reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Moderrrratorniaaa:)

Zgodze sie z Suzi- raz poczulam sie zniesmaczona prowokacja Kataszy w stosunku do Pieszczoszki: nie wiem czy moge ale zacytuje:
Pieszczoszka:
co sądzicie o takich "sandałkach " Bawełniane sandałki opaski retro vintage z kwiatem (2502215354) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Katasza:
Pieszczoszka- szczerze, to szkoda by mi było kasy na takie pierdoły. Piszesz, że S. się drze na ciebie bo krucho z kasą a ty 140 wywaliłaś na złe mleko a teraz chcesz płacić za jakiś kawałek sznurka ze szmatką w kształcie kwiatka. ja wiem, że chcesz z Laury zrobić małą księżniczkę ale wydaje mi się, że w twojej sytuacji są ważniejsze wydatki. Oczywiście zrobisz jak uważasz, ale zastanów się, czy jest to wydatek niezbędny.

Oczywiscie wywiazala sie bezsensowna dyskusja o wydatkach Pieszczoszki a przeciez pytanie brzmialo czy nam sie podobaja a nie ze ona chce je kupic!

reklama
Zeby wrocic do konkretow - Suzi, czy moglabyc w tym watku krotko napisac, na czym polegala twoja rola i czy duzo pracy trzeba bylo wlozyc. Dylematow i porzadkowania przy klotniach za wiele chyba nie bylo, ale jak np. przeklejania postow do wlasciwych watkow, reklamy to latwo, bo mozna czytajac forum kliknac usun i nie kosztuje to dodatkowego czasu.

Ja juz sie nie wymigam od tej fuchy, ale twoj post moze pomoc ewentualnym po chichu wahajacym sie kandydatkom.

Nie Andav- pytanie brzmiało "co sądzicie" a nie czy się podobają i napisałam co sądzę również w kontekście wcześniejszych wypowiedzi Pieszczoszki o trudnościach finansowych. Ale masz rację- wywiązała się zbędna dyskusja bo Pieszczoszka odebrała moją wypowiedź jako personalny atak a nie wyrażenie opinii do której miałam prawo. Zresztą idąc tym tropem: jak powinnam zareagować na jej tekst, żebym zajęła się dzieckiem jak się nudzę? Ja zignorowałam tą wypowiedź bo była to jawna zaczepka. Więc jak widzisz- potrafię wyjść ponad to.

I pozwolę sobie podkreślić jedno zdanie z mojej wypowiedzi:
"Oczywiście zrobisz jak uważasz, ale zastanów się, czy jest to wydatek niezbędny."

to może i ja wtrące swoje skromne zdanie co do moderatora uważam że albo obie dziewczyny ( katasza i pieszczoszka) powinny wziaść udział w sondzie na moderatora albo żadna bo sorry ale dla mnie to jest lekka niesprawidliwośc bo się obraziłyście że Sylwia została wybrana bez naszej wiedzy i skasowała kilka postow nie na temat ( co nie jest dla mnie straszną stratą bo raczej nie będe chciała wrócić do czytania tej przepychanki) a pierwsza rzecz to nie jej wina że tak to się odbyło z drugą to możecie mieć pretensje. A co do kłutni dziewczyny to ja wam powiem ze wiele razy pieszczoszka była atakowana tak jak w przykładzie andav bo sory na formu nie można juz się wyżalić ze jest żle bo kasy brak bo się zaraz usłyszy że nie można nic dziecku kupić ja szczerze mówiac po takiej wypowiedzi dałabym sobie spokój z takim forum bo tak jak napisała jedna ze chce forum bez cenzury o tymw ze nie jest cały czas rozowo ale jak można się otworzyć skoro zaraz gdzieś to zostanie wykorzystane.

sorry katasz jak i Flaurka z cała sympatia do was ale ja uważam że teksty do pieszczoszki w wątku rozszerzania diety nie były ok każda ma swoje zdanie ja większość odebrałam tak jak sylwia niestety ale każda ma swoje odczucia i tyle

