reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

U nas skończyło się na hamburgerach (własnej roboty), Tymek miał wstać o 13 a zasnął o 12 i spał do 15:45... Mleka mi się tyle nazbierało, ze odciągałam, ale dzięki temu Małż może Młodego zaraz nakarmić. Potem szybko do sklepu a po obiedzie znów na dwór. Oskar wyszalał się na rolkach (jednocześnie grając w piłkę :-)) a my chwilkę pospacerowaliśmy.
Udało mi się wygrać aukcję z ciuchami dla Oskara:

Uploaded with ImageShack.us
wszystko za 16,50 :-D
Nawet w lumpku tak tanio by nie wyszło :-)

Madlen dupa a nie czerwień :-) Ciemny brąz wyszedł, ale jest ok :-)
Liz to ty naturalny kolor masz ? To się chyb już rzadko zdarza :-)

reklama
Mama Boo super ci sie udalo złapac te ciuszki :szok:
Hamburgesy <mniam>..... ;-)
Tak mam naturalny kolor od prawie dwóch lat, wczesniej farbowałam na ciemny brąz ze 2lata, potem mialam 1,5 roku balejaz :-D a potem przyciemnilam znów jak bylam w ciazy z mikim i potem dałam odpoczynek włosom :tak: ale nigdy nie lubilam swojego koloru i jakos tak mysle ze im mam cimniejsze wlosy tym moje jasne oczy ładniej wyglądają a brwi mam ciemniejsze nic wlosy takze lekkie przyciemnienie dla mnie jest raczej wskazane :-)

U mnie chlopaki juz spia, Hania tez wlasnie sie polozyla a ja ogladam uwage:) fajny artykul dzis maja :-)

hehe ale ja dzis nie mam humoru kupilam wczoraj kurtke na allegro miala byc idealna a jest odfarbowana w kilku miejscach, po licznych klotniach sprzedajaca odda mi czesc kasy masakra jakas
co do obiadow to ja tez nie mam wizjitym bardziej, ze jutro bede robic tygodniowe zakupy
liza moze Ty tez cierpisz na przeczulice zebowa tak jak ja?
ehhh nie mam dzis humoru :( uciekam na na wspolnej

hejjj :)

Melduję, że żyję, ale czasu brak :no::no::no:

Pozdrawiam Was Żoneczki i do poklikania później.... pewnie dopiero po weekendzie, po imprezce urodzinowej Mężusia :)

wika udanej imprezy
mama boo ale ci sie trafiło z tymi ubraniami;-)a kolorek fajny
liza współczuje bólu zęba:no: a czekalody braz i ja kiedyś miałam:-)
martusia ale lipa z ta kurtka a czemu tylko częśc kasy ci odda a nie cała?
reszte pozdrawiam ciepło
madlen ja też na głowie miałam już wszystko:-D
a teraz jestem blondynka już od 5 lat tylko odcienie blondu zmieniałam;-)
ja sie szykuje do przeprowadzki
miłej nocki

Witajcie wieczorowo!
Niestety tak pozno, ale nie mialam dzisiaj ani chwilki na neta.:-(
Co do wlosow to ja jestem naturalna szatynka, a farbuje sie na czarno juz od wielu wielu lat.:tak:
mama Boo - super, ze wygralas aukcje internetowa;-)
Liza - zycze, aby bol zebolka ustapil!:-)
martusia - niestety na allegro mozna sie naciac. ja osobiscie nacielam sie kilka razy i juz odziezy uzywabej z neta bez ogladania nie biore.
Dobranoc kobitki i do juterka!:-)

aguska gdzie sie przeprowazasz?

co do tej kurteczki to a babka nie odda mi kosztow zwrocenia kurtki do niej, jeszcze w dodatku kazala mi wyslac za pobraniem :angry: i to dlatego, ze mi nie ufa, no kuzwa to ja ja oszukalam czy ona mnie?? wrrrr

Witam!
Mama Boo, Liza jak tam efekty farbowania ? Ja swoje włosy mam kasztanowe, dość ciemne i jak farbuję, to biorę jakąś mocną czerwień, a i tak zawsze wychodzą brązowe z czerwonym połyskiem :tak:
Madlen ja mam to samo z moją córcią, je tylko to co lubi i staram się tak gotować, żeby zjadła.
Martusia ja się lubię bać :-D A co do tej babki to szkoda słów :no:
Wika udanej imprezki:-)
Aguska szybkiej i bezstresowej wyprowadzki :-)
Nic mi się nie chcę, mam @ i czuję się do dupy. Dobrze, że obiad mam z wczoraj (spaghetti), to nie muszę chociaż gotować ;-)

reklama
Do góry