reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mój pierwszy raz...

kasik - gratuluję ząbka! ale szybko, ho ho!!!!

Tymon pierwszy raz spał od 21 do 04.00! (no ale to po wielu atrakcjach - napierw byliśmy w Tomaszowie u znajomych potem dalsza podróż do Częstochowy więc cały dzień szybko zmieniające się nowe miejsca)

reklama
Kasik- gratulacje pierwszego ząbalka :tak::tak::tak:

U nas pierwszy raz :

- papmers 3
- naśladuję jadący samochodzik ("brrrrr" "bwwww" pieniąc się na całego:-D)
- od tygodnia interesują mnie moje paluszki u nóg, więc ich sobie dotykam;-)

dziś złapał się za kolanko i tak sobie leżał, a potem znów złapał za kółeczko przy pałąku jedną rączką, za kwiatka drugą i tak zasnął - po 5 min rączki mu opadły same:-)

Weronika mojej Ali wyszły pierwsze dwa ząbki jak miała 7 miesięcy, a rzekomo niektóre dzieci mają jeszcze później.

Weronika mojej Ali wyszły pierwsze dwa ząbki jak miała 7 miesięcy, a rzekomo niektóre dzieci mają jeszcze później.
Mojemu Błażejowi wyszedł jak miał prawie 10 miesięcy:angry::-D
Skrupulatne jesteście dziewczyny w swoich zapisach, to ja tak chociaż wspomnę:
- pierwsza marchewka - cztery dni temu,
- pierwsza daleka podróż i piersze wakacje nad morzem 13 - 24 czerwiec:laugh2:,
- pierwszy przewrót na brzuch był w wieku trzech tygodni:szok:,
- od dwóch tygodni złapany za rączki siada, wstaje i sprężynuje uginając kolanka, jak mu się powie "hopsiaki":-D:tak:
Kasik gratuluję ząbka!:tak:

reklama
Dzieki cioteczki:-)
AsiaM- jak bylam ostatnio u pediatry to babka byla z dziewczynka co miala 11m-cy i sie bala bo nie miala mala zadnego zabka ale bylo wszystko ok na dniach mialy sie pojawic:tak:

Do góry