reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Modna Ciężarówka

Dziewczynki, a ja się muszę pochwalić moimi dzisiejszymi zakupami. Jeśli macie możliwość, to pędźcie do MotherCare, gdziekolwiek to będzie, bo mają właśnie wyprzedaż. Ja byłam dziś w Arkadii w Warszawie i do tego sklepu weszłam tylko po to żeby wózki pooglądać - nawet nie spojrzałam na nazwę. No i zaczęliśmy sobie tak z mężem łazić, oglądać różne rzeczy i śmiać się z horrendalnych cen i zobaczyłam ciuchy dla ciężarówek. Już z przyzwyczajenia zaczęłam oglądać. W rezultacie wyszłam ze sklepu z dwiema spódnicami typu ogrodniczki - jedna dżinsowa (przeceniona z 249 zł na.... - nie uwierzycie - 29 zł!!!), a druga taka płócienna jasna (przeceniona z 179 zł na 69 zł). W rezultacie za niecałą stówkę mam dwie spódnice i to tylko dlatego że wyprzedają z magazynów kolekcję z poprzedniego lata, bo szykują nową. Będą akurat na okres wiosenno-letni, bo teraz są jeszcze trochę przyduże. Było naprawdę strasznie dużo ciuchów z ogromną przeceną. Gdyby nie to, że np. bluzek nie muszę kupować, bo z racji tuszy mam dużo w naprawdę pokaźnych rozmiarach, to pewnie jeszcze bym sobie dokupiła parę rzeczy.

reklama
to tak samo jak Radom,a na dodatek wiedzą ze jezeli jest tu malo sklepów to babki i tak przyjdą i kupią i dlatego ceny są naprawde z kosmosu,najlepsze jest to,ze ostatnio znalazlam w jednym ze sklepow tuniki niby ze ciązowe,ale tak naprawde wcale nie ciązowe bo takie same są na jednym z targow jako nie ciązowe tylko ze o polowe ceny tansze,wiecie co kupilam i w takim sposobem mam 2 w cenie jednej,buzka:-)

Blanes, nie narzekaj na Kraków.
Ja tam specjalnie jeżdżę żeby sobie ciuchy i buty kupić. U nas to dopiero kicha... Dobrze że jeden sklep z ciuszkami ciążowymi wypatrzyłam.

Tak to ja nie narzekam, jest dużo sklepów i teraz nam jeszcze Galerię Krakowską zrobili to w ogóle kosmiczne sklepy są :tak:. Tylko ciążowe sklepy to jakoś z tym kiepsko. Może ja źle szukam??

Blanes,
na pewno. Po prostu do momentu zafasolkowania nie zwraca się na takie worki uwagi :-D
Ja nie zauważyłam że w sklepie jest duży wybór ciuchów ciążowych mimo że w nim byłam i wózki oglądałam. Dopiero w necie się dowiedziałam że to tam :szok:

Dokładnie to samo mi przyszło do głowy. Może powinnam pochodzić po sklepach z wyprawkami, może tam są działy dla ciężarówek. A ty Efilo jak jesteś czasem w Kraku na zakupach to daj znać to pójdziemy na kawę (może lepiej sok) :tak::-D.

Ja w Poznaniu też miałam problem ze znalezieniem takich sklepów.
A najlepsze było jak szukałam sklepu firmowego happy mum. Nie mogłam znaleźć i już wściekła byłam, po czym sie okazało, że praktycznie za każdym razem jak byłam z Poznaniu, to przejeżdżałam obok tego sklepu :-D tylko go nie widziałam :-D

reklama
Do góry