reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Modna Ciężarówka

Ja nosze namiot mojego kochanego, czarny i niepiekny ale cieply i praktyczny byle z auta do budynku i spowrotem :) mojego płaszca skórzanego juz nie ubiore ale futerko ciągle pasuje:p

reklama
Ja mam siostrę, która ma straszne skoki wagi :-) raz tyje raz chudnie. No i jak jest w tym najchudszym momencie, to wygląda jak ja :tak:
Aktualnie jej się schudło i przywiozła mi swój kożuszek z "grubszych" czasów na wypadek gdybym się w swoją kurtkę zimową nie mieściła :-)
Narazie jeszcze się mieszczę, ale jakby co to kożuszek już czeka;-)

no ja z mojego towarzystwa to chyba najwyższa i najmocniej zbudowana jestem, a pozatym strasznie mało kobiet u nas w paczce:))) jak któraś większa to niska ;-)

ja mam narazie 1 jeansy,1 ciepły sweter,i jeden lżejszy sweterek,i jedną bluzkę,jeszcze pare rzeczy musze kupić ale nie za wiele,wole więcej letnich rzeczy kupic,a z kurtką mam ogromny problem,licze na to ze ta zima nie będzie sroga,bo mam 2 krótkie kurtki,i na dodatek jedna juz niedługo chyba mi posłuży,buziaczki

Ja też na szczęście jeszcze się mieszczę w mój płaszcz zimowy. Zobaczymy na wiosnę co będzie, ale raczej wątpię żebym się zmieściła w mój ukochany, sztruksowy, dopasowany płaszczyk :-(. Jeśli chodzi o ilość ubrań to na razie jeszcze nie poszalałam. Kupiłam jedną spódnicę i dwie bluzki. W dwie pary spodni jeszcze wchodzę (tylko wieczorkiem muszę guzik odpiąć) i mam dwie spódnice, które też o dziwo są ok. Oby do wiosny wtedy poszaleję z zakupami. :-D

mi tez sie juz koncza ubrania a na dodatek jak Cyrylka sie pobrudzi a potem wytrze raczki we mnie to... mam jeszcze mniej hyhy

Ja nie mam ani jednej bluzki albo sweterka. I strasznie boleję, bo mam tylko dwa takie spod których mi skarpeta nie wychodzi. Muszę coś zdziałać w tej sprawie, ale te bluzeczki w różyczki z falbankami i wstążkami, to sory, nie dla mnie. Napiszcie proszę co macie za bluzeczki ciążowe. Na pewno jakieś zdatne do noszenia. Bo ja nie mam chwilowo pomysłu :-(

A płaszczyk mam ten sam co przed ciążą bo to krój taki obszerny i pewnie w 9 miesiącu też bym się upchnęła. W kurtke puchową też się mieszczę :tak:

Blanes rzeczywiście niektóre z tych ciuszkow są całkiem całkiem,ja kupiłam od innej osoby przez allegro bardzo podobny cardigan jak ma ten użytkownik,i to jest jedyny ciepły sweterek jaki posiadam:-)

Efilo oprócz sweterka mam jeszcze 2 cienkie tuniki i 1 troszke grubszą,nie są one typowo ciążowymi ciuszkami i są bardzo rozciągliwe,podejrzewam że do wiosny wystarczą mi,jeszcze tak dużego brzucha pewnie nie będe mieć a jesli az tak urosnie to nad czyms pomysle,podejrzewam ze typowo ciążowe to będę kupowac bluzeczki te wiosenno-letnie bo wtedy niewiele rzeczy będzie na mnie pasowac:-)

nie wiem jak wy dziewczynki,ale mam pewien dylemat,przeglądając rzeczy na allegro nitrudno nie trafic na pasy ciążowe,mam pytanie co sądzicie na ich temat,bo z jednej strony są ciekaweym rozwiązaniem gdyż można załozyc swoje np letnie koszulki i taki pas,z drugiej jednak strony zastanawiam sie do jakiego typu rzeczy może taki pas psowac i czy zakladając go nie bedzie sie wyglądac po prostu smiesznie,czekam na wasze zdania dziewczynki,pozdrawiam:-)

reklama
Do góry