reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

Hej ho
Edysiek ja jeszcze nie farbowałam poczekam na weeken co by jak cos nie wyjdzie ludzi w skzole nie wystrachac:D hahahaha

Wspołczuje @, ja dzis wzielam ostatnia tabletke i od jutro czekam na okres! ciekawe czy sie ureguluje to u mnie bo zawsze byla tragedia....
Ja dzis obiadu tez nie robie, tylko ryz dogotuje do zupy:) i moze jak po Hanie pojade kupię piers z kuraka, i jakas rybke bo dawno nie jadłam rybki po grecku! :-D mniammm...... i przelece sie jeszcze po wsi i moze znajde jakies butki dla Hani...;]

reklama
Martusia co za wredna baba, chyba bym jej napisała, że jak nie odda całej kasy to zgłaszam to do administracji Allegro. A na aukcji co było napisane ? Że w jakim stanie jest kurtka ?
Aguska a co ty tak z tym Płockiem wyskakujesz ? :-) Dlaczego się przeprowadzacie ?
Liz bo naturalne kolory są takie mysie - ja też mam takie. Małż najchętniej widziałby mnie w czarnym, ale mnie się już znudził, więc w ramach kompromisu jest ciemny brąz :-) Jak ząb dzisiaj ?
Edysiek u mnie ciemny brąz, ale jestem zadowolona. Lepiej tak niż z 5 cm odrostem :-D

Dziś już będą pierogi :-D

Ostatnia edycja:
MamaBoo wyslij gołębiem troch pierogów:-D
A z zębem oki, juz czuje ze to bolał mnie górny a nie ten co mi robila, jakos tak jak uraze sie lekko to mnie zaboli, wiec staram sie ta stroną nie gryżc ;] co jest uciążliwe i jak tylko zacznie znów bolec dzwonie do dentystki ;)

Boze leń mnie bierze.... :dry: :-D heheheh

Helloł!:-D
Dzisiaj jestem z Wami wczesniej. Obiad juz zrobiony a misiaki Ksawka piora sie w praleczce.;-) Dzisiaj czwartek, wiec dzien zakupowy. Jutro malz jedzie na angielski, wiec jesli pogoda dopisze wybieramy sie z nim do Torunia!:-)
aguska - to daleko sie przeprowadzasz. Z połnocy do centrum!;-)
Liza - udanych zakupkow!
jeszcze do was wpadne!
Milego dzionka dziewczynki!;-)

Liza to fajna dentystka jak nie wiem,ktorego ma zeba robic..:-D,ale dobrze,ze juz nie boli ;-)
Martusia ale lipa z ta kurtka..mozna sie w tylek ugryzc !!:wściekła/y:
Mama Boo ja farbuje wlosy loreal ferria i ladnie wychodzi kolorek..,no ale jak ty mialas ciemne,to od razu czerwieni nie uzyskasz..
milego dnia !!:-)

madlen nie no dentystka jest super naprawde a zrobila mi tego zeba na dole bo on byl nadkruszony i juz mnie bolał wczoesniej,, a te górne niewiem o co chodzi ze zeczol bolec:dry: ale juz tak mialam z jedynką, ze mialam katar i tak mnie jedynka napierdzielała i to samo teraz mam katar spory i mnie ten zab bolał okropnie..,. ale dobra niewazne...

martusia dzieki ale kupilam tylko kawałek schabu i dwie piersi, butków nie.

A po drugie juz mam zje**ny humor, rycze i wogole...
Nie ma to jak "kochający" rodzice...
Ale to tez niewazne...:(

Liza to dobrze,ze dentystka spoko..;-) bo juz myslalam,ze to taka,co nie wie ktory zab boli..a poza tym,czasami tak jest,ze boli inny zab,niz ten,ktory jest chory..bo bol promieniuje..
nie lam sie ...,zycze poprawy humorku...;-)
a ja przed chwila skonczylam gore sprzatac...jak smyki wroca ze szkoly,zjedza obiad i usiada do lekcji,to ja przelece dol..mam nadzieje,ze chociaz dwa dni bede miala czystko w chalupie..:confused:..u nas dalej cieplo,ale cos sie chmurzy...fajnie jakby na weekend byla ladna pogoda,ale cos mi malz mowil,ze ma padac..:wściekła/y:..szkoda,bo w tygodniu niebardoz jest czas aby gdzies pojsc czy pojechac...jakby co,mamy zaproszenie na sobote do znajomych..,ale nic jeszcze nie planuje...
Wika milej imprezki i 100 lat dla meza :-):-):-)

hejj :)

Wpadam na chwilkę (znowu :-(), czekam aż Igor sie obudzi i jedziemy na miasto na ostatnie zakupki przed imprezą...
Madlen, ja sprzątałam przedwczoraj a dzisaij dom wyglada tak jakby tajfun przez niego przeszedł:wściekła/y::wściekła/y:

Liza, ojjj nieciekawie, jak masz złe stosunki z rodzicami:no::no: ale może się ułoży, wyjaśnicie sobie pewne sprawy i będzie ok :)

MArtusia :szok::szok: w szoku jestem z tą kurtką....ja się na szczęście nie nacięłam jeszcze na żadnego sprzedającego na Allegro

Aguska, a kiedy ta przeprowadzka?? Bo chyba nie doczytałam :(

a propo sprzątania... Igor oczywiscie jak zobaczył że wyciągam odkurzacz, to wrzeszczy "ja, ja" no i chcąc nie chcąc dziecko mi poodkurzało:-D:-D
Zobacz załącznik 394572

Ostatnia edycja:
Wika słodki ten wasz Igor :-) Ja się od dwóch dni proszę żeby Oskar pokój posprzątał... Sto lat dla męża !!!
Madlen ja codziennie sprzątam, czysto jest do wieczora. A rano jak się budzę to wszystko od nowa... Masakra jakaś !
Liz mam nadzieję, że się wypłaczesz i będzie lepiej. Z rodziną... najlepiej wychodzi się na zdjęciu... Ja też mam doła, bo Tymon ma prawie dwa tygodnie a moja mama jeszcze nas nie odwiedziła. Co prawda w międzyczasie urodziła moa bratowa i "musiała" opiekować się pozostałą jej dwójką, ale... tak to bywa właśnie. Ostatnio bliżsi mi są teściowie niż moi rodzice...

My już dwa spacerki zaliczone, czekamy na Rafała, zjemy obiad i znów wybywamy. Szkoda w taką piękną pogodę w domu siedzieć.
A tu się chwalę:

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie Kobietki :)

Ja w 2 stycznia będę dwa lata po ślubie. I moge powiedzieć, że w żadnym związku nie jest super. Ja nawet nie mam kiedy kłócić się z mężem, bo on pracuje na dwie zmiany i mało co się widzimy. A jak już, to staramy się spędzić miło ten czas :)

Pozdrawiam.

Do góry