reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

Witam !
Mama Boo fajne chłopaki :-)
Wika rośnie Ci mały pomocnik.
Madlen to prawda, że czasem boli przy owulacji. A co do liczenia dni, to powiem, że nie zawsze sie sprawdza. Moja Angela jest na to dowodem ;-) Została poczęta po okresie w 9 dniu cyklu :tak:
Więc jesli starcie sie o dzidzię to nie patrz na terminy, tylko męcz męża kiedy tylko się da ;-)
Liza to nie ciekawą masz sytuację. I właśnie przez to, że to sa rodzice nie wiadomo jak sie zachować. Nie zawsze można wszystko olać, pokłócić się, bo trzeba pamiętać że prawdopodobnie będziecie jeszcze długo razem mieszkać, więc warto żyć w zgodzie. Mam nadzieję, że jakoś uda wam się rozwiązać ten problem.
Ja mieszkam w jednym domu z teściami, czasem bywają gorsze dni, ale ogólnie jakoś się dogadujemy.
Aguska czyli wracasz na stare śmieci :-)
Martusia to ważny dzień dzisiaj macie, gratulację :-)
Asieńka kurcze, że człowiek nawet nie może czuc sie bezpiecznie we własnym domu :no: To może zainstalujcie jakiś system alarmowy czy coś.
Ja dzisiaj wzięłam sobie wolne. Po południu mamy spotkanie z krawcową i będziemy wybierać stroje komunijne dla dzieci i dodatki :-)

reklama
Witajcie!
Dzisiaj w planach mialam wypad do miasta, ale bede siedziala w ogrodzie w chalupy pilnowala. Hm... smieszne, bo u nas w okolicy tez jedna babka byla w ogrodzie, a w tym czasie okradli jej dom.:szok::no:

Co do boli owulacyjnych, to zaczelam je miec dopiero po porodzie. jak chciala zajsc w ciaze, to za ciezka prace, wzielam sie po @ i chyba tak do 13 dnia cyklu i mam brzdaca. Ja chyba mam wczesniej owulacje.

witam was kochane w kolejny cieplutki dzien..u nas juz od rana 20st..:szok:,cieszy mnie to bardzo,bo jeszcze nie mamy na ten rok zakupionego oleju,a ceny ponioc sa kosmiczne..
edysiek ja juz nie pamietam jak to byly ,kiedy poczelismy z mezem nasze smyki,ale cos mi sie wydaje,ze to tez bylo zaraz po @...niby wtedy sa dni nieplodne,a ja zaszlam..
mialm tez kiedys sytuacje,jak bylam u gina..ona mi mowi,ze po sluzie 100% dni plodne..mowie,ze jestem po @..jakies 2-3 dni..ona ,ze to wtedy sa nieplodne..,no ale ten sluz..i juz sama babka zglupiala..:-D
takze my teraz z mezem dzialamy..zeby nie oslabic robaczki,to co drugi dzien..i mam nadzieje,ze za niedlugo zobacze 2kreseczki ;-)
Asienka wspolczuje..mam nadzieje,ze ten zlodziej sobie pojdzie..;-)
Martusia daj pozniej znac jak corcia po pasowaniu na przedszkolaczka ;-)..to macie dzisiaj wielki dzien..
a u nas laski wczoraj <chyba>,ale raczej na pewno zarabali dwoch gosci..i to w sumie niedaleko mnie..jednego nad ranem,a drugiego przed poludniem..:szok::szok:,wszedzie gdzies cos sie dzieje..:szok:
Liza jak z rodzicami,mam nadzieje,ze juz jest lepiej ;-)
Aguska milej przeprowadzki i powoidzenia !!,no i szybciutko wracaj do nas :tak:

aseinka chcialam oddac glosik,ale mi wyskoczylo..dzis juz oddales swoj glos,zapraszamy ponownie jutro...,ale nie wiem czemu..

reklama
a widzialas ceny w tym sklepie. majty za 45 i wiecej zl.Masakra :baffled:
voucher juz mamy, ale moze zalapiemy sie na cos dodatkowo. Zobaczymy! Trzymajcie Kochane kciukasy i jak mozecie poproscie znajomych o glosy.

Do góry