HEEJKA!

Sorrka ze dopiero teraz ale noc okropna do 4 ząb bolał

bralam proszki co te 4-6h i dupa, przestawalo na 1,5-2h bolec i znowu! i tak byulo kolo 1 wzielam procha i do 3:30 mi nie bolalo wiec spalam a potem wyłam z bólu

a kolo 4:30 przestalo całkiem i padłam.... rano wsiedlismy wszyscy do samochodu, Hania do szkoly, i my pojechalismy do tesciow ale tesciowej nie bylo ;] posiedzielismy troszke z dziadkami meza

i pojechalismy na miasto za butkami dla Hani ale nic ładnego nie znalazłam;/ szukalam tez bluzeczek z krótkim rekawem i tez nic ciekawego ;] w lumpku dwie bluzeczki ciensze z dlugim wzielam, i u mnie na wsi kupilam dopiero dwie bluzeczki i leginsy

zostaly adidaski i bedzie oki
Potem po Hanie , i do domku, obiad, na dwórek... i niedawno wrocilismy do domku bo zimno sie zrobilo ;]
maz w pracy a ja tam czuje ze w szczęce cos mnie pobolewa co jakis czas ale chyba najgorsze za mna ;]
jak zacznie znow bolec to dzwonie do dentystki bo co najsmieszniejsze mi sie zdaje ze bolal mnie zab u góry a ona mi robila dwa dolne, osemka miala mala usterke 2min "roboty" i siodemka sie ukruszyla i mam opatrunek narazie;]
u nas dzis tez bylo cieplo do 14 potem coraz chlodniej a teraz juz zimnooo.. poszlam w piecu przepalilam bo w nocy jak spie sama to mi zimno....

ale jeszcze dzis i jutro chyba juz nie ma maz nocek... klucimy sie jedynie przez to bo nire jestesmy razem praktycznie;P i M sie chce "ungadunga" i nie ma jak :-)
mama boo, madlen ja tez mam problemy z obiadami;P jak mama bedzie wolniejsza robie farsz i zasiadamy do pierogów i namroze;-) <mniam> dawno nie jadlam:-)
martusia i jak z dentysta? ;-) nie bój sie lepiej isc za wczasu niz potem ma bolec ;/ :*
edit. a i kupilam sobie szmponetke i przyciemniam sobie kolor na czekoladowy brąz! nie lubie tych moich mysich włosów

zobaczymy jak bede wyglądac z farb a nie chce mi sie bawic wole szamponetki co jakis czas zarzucac;-)