reklama
Niekat, Remeny, gratulacje dla chłopaków. Teraz tylko patrzeć jak zaczną biegać.
Remeny, kiepsko z tą astmą :-(
U nas próba wprowadzenia moreli. Niestety pojawił się katar i brzydkie kupy :-( Za to kozi serek jest super i Mila się opycha kanapeczkami z serkiem.
Remeny, kiepsko z tą astmą :-(
U nas próba wprowadzenia moreli. Niestety pojawił się katar i brzydkie kupy :-( Za to kozi serek jest super i Mila się opycha kanapeczkami z serkiem.
pierwsza wizyta u stomatologa. Milenka grzecznie siedziała, nawet na początku buźkę otworzyła. Ząbki zdrowe. Podobno następna będzie górna lewa czwórka. Zobaczymy czy przepowiednia się sprawdzi.
A kilka dni temu pierwsze saneczki. Bardzo jej się podobało. I pierwszy raz był protest, że już koniec spaceru. Jak zobaczyła, że wracamy do mieszkania to krzyk był i płacz jakby jej ktoś wielką krzywdę wyrządzał.
A kilka dni temu pierwsze saneczki. Bardzo jej się podobało. I pierwszy raz był protest, że już koniec spaceru. Jak zobaczyła, że wracamy do mieszkania to krzyk był i płacz jakby jej ktoś wielką krzywdę wyrządzał.
Dusia08
Marzec '08
Gratulacje dla drepczacych maluchow:-)
Moj tez juz coraz wiecej zrobi kroczkuw, dzisiaj chyba najdalej doszedl bo jakies 5 krokuw. Wiec mam nadzieje ze juz niedlugo bendzie sam smigal to troche mi bendzie lzej.
Moj tez juz coraz wiecej zrobi kroczkuw, dzisiaj chyba najdalej doszedl bo jakies 5 krokuw. Wiec mam nadzieje ze juz niedlugo bendzie sam smigal to troche mi bendzie lzej.
reklama
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Tymon chodzi za jedną rączkę - boi się jeszcze trochę ale zajarany jest strasznie 
Pokazuje jaki jest duży.
Robi "nie nie nie" (ale to już od miesiąca)
Pokazuje jaki jest duży.
Robi "nie nie nie" (ale to już od miesiąca)

Podziel się: