reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mój pierwszy raz...

reklama
Basia w tym tygodniu nauczyła się zasypiać sama w łóżeczku w dzień, kładłam ją po prostu owiniętą i wychodziłam, a kiedy wchodziłam po kilku minutach już spała słodko. Niestety w nocy nie jest tak różowo więc jeszcze śpi w nocy ze mną

Gratuluje wszystkim obrotow z pleckow na brzuszek i odwrotnie:-) moj leniuszek nie chce sie narazie obracac ale... w prezencie dal nam w sumie wczoraj a dzisiaj sie upewnilam
pierwszy zabek:-):-):-):-) to chyba po mamusi tak ma bo ja mialam 3.5m-ca:-)

Kasik - ale szybko!!!dbaj teraz o tego ząbka bo takie wczecne lubią być słabe:tak:
mój cwaniak obraca się wokół własnej osi juz od jakiegoś czasu, nóżek jeszcze nei sięga ale dziś (dosławnie przed godziną) nauczył sie sam włączać pozytywkę na pałąku przy leżaczku:tak:nie jest to trudne bo wystarczy pociagnąc za kółeczko ale do tej pory nie siegał no niego a teraz prostuje rączki i ... gra muzyka:-)o a teraz zasypia:happy:
no dziś była pierwsza (i mam nadzieję na długo ostatnia) noc bez cyca a na butelce:-(mamusia sie skusiła na kielonka i taki juz jego los:zawstydzona/y:
wczoraj pierwszy raz przewijanie na dworku i to od razu kupsko!I to na weselu!!!

Pierwsze złapanie nózek(obu)obiema rączkami....:-) Pierw próbowała jak smakują:laugh2:..a na koniec zasnęła w takiej pozycji..:-D
Pampersy 3 to już od m-ca:szok:

My też! I z nóżkami i z pampersami 3! Chociaż jeszcze się nimi nie delektowal :laugh2:

Dziś pierwszy raz rzucił w mamusię grzechotką, i dobrze że taką gumową bo prawie w oko dostałam :baffled:

Na brzuszek też się moja rozrabiaka obraca i zdąży nasikać zanim go odkręcę i zmienię pieluchę

reklama
Do góry