Moim zdaniem to że dużo dziewczyn wypowiedziało się na nie na kandydaturę Pieszczoszki to nie tylko przez tą "kłótnię" ale i inne powody. Ehhh ale pogmatwane to wszystko:baffled: tak samo teraz moim zdaniem zbędna jest ta dyskusja na temat Kataszy czy tak czy nie a czemu a po co a co napisała a czego nie itd... wystarczy sonda tak jak z Wikasik i tam bez zbędnych ceregieli wciskamy TAK lub NIE i tyle i sprawa się wyjaśnia....

ja popre kingutka, bo podobnie odczuwałam ataki na Pieszczoszke i po dluzszym czasie i przemysleniach stwierdzilam ze cokolwiek Pieszczoszka by powiedziala, napisala badz zrobila to zawsze jest zle i od razu jest atakowana. :sorry:

Zgodze sie z Suzi- raz poczulam sie zniesmaczona prowokacja Kataszy w stosunku do Pieszczoszki: nie wiem czy moge ale zacytuje:
Pieszczoszka:
co sądzicie o takich "sandałkach " Bawełniane sandałki opaski retro vintage z kwiatem (2502215354) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Katasza:
Pieszczoszka- szczerze, to szkoda by mi było kasy na takie pierdoły. Piszesz, że S. się drze na ciebie bo krucho z kasą a ty 140 wywaliłaś na złe mleko a teraz chcesz płacić za jakiś kawałek sznurka ze szmatką w kształcie kwiatka. ja wiem, że chcesz z Laury zrobić małą księżniczkę ale wydaje mi się, że w twojej sytuacji są ważniejsze wydatki. Oczywiście zrobisz jak uważasz, ale zastanów się, czy jest to wydatek niezbędny.

Oczywiscie wywiazala sie bezsensowna dyskusja o wydatkach Pieszczoszki a przeciez pytanie brzmialo czy nam sie podobaja a nie ze ona chce je kupic!

Dokładnie! Mam bardzo podobne zdanie w tej kwestii:tak:
Zeby wrocic do konkretow - Suzi, czy moglabyc w tym watku krotko napisac, na czym polegala twoja rola i czy duzo pracy trzeba bylo wlozyc. Dylematow i porzadkowania przy klotniach za wiele chyba nie bylo, ale jak np. przeklejania postow do wlasciwych watkow, reklamy to latwo, bo mozna czytajac forum kliknac usun i nie kosztuje to dodatkowego czasu.

Ja juz sie nie wymigam od tej fuchy, ale twoj post moze pomoc ewentualnym po chichu wahajacym sie kandydatkom.
Wikasiku z całym szacunkiem i wiem ze bedzie to teraz odebrane jako foch(nie o to mi chodzi)ale coz...napisze o co tu chodzi...Zrobily sie 2obozy:tak: I albo ktos jest po stronie Pań A lub jest beee... Chyba sie troszke cos komus pomyliło...bo klutnia-inaczej tego nazwac nie mogę:no: powstała w temacie o dieicie! Zanim Pieszczoszka byla mianowana moderatorem. Wtedy były juz zaczepki Pieszczoszki(wczesniej tez) jak izaczęły sie w moim kierunku:tak: Bo jak inaczej to nazwać,skoro flaurka pisała ze sie w koncu rozkrecilo bo bylo ostatnio nudno:eek:(prosze nie łapac mnie za slówka bo nie powtórzę tego slowo w słowo,a nie chce mi sie szukac).
Potem temat dla mnie zakonczony i napisalam ze posty nie na temat beda usówane... Fakt miało być od tego dnia, ale nie bylo sprzeciwu.
Pieszczoszka zostala poproszona o pomoc w moderacji(zresztą piałam juz ze ona wcale sie nie prosiła o to) a dalej byla szykanowana za ten czyn!
Gdzie tu jej wina?
Usunęła posty nie na temat czyli cała beznadziejna wymiane zdan nie na temat i zrobiło sie wielkie bum!
Potem szal o kasowanie tematów(co bylo czynione od samego początku mojej "kariery" i również w tym temacie była cisza,nitk tego nie negował...Ble ble ble...Az tu nagle jedna wielka wojna!
Przyznalam Wam racje ze opcja wyboru nie byla taka jak powinna, ze to ewidentnie moja wina! i co Pieszczoszka dalej "obrywała"...
I jak dla mnie wcale nie chodzi o sam wybór...bo dyby była to np Wikasi(ktokolwiek inny) nie bylo by nawet tematu:tak:

