reklama
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Kaya zaczyna sama chodzic ale z gadaniem jeszcze jej daleko.
Narazie robi tylko brawo i tany tany mówi tata i kilka razy zdazylo jej sie powiedziec mama.Jak próbuje ja czegos nauczyc to sie ze mnie smieje patrzy ma mine jakby kumala co do niej mówie ale pewnie mysli a daj mi spokój matka.Jak bede chciala to sobie powiem
Swietnie sobie radzi z klockami i wyrzucaniem nawet duzych zabawek z lózeczka
Narazie robi tylko brawo i tany tany mówi tata i kilka razy zdazylo jej sie powiedziec mama.Jak próbuje ja czegos nauczyc to sie ze mnie smieje patrzy ma mine jakby kumala co do niej mówie ale pewnie mysli a daj mi spokój matka.Jak bede chciala to sobie powiem
Swietnie sobie radzi z klockami i wyrzucaniem nawet duzych zabawek z lózeczka
Ostatnia edycja:
dorotaaa26
Fanka BB :)
Dzisiaj Kuba pierwszy raz sam wstal w lozeczkui nauczyl spiewac piosenke lalalalaa od paru dni raczkuje a nie sie czolga:-):-):-):-):-)
beti1982
III'2008 i IV'2010
Pierwsze stanie bez trzymanki bez upadku potem wielki banan na buzi:-)
do tego jest "nie ma", otwieranie drzwi
do tego jest "nie ma", otwieranie drzwi
pierwsze wstanie bez trzymanki ( z wielkim pudłem w raczkach heheh) i pierwsze kilka kroczków takich już stabilnych i pewnych (w sobote):-)
w ogóle coraz częściej puszcza się i idzie w długą póki sie nie zorientuje ale zawsze reagujemy na to najpierw szokiem a potem bijemy mu bravo zeby miał motywację
w ogóle coraz częściej puszcza się i idzie w długą póki sie nie zorientuje ale zawsze reagujemy na to najpierw szokiem a potem bijemy mu bravo zeby miał motywację
reklama
Marteczka23
Fan(ka)
Wpadłam się wam pochwalic że moja Żabka od niedzieli chodzi trzymana za rączki,wczoraj dała sama dwa kroki od taty do mamy,no i jaka jest radośc z jazdy pchaczem,prawie,że biega za nimtylko problem z zakrętami:-(
Podziel się: