Zgodze sie z Suzi- raz poczulam sie zniesmaczona prowokacja Kataszy w stosunku do Pieszczoszki: nie wiem czy moge ale zacytuje:
Pieszczoszka:
co sądzicie o takich "sandałkach "
Bawełniane sandałki opaski retro vintage z kwiatem (2502215354) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Katasza:
Pieszczoszka- szczerze, to szkoda by mi było kasy na takie pierdoły. Piszesz, że S. się drze na ciebie bo krucho z kasą a ty 140 wywaliłaś na złe mleko a teraz chcesz płacić za jakiś kawałek sznurka ze szmatką w kształcie kwiatka. ja wiem, że chcesz z Laury zrobić małą księżniczkę ale wydaje mi się, że w twojej sytuacji są ważniejsze wydatki. Oczywiście zrobisz jak uważasz, ale zastanów się, czy jest to wydatek niezbędny.
Oczywiscie wywiazala sie bezsensowna dyskusja o wydatkach Pieszczoszki a przeciez pytanie brzmialo czy nam sie podobaja a nie ze ona chce je kupic!
Dokładnie! Mam bardzo podobne zdanie w tej kwestii
Zeby wrocic do konkretow - Suzi, czy moglabyc w tym watku krotko napisac, na czym polegala twoja rola i czy duzo pracy trzeba bylo wlozyc. Dylematow i porzadkowania przy klotniach za wiele chyba nie bylo, ale jak np. przeklejania postow do wlasciwych watkow, reklamy to latwo, bo mozna czytajac forum kliknac usun i nie kosztuje to dodatkowego czasu.
Ja juz sie nie wymigam od tej fuchy, ale twoj post moze pomoc ewentualnym po chichu wahajacym sie kandydatkom.
Wikasiku z całym szacunkiem i wiem ze bedzie to teraz odebrane jako foch(nie o to mi chodzi)ale coz...napisze o co tu chodzi...Zrobily sie 2obozy
I albo ktos jest po stronie Pań A lub jest beee... Chyba sie troszke cos komus pomyliło...bo klutnia-inaczej tego nazwac nie mogę
powstała w temacie o dieicie! Zanim Pieszczoszka byla mianowana moderatorem. Wtedy były juz zaczepki Pieszczoszki(wczesniej tez) jak izaczęły sie w moim kierunku
Bo jak inaczej to nazwać,skoro flaurka pisała ze sie w koncu rozkrecilo bo bylo ostatnio nudno
(prosze nie łapac mnie za slówka bo nie powtórzę tego slowo w słowo,a nie chce mi sie szukac).
Potem temat dla mnie zakonczony i napisalam ze posty nie na temat beda usówane... Fakt miało być od tego dnia, ale nie bylo sprzeciwu.
Pieszczoszka zostala poproszona o pomoc w moderacji(zresztą piałam juz ze ona wcale sie nie prosiła o to) a dalej byla szykanowana za ten czyn!
Gdzie tu jej wina?
Usunęła posty nie na temat czyli cała beznadziejna wymiane zdan nie na temat i zrobiło sie wielkie bum!
Potem szal o kasowanie tematów(co bylo czynione od samego początku mojej "kariery" i również w tym temacie była cisza,nitk tego nie negował...Ble ble ble...Az tu nagle jedna wielka wojna!
Przyznalam Wam racje ze opcja wyboru nie byla taka jak powinna, ze to ewidentnie moja wina! i co Pieszczoszka dalej "obrywała"...
I jak dla mnie wcale nie chodzi o sam wybór...bo dyby była to np Wikasi(ktokolwiek inny) nie bylo by nawet tematu
Dalej , napisalam do uytkownika/czki która wstawiła reklame/cokolwiek to jest ale nie ma nic wspólnego z tematem ze jaki to ma zwiazek...zaraz odp Gdzie jest moderator i smiech...ale nie zwykły normalny usmiech tylko smiech! wiec dla mnie to kolejna zaczepka...jakby Katasza nie wiedziała ze As od dłuższego czasu nie udziela sie...nie moze/nie chce/ nie moja sprawa. Nie prosciej było by napisac do moda/admina ze jest taka sytuacja i zeby to usunąć? NIE! lepiej wysmiać ze nie ma moda
pytam sie po co? Co miało to na celu?
Wiem ze tak działa forum/internet i albo jest sie w wiekszosci albo nie masz prawa bytu majac odmienne zdanie. Oczywiscie mowa o konflikcie...
Nie rozumiem rwniez po co ktos pisze do mnie jako do moda jedna rzecz a tu na forum juz sytuacja sie zmienia i przytakuje wiekszosci
Miałam takich sytuacji kilka...to tez był jeden z powodów mojej rezygnacji...I gdzie tu jest uczciwosc/lojalność
Ba demokracja!!!
Kolejna sprawa:mowa była modzie a tu nagle pojawia się dwóch...chyba ktos zapomniał ze dział ma opiekuna w postaci moderatora
Którym jest WCIĄŻ As!!!
Kwestia Wikasik ok,bo do tej pory 2 osoby tym sie zjmowały...ale moze akurat bedzie tak ze wikasik ladnie wszystko ogarnie(nie tak jak ja
) i nie bedzie im potrzbna pomoc, wiec dziwie sie skąd opcja Kataszy?
Czy As jest do usunięcia???
Wikasiku cóz wiecej Ci powiem jest to moje zdanie.
Musisz sama zbudować zasady tego fcorum