Dalej , napisalam do uytkownika/czki która wstawiła reklame/cokolwiek to jest ale nie ma nic wspólnego z tematem ze jaki to ma zwiazek...zaraz odp Gdzie jest moderator i smiech...ale nie zwykły normalny usmiech tylko smiech! wiec dla mnie to kolejna zaczepka...jakby Katasza nie wiedziała ze As od dłuższego czasu nie udziela sie...nie moze/nie chce/ nie moja sprawa. Nie prosciej było by napisac do moda/admina ze jest taka sytuacja i zeby to usunąć? NIE! lepiej wysmiać ze nie ma moda:wściekła/y: pytam sie po co? Co miało to na celu?

Wiem ze tak działa forum/internet i albo jest sie w wiekszosci albo nie masz prawa bytu majac odmienne zdanie. Oczywiscie mowa o konflikcie...
Nie rozumiem rwniez po co ktos pisze do mnie jako do moda jedna rzecz a tu na forum juz sytuacja sie zmienia i przytakuje wiekszosci:eek: Miałam takich sytuacji kilka...to tez był jeden z powodów mojej rezygnacji...I gdzie tu jest uczciwosc/lojalność:confused2: Ba demokracja!!!
Kolejna sprawa:mowa była modzie a tu nagle pojawia się dwóch...chyba ktos zapomniał ze dział ma opiekuna w postaci moderatora:tak:Którym jest WCIĄŻ As!!!
Kwestia Wikasik ok,bo do tej pory 2 osoby tym sie zjmowały...ale moze akurat bedzie tak ze wikasik ladnie wszystko ogarnie(nie tak jak ja :sorry:) i nie bedzie im potrzbna pomoc, wiec dziwie sie skąd opcja Kataszy? :eek:
Czy As jest do usunięcia???

Wikasiku cóz wiecej Ci powiem jest to moje zdanie.
Musisz sama zbudować zasady tego fcorum

Ostatnia edycja:
Suzi kiedy As się wczoraj na forum pojawiła i udzielała, nie na majowym, ale była.

A opcja moja wynikała tylko i wyłącznie z tego co napisała Wikasik- że żadna to chluba wygrać, nie mając konkurencji.

A no i jeszcze przepraszam za śmiech. Tylko wytłumacz mi dlaczego pod moim postem robisz to samo? Są równi i równiejsi? I skąd wiesz, że nie napisałam do moda/admina?

Ostatnia edycja:
Ja napisze tylko ze skoro Pieszczoszka zostala skreślona ze swojej funkcji głownie ze wzgeldu na ten caly konflikt to zeby juz bylo fair rowniez Katasza nie powinna byc brana pod uwage jako moderator ....w koncu strony konfliktu były dwie ...uwazam ze obydwie przesadzilyscie w swoich wypowiedziach ...az sie nie chcialo tu wchodzic i czytac .....ale nie powiem ze jak sie to czytalo to tez odbierałam to bardziej jako atak na Sylwie.... ale to tylko moje zdanie ;-) mysle ze Wikasik bedzie najlepszym wyborem na moderatora ...:tak: a ogolnie to kazda z was lubie :-) i mysle ze niestety takie konflikty moga sie jeszcze nie raz zdazyc ...w koncu tyle tu osobowosci i charakterów...normalnie mieszanka wybuchowa :-)

reklama
Kingutek masz racje ze moze jeszcze tak byc...:tak:

Katasza, zaczęlam robić to samo co Ty:tak: wiem mało ambitne ale ja tez chce miac jakis ubaw;-) Teraz patrze na to troszke inaczej niz moderator

Co do As nie sledze je wejsc, a skoro nie chciała/nie udzieliła sie tu to miala widocznie stosowny powód. :tak:

Do góry