reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

Dzisiaj ja pierwsza, a już 9 :-D :szok:
Z dnia na dzień Tymek jest coraz fajniejszy :-) Coraz częściej jest aktywny, leży, "rozgląda" się i więcej z niego radochy :-) Oskar szczęśliwy, że wrócił do przedszkola i ja też jakaś spokojniejsza jestem, bo jak byłam z nimi 24 h to mi łeb rozwalało...
My dzisiaj oczywiście na zakupki i jakiś spacerek.
Madlen mam nadzieję, że Małż tego zdjęcia nie dojrzy, bo będzie awantura :-) On okropnie nie lubi jak wrzucam jego zdjęcia, na FB i nk też już musiałam skasować. A ja tam tego nie rozumiem. A co do zmian to może to on przeglądarki zależy ? Ja mam Mozillę.
Liz weź już wszystkie powybijaj te myszy. Brrr...

Trzymam kciuki z wszystkie dentystowe wizyty !

reklama
ja wpadam na chwilke zyczyc milego dnia :tak:,zaraz uciekam na fitness.malz dzisiaj w domu,poszedl z dzieciakami do szkoly,na zakupy..ja to jednak mam kochanego meza :-D
MamaBoo moj tez nie lubi ja wklejam jego zdjecia,zawsze mowi,ze jak chce to moge sobie swoje wrzucac,ale nie jego:no:,na fb nie mam jego zdjec ale na nk..chyba jedno..nie pamietam,bo rzadko tam bywam,wole fb.;-)
Edysiek a co jest to True Blood?,ciekawe..,bo ostanio mi sie rzucilo i tak mysle czy sciagnac..:confused:
kawe dopilam,uciekam papaski..wlece pozniej:tak:

Witajcie Kobitki!:-)
Zadanie domowe wykonane.;-) Co do listu motywacyjnego to osobna sprawa, bo obecnie usilnie poszukuje pracy. Jutro Foto Matki i moze jeszcze ryneczek zalicze, kupie jakies warzywka i owocki.:tak:
martusia - jak tam u dentysty bylo?
mama Boo - fajny jest taki bobasek :-)
Miłego dzionka kobitki!
:-)

witajcie
tylko na chwilkę wpadłam bo moje maleństwo jest chora:(...bidulka tak mi jej szkoda:

O jak tu pustawo. Wszystkich gdzies wywiało, czy co? Gdzie Wy jestescie? ;-)
My dzisiaj straszliwie zmoklismy na spacerku. Bu....:baffled:
julita - zdrowka dla Majeczki!;-)

Dziewczyny prosimy o głosy, mojej Córy grupa przedszkolna może dzięki temu wygrać zestawy kredek:

http://apps.facebook.com/bazgroszyt-kredki/

wyszukaj: słoneczna kraina

asienka byle bysie sie nie rozchorowali od tego deszczu
mama boo zazdroszcze synka, ja bede mogla dopiero planowac za jakies 3 lata :( jak splace kredyt bo na dzidzie to musi kasa byc
julita zdrowka zycze

a ja u dentysty nie bylam, chyba stchorzylam musicie mnie chyba w d... na rozped kopnac he he

Ostatnia edycja:
Hej
Sorry ja padam w domu:( wizyta oki u dentystki, ale gorzej po bo mnie ciagle boli! niewiem o co chodzi, prochy nie pomagaja za bardzo a jak juz to na chwile:(((( nie moge jesc i nie jadlam dzis nic, wszystko mnie juz wkurza.... porazka...
sorry ze tylko o sobie....

Liza współczuję bólu. To niedobrze jak cię po wizycie nadal boli. A co ci robiła ?
Martusia "polubiłam" przedszkole. Wypnij tyłek to cię kopnę jak chcesz. A z resztą - polecisz sama jak znów zacznie boleć :-D
Julita zdrówka dla Majeczki !
Asienka fajny, fajny. Mam już jednego łobuza, więc ten drugi spokojniejszy to wybawienie dla nas...

My dzisiaj na szybkie zakupy do Rossmana pobiegliśmy i udało mi się zrobić zapas chusteczek, w sumie za 22 zł wyszło 6 paczek. Kupujemy te z BabyDream`u bo nie dość, że są tanie to bez chemii, perfum i alkoholu. A na Tymkową wrażliwą skórę są najlepsze. No i w końcu kupiłam farbę do włosów, ze 2 miesiące nie farbowałam, bo nie umiałam znaleźć fajnego koloru. Zobaczymy jak ten wyjdzie...
Zmykam położyć Oskara, Tymka i na "Przepis..." :-)
Miłego oglądania !

reklama
ja juz wam mowie dobranoc..:tak:
myslalam,ze sobie wieczorkiem posiedze troche na BB ,ale mezus chce usiasc,to nie bede taka niedobra zona i go puszcze :tak:,wpadne do was jutro ;-) :tak:
MamaBoo a jaki kupilas kolorek?
Liza wspolczuje bolu..i tak jak MamaBoo pisze..niedobrze jak po wizycie boli...cos ci musieli spartolic,idz jutro niech zobacza..
moja kumpela tak miala..plombowali jej zeba,a on dalej bolal..a potem sie okazalo,ze zaplombowali jej troche wacika..:szok:
Martusia marsz do dentysty !!!!!!:tak::tak:,z zebami nie ma zartwo..no chyba,ze wolisz jak cie boli..ale nie sadze..jutro biegusiem zasuwaj..:tak:
milej nocki,a tym co siedza przed tv-milego ogladania ;-)..

Do góry