reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mniam, mniam

reklama
juuuuuuuhu

na sikunde wpadłam
ponieważ jajko chce zapodać chłopcom
i nie wiem czy to po pół
co dwa dni
z mięsem
zamiast miesa ????
nie wiem ::) 8) :mad: :p

HELP

P.S.
jutro do pracy ide
/na chwile na szczescie/
tak czy siak
NIE PASI MI TO >:D

noooooooo
hehehehehehe
;D ;D ;D

ale w ramach jutrzejszego prezyjścia do pracy /BEZPŁATNEGO/
postanowiłam posiedziec troszke z Wami ;D
zaległości nadrobie
i o jajach coś może poczytam

ja tez mam tajka wiedze, ze raz mieskom raz jajeczko (zoltko), bo zoltko jest na tyle kaloryczne ze zamiast miecha sie je daje a nie razem.
ale wam dobrze z tymi zupkami dla malych... Jaskom nic do buzi nie wezmie procz deserkow i danonkow :mad: zla jestem, bo stoje przy garach jak glupia i mu pichce, a ten nic, tylko usta zaciska i sie drze ::)
kocioł normalnie przy jedzeniu z nim mam... ::)

no ja tez właśnie mam mętlik w głowie
bo się kapnełam, że chłopakom mało urozmaicona dietę zapodaje

a wogóle to mi sie myszka zepsuła :p
i se kurna na emote kliknac nie mogłam
wrrrr

no więc z ta dieta
jutro flipsy kukurydziane mam w planach

reklama
Witam.
Czy dodajecie już do zupek i obiadków jakiś ziół i przypraw? Nie chodzi mi o vegetę i inne - tego nawet sama nie jem ;)

Do góry