my juz po szkole i obiedzie,teraz smyki ogladaja scooby doo,a ja z szybka kawa wpadam do was..
od wczoraj boli mnie podbrzusze jak na @@@,a przeciez dopiero co sie skonczyla
..naczytalam sie w necie,ze taki bol moze byc przed albo w czasie owulacji..ale ja mam jeszcze troche czasu..no chyba,ze ja to jakis wyjatek jestem..i nie dla mnie wykresy..moze dlatego,nie mogalam zajsc w ciaze,bo zamiast obserwowac swoje cialo,ja glupia liczylam dni...wiem,ze po okresie sa dni nieplodne,ale wyjatki sie zdarzaja..;-)kurcze juz sama nie wiem...
Wika ale fajny pomocnik ;-)..moje dzieci tez kiedys mi tak pomagaly,a teraz tak jak u MamyBoo doprosic sie nie moge,aby posprzatali swoj pokoj
...Mama Boo sliczne dzieciaczki 
korzystajcie z pogody..ja mam nadzieje,ze u nas na weekend bedzie ladnie i gdzies wybedziemy...
na temat rodzicow nie wypowiadam sie,bo szkoda gadac..z moja mama nie rozmawiam juz rok czasu...:-(
od wczoraj boli mnie podbrzusze jak na @@@,a przeciez dopiero co sie skonczyla

Wika ale fajny pomocnik ;-)..moje dzieci tez kiedys mi tak pomagaly,a teraz tak jak u MamyBoo doprosic sie nie moge,aby posprzatali swoj pokoj

na temat rodzicow nie wypowiadam sie,bo szkoda gadac..z moja mama nie rozmawiam juz rok czasu...:-(