reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

my juz po szkole i obiedzie,teraz smyki ogladaja scooby doo,a ja z szybka kawa wpadam do was..
od wczoraj boli mnie podbrzusze jak na @@@,a przeciez dopiero co sie skonczyla:wściekła/y:..naczytalam sie w necie,ze taki bol moze byc przed albo w czasie owulacji..ale ja mam jeszcze troche czasu..no chyba,ze ja to jakis wyjatek jestem..i nie dla mnie wykresy..moze dlatego,nie mogalam zajsc w ciaze,bo zamiast obserwowac swoje cialo,ja glupia liczylam dni...wiem,ze po okresie sa dni nieplodne,ale wyjatki sie zdarzaja..;-)kurcze juz sama nie wiem...:confused:
Wika ale fajny pomocnik ;-)..moje dzieci tez kiedys mi tak pomagaly,a teraz tak jak u MamyBoo doprosic sie nie moge,aby posprzatali swoj pokoj :angry:...Mama Boo sliczne dzieciaczki :tak::tak:korzystajcie z pogody..ja mam nadzieje,ze u nas na weekend bedzie ladnie i gdzies wybedziemy...
na temat rodzicow nie wypowiadam sie,bo szkoda gadac..z moja mama nie rozmawiam juz rok czasu...:-(

reklama
madlen, MamaBoo no własnie w tym sęk ze ja z moimi rodzicami mieszkam niby bo na jednym podwórku jestesmy... prywatnosci zero... i wogole porazka oni czuja sie jak u siebie u nas, wchodza bez pukania co mnie wkurza, sprawdzaja mnie wchadzac cicho czy np nie siedze przed komputerem... ;]
Ehhh szkoda pisac co dzis bylo..... do tej pory nie rozumiem dlaczego ojciec tak sie zbulwersowal, ale zobaczymy co bedzie w weekend, jutro jakos damy rade .....
MamaBoo piękne dzieciaczki.... :)

Ja dzis leniu****e.... a co tam...;]

Liza nie zazdroszcze...najgorsze co moze byc,to jak rodzice wtracaja sie w nasze zycie i chca nami kierowac...,ale nie pozwol sobie..rodzice rodzicami,ale ty masz juz swoje zycie i swoja rodzine..trzymaj sie kochana..przejdzie im..

mama Boo Asienka no troche daleko ale to długa historia tzn ja mieszkałam od urodzenia w Elblągu potem poznałam mojego m który był wtedy w wojsku właśnie u mnie w mieście na jednostce a on był z Płocka gdy wychodził ja sie do niego przeprowadziłam i tam sobie żyliśmy tam wzięliśmy ślub Bartuś sie urodził.jednak w życiu różnie bywa więc zdecydowaliśmy sie przeprowadzić do Elbląga i mieszkamy z moimi rodzicami myśleliśmy że jakoś sie ułoży jednak nici tu jest zbyt duże bezrobocie brak jakichkolwiek perspektyw no i znowu przeprowadzamy sie do Płcoka z czego jestem bardzo szczęśliwa bo lubie to miasto.kurcze opowiadanie wam zaraz tu walnę:-Da przeprowadzamy sie jutro dlatego mnie nie będzie przez jakiś czas póki nie załatwimy sobie tam neta
wika jakbym widziała swojego Bartka robi identycznie:-Dnasi mali pomocnicy;-)
Mama boo śliczniątka ;-)
Liza nie zazdroszcze sytuacji z rodzicami ale po części wiem o czym mówisz ja teraz przez rok mieszkalam ze swoimi i mam dosyć
reszte pozdrawiam całuski dla was i maluchów
może jeszcze jutro rano wpadne przed wyjazdem a teraz ide sie dalej pakować

dziewczyny sliczne zdjecia :), co do kurtki to w opisie pisalo ze jest w stanie idealnym wrrrr dalam za nia z przesylka 46zl baba mityle odda ale nie cche mi oddac za koszty wysylki-zwrotu tej kurtki do niej i w dodatku mowi ze mi nie ufa, a ze nie cche mi oddac za wysylke to zatrzymalam sobie gratis :)
nie mam dzis humoru najlepiej bym wszystkich zatlukla, jutro moja mala ma pasowanie na przedszkolaka, musze ciasto zrobic, a jeszcze caly wekend mam roboczy, a u mnie dzis tez zakupowy dzien byl dopiero wrocilam i muszeisc do kuchni robic wrr
aaa dzis kupilam podobna kurtke jak ta z allegro tylko ze w lumpie i naprawde w stanie idealnym za 22zł i czapeczke z myszka miki piekna za 2zl, chociaz to dobre ha, milego wieczoru laseczki

martusia - fajnie, ze zakupki sie udały. Super jutro Oliwia bedzie 100% przedszkolakiem. Gratulacje!;-)
Liza - my mieszkamy z moja mama, ale to nasz dom, a dom dalej mieszka moja tesciowa. Masakra jakas i tyle, ale sami sie to wpakowalismy.
wiki - Ksawek niestety boi sie panicznie odkurzacza, wiec w naszym wypadku taka swietna zabawa to sprawa nierealna!:tak:
Tak jak wczesniej pisalam, mieszkamy na wsi 3 domki i praktycznie dookola pola. Te trzy domki to rodzina. Myslalam, ze dzieki temu jestesmy bezpieczni, ale niestety. malza siostre okradziona, a my bylismy wtedy w domu. Wczoraj moja mama przepedzila goscia, ktory szperal przy zamkach, a dzisiaj weszli oknem.
Dobranoc dziewczyny! ;-)

reklama
Do góry