reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Modna Ciężarówka

Efilo wszystkie kupiłam w normalnych sklepach (nie ma w nich kolekcji dla ciężarnych) - po prostu są dłuższe, jedna ma marszczenie pod biustem (idealne na brzuszek na później) i mają ściągane tasiemki po bokach. Na pewno do 9 m-ca nie wystarczą, ale do wiosny myślę, że tak :happy:

reklama
A ja mam taką (na wieszaku wyglądała tak sobie, ale jak ją załozyłam, to wiedziałam, że musi być moja :tak:):

No to co Ty tu za zdjęcie wklejasz?? :-D ;-) Zamiast wskoczyć w nią i nam tu rewię mody zrobić :-)

Dzięki Esia - poszukam. A to jakieś znane sklepy? (Znaczy takie co to są w sieciach) Sorki że tak Cię męczę

Z camaieu mam prześliczną bluzeczkę, ale nie zawsze wszystko mi tam podejdzie. Kupiłam rewelacyjne spodnie trzy czwarte - niestety teraz mogę tylko na nie popatrzeć. Promod też lubię. A Orsay - to sklep dla nastolatek! :szok: Wstyd się przyznać - mam stamtąd najwięcej ciuchów :-D

Ja już większość "starych" rzeczy spakowałam - spodnie zapomnij, a bluzki Kajko ;-)
Co do Orsay to zdecydowanie dobrze zrobiła im zmiana targetu - mam wrażenie, że już nie tylko 13-latki (kiedyś trafiłam na rozmiar 32 :szok: ) mogą się tam ubrać, a i jakość jakby lepsza :happy:
Powodzenia w polowaniu (przeceny pewnie na ukończeniu) :-)

Efilo narazie nie ma mi kto zdjęcia zrobić:zawstydzona/y:
Mąż wyjechał wczoraj i wróci wieczorem, albo jutro

Ja się zastanawiam: Ile powinnam mieć tych ciuszków?
Nie chciałabym kupować za dużo, bo to tylko na pół roku (no chyba, że zdecydujemy się jeszcze raz :tak:), ale z drugiej strony boję się sytuacji typu: Nie mam co na siebie włożyć.
Ile Wy tego kupujecie???

jolcia ja na chwilę obecną, mam 2 pary spodni ciążowych -z kantem i sztruksy, 2 spódnice i 2 bluzki. planuję zakup jeszcze ze 2 bluzek i to wszystko, resztę juz na lato kupowac będę zwiewne i lekkie. Na zimę i wiosnę juz nic.

To ja chyba mam już wszystko: dwie pary spodni i spódnicę, trzy bluzki z długim rękawkiem i trzy z krótkim.
Poza tym z nieciążowych: ze cztery sweterki rozpinane, w które sie mieszczę jak zapnę jeden guzik (na bluzeczki mogą być); spódnicę i jedne spodnie biodrówki, w które jescze się mieszcze (dostałam od siostry) ale nie wiem jak długo :tak:
Myślę sobie, zę może jeszcze jedną sukienkę na ciepłe dni???
Wystarczy???

reklama
Jolka Myślę, że spokojnie Ci wystarczy :-)
Ja mam 3 pary spodni (ciepłych) i 3 koszulki. Myślę jeszcze dokupić kilka koszulek (2-3), a potem jak Sorga - tylko letnie.

Czy kupujecie sobie płaszcze/kurtkę - coś ciepłego na zimę? Wszystko (oprócz grubej puchowej kurtki) mam dość obcisłe i lada moment nie dopnę. Ale może zima będzie jak teraz i nie zmarznę? Nie kręci mnie wywalanie kasy na namiot, którego potem nie założę ;-)

Do góry