reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

reklama
Witam!
Mama Boo fajny taki malusze, który poznaje otaczajacy świat. Dobrze, że masz chwile wytchnienia jak Oskar jest w przedszkolu.
Asieńka a to rozumiem ;-) To powodzenia w szukaniu pracy.
Julita zdrówka dla małej
Liza boli jeszcze? Kurcze człowiek idzie do dentysty,żeby pomogli a tu jeszcze gorzej :no:
Madlen True Blood to serial o tym jak wampiry żyja obok ludzi i ich nie zjadają, bo mają sztuczną krew, tylko sie w nich zako****ą ;-) Dla mnie rewelacja, jest tam miłość, zdrada, nienawiść czyli to co w przeciętnym serialu obyczajowym. A do tego nadprzyrodzone zjawiska, wampiry, duchy, wiedźmy i takie tam, czyli całkiem moje klimaty:-).
Idę zaraz pranie powiesić, chyba już mgła opadła :eek:

witam,
dziewczyny u nas wiosna !!,czy u was tez jest tak cieplo?,bo u nas to mozna isc na krotkim rekawku,dzieciaki poszly do szkoly w samych bluzach,a po drodze je sciagaly.. teraz w cieniu jest 17st.:szok:,a w sloncu pewnie 20 !!!
ide zrobic sobie kawke i zaraz wracam :tak:

U nas wczoraj i przedwczoraj tak było, dzisiaj troszkę chłodniej, dlatego ze spacerkiem poczekamy tak do 13.
Ja mam ostatnio jakiś problem z obiadami... W ogóle nie mam pomysłu, dzisiaj pierogi :-)

Mama Boo ja codziennie mam taki problem..juz czasami brak mi pomyslu..do tego jeszcze mam problem z cora,bo ona to nie je wszystkiego i czasami robie jeden obiad dla nas i drugi dla niej...,dzisiaj tez nie wiem,co zrobic..maz chce biala w kapuscie,to mu bede gotowac,a dla dzieciakow chyba placki nasmaze..bo to akurat bardzo lubia..
a kolorek fajny..taki troche w czerwien wpada,moj odcien,bo ja choc mialam na glowie wszystkie kolory teczy..w czerwieni czuje sie najlepiej..

reklama
HEEJKA! :)
Sorrka ze dopiero teraz ale noc okropna do 4 ząb bolał :( bralam proszki co te 4-6h i dupa, przestawalo na 1,5-2h bolec i znowu! i tak byulo kolo 1 wzielam procha i do 3:30 mi nie bolalo wiec spalam a potem wyłam z bólu :( a kolo 4:30 przestalo całkiem i padłam.... rano wsiedlismy wszyscy do samochodu, Hania do szkoly, i my pojechalismy do tesciow ale tesciowej nie bylo ;] posiedzielismy troszke z dziadkami meza :) i pojechalismy na miasto za butkami dla Hani ale nic ładnego nie znalazłam;/ szukalam tez bluzeczek z krótkim rekawem i tez nic ciekawego ;] w lumpku dwie bluzeczki ciensze z dlugim wzielam, i u mnie na wsi kupilam dopiero dwie bluzeczki i leginsy:) zostaly adidaski i bedzie oki:)
Potem po Hanie , i do domku, obiad, na dwórek... i niedawno wrocilismy do domku bo zimno sie zrobilo ;]
maz w pracy a ja tam czuje ze w szczęce cos mnie pobolewa co jakis czas ale chyba najgorsze za mna ;]
jak zacznie znow bolec to dzwonie do dentystki bo co najsmieszniejsze mi sie zdaje ze bolal mnie zab u góry a ona mi robila dwa dolne, osemka miala mala usterke 2min "roboty" i siodemka sie ukruszyla i mam opatrunek narazie;]

u nas dzis tez bylo cieplo do 14 potem coraz chlodniej a teraz juz zimnooo.. poszlam w piecu przepalilam bo w nocy jak spie sama to mi zimno....:( ale jeszcze dzis i jutro chyba juz nie ma maz nocek... klucimy sie jedynie przez to bo nire jestesmy razem praktycznie;P i M sie chce "ungadunga" i nie ma jak :-)

mama boo, madlen ja tez mam problemy z obiadami;P jak mama bedzie wolniejsza robie farsz i zasiadamy do pierogów i namroze;-) <mniam> dawno nie jadlam:-)
martusia i jak z dentysta? ;-) nie bój sie lepiej isc za wczasu niz potem ma bolec ;/ :*

edit. a i kupilam sobie szmponetke i przyciemniam sobie kolor na czekoladowy brąz! nie lubie tych moich mysich włosów :dry:zobaczymy jak bede wyglądac z farb a nie chce mi sie bawic wole szamponetki co jakis czas zarzucac;-)

Ostatnia edycja:
Do góry