczydelku;-) i wczoraj sam robil pare kroczkow przy autku:-)
Aha a zasnac dzisiaj nie umial Domis z powodu kolejnego zabala lewa gorna 1:-)
A u nas (bo zapomnialam) 24.03 sam Domis zaczal wstawac przy roznych meblach ale najlepiej mu to wychodzi przy krzeselku uczydelku;-) i wczoraj sam robil pare kroczkow przy autku:-)
Aha a zasnac dzisiaj nie umial Domis z powodu kolejnego zabala lewa gorna 1:-)
Wow ale te nasze marcowiatka juz madre :-) Gratulacje szczegolnie naszemu ostatniemu szczerbaczowi Tymonowi!
tez mamy nocnik ale nasz na razie tylko sie przewraca albo robi za misiowy kapelusz
u nas za to, na haslo "daj buzi" moje male komiczne wampirzatko rzuca sie mi na twarz i chce policzek odgryzc A jak tatus prosi o "kiss" to delikatnie nadstawia czolko. hmmmm
mammma mammma mamma, gugu i baaaba caly czas gada i to na wszystko. za to bardzo ladnie krzyczy koko na labedzie i kaczki w parku i daddy tez leci pod odpowiedni adres i jeszcze wytyka go palcem z czego jestem strasznie dumna bo ciagle slysze ze dwujezyczniaki do 2giego roku zycia nic nie mowia
tez mamy nocnik ale nasz na razie tylko sie przewraca albo robi za misiowy kapelusz
u nas za to, na haslo "daj buzi" moje male komiczne wampirzatko rzuca sie mi na twarz i chce policzek odgryzc A jak tatus prosi o "kiss" to delikatnie nadstawia czolko. hmmmm
mammma mammma mamma, gugu i baaaba caly czas gada i to na wszystko. za to bardzo ladnie krzyczy koko na labedzie i kaczki w parku i daddy tez leci pod odpowiedni adres i jeszcze wytyka go palcem z czego jestem strasznie dumna bo ciagle slysze ze dwujezyczniaki do 2giego roku zycia nic nie mowia
reklama
Podziel się: