reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

Wczoraj chyba niewyspana byłam, bo mi cała strona postów uciekła, nie wiem o co chodzi :-)
My dzisiaj w domu do południa sami z Tymkiem. Oskar w przedszkolu, Małż w pracy. Jak się ociepli to wybywamy na zakupy i spacerek.
Edysiek ty to aktywna od rana jesteś, ja się coś dzisiaj pozbierać nie mogę... Chyba poczekam aż Młodszak zaśnie, wtedy zacznę sprzątać.
Madlen jakie zmiany na forum ? :-D Nic nie widzę.
Liza dla dzieci zdrówka a dla ciebie cierpliwości do myszy :-D

reklama
Witajcie wraz z poczatkiem kolejnego tygodnia! :-)
U nas pieknie i slonecznie,ale niestety zimnawo. Musze dzis wyslac zadanko domowe z zajec. Bu... nie wiem, ktora focie wybrac?!:eek:
Dzisiaj w planach plac zabaw oraz male zakupki.
Edysiek - fajna niedziele mieliscie. Aktywnie na rowerkach czyli super!:-)Przyjemne z pozytecznym!;-)

hej kochane,a co tu tak pusto dzisiaj ? :szok:
Liza jak dzieciaczki?,zdrowka dla was ;-)
Mama Boo jakie fajowe zdjecia..,wiedze nawet swoja fotke wrzucilas..,a ten cytat nad suwaczkami jest sliczny...:tak:
a co do zmian na forum..u mnie jest inaczej..na gl str.,ale moze to tylko u mnie..:-D,troche pozmieniali,ale juz sie przyzwyczailam..;-)
Edysiek badz twarda i nie daj sie !!,powodzenia w dalszym gubieniu zbednych kg.;-),a swoja droga twarda jestes,ja bym nie dala rady..:no:,dla mnie najlepsza dieta jest ruch ,no i stres,ale za to drugie dziekuje..wole spokojne zycie,bez stresu..;-)
Martusia jak tam twoje zeby?bylas dzisiaj u dentysty?

no i u dentysty nie bylam strchorzylam czy cos nie mam pojecia, chyba czasu mi bylo szkoda jak jestem w stanie wytrzymac ale wiem, ze to nie dobra decyzja
Edysiek pelen szacun za bycie na diecie ja na pewno bym nie wytrwala

mojego m dzis glowa boli i oczywiscie jak to facet jest umierajacy wrrr
zimno jak piernik do tego, jakwyjezdzalismy do przedszkola to bylo plus pol stopnia brrrr
a Oliwka biega po mieszkaniu i krzyczy seks heh uskyszala dzisiaj w prosto w serce na tvn :-D

martusia - niezla ta Twoja artystka!:-) ciekawe czy jutro w przedszkolu nauczy dzieci nowego wyrazu!:-D:-D:-D
Zaraz biore sie za pisanie listu motywacyjnego, zadanko domowe z Foto i FB. Wieczoru mi chyba nie wystarczy bu.....:eek: a jutro kolejny odcinek Przepisu na zycie. Hip hip hurrra!
Dobranoc kobitki! :-)

a ja dzis na wspolnej, m jak milosc, i potem milion w minute heh a jutro oczywiscie przepis na zycie, milego pisania asienka
dobranoc dziewczyny m do kompa a ja na tv zamiana heh

Hej
MamaBoo no jedna mysz własnie kona... musze chyba cos z nią zrobic bo po calej kuchni turla sie ;/ wrrrrrr....
martusia masz ten sam plan co ja do m jak milosc;)
Dodam ci odwagi ja jutro ide do dentystki na 9 :tak: biore tez danielka to mu sprawdzi ząbki i jak cos to zalakuje ;-) musze z rana zakupic przeciwbólowe ;/ wrrr akurat dzis mnie ten ząb pobolewa co jutro bede robila ;]

Dzieci spia a ja czekam az zab przestanie dokuczac i zjem kolacje... i cos z ta mysza musze zrobic:crazy: ze akurat M nie ma :|

Liza podziwiam cie z ta mysza...jakby u mnie jakas turlala sie po kuchni,padaki bym dostala...brrrrr..
wy tak mowicie o tym dentyscie,ja chyba tez bede musiala sie przejsc..bo cos mnie zaczynaja lupac,ale podejrzewam,ze to od zimna/wiatru,bo te moje kielki sa tak wrazliwe,ze maly podmuch,a ja juz odczuwam..,ale jakos nie moge tam dojsc zeby sie zarejestrowac,a przez tel.boje sie mowic,bo ten moj angielski nie jest za dobry..wole gadac twrza w twarz..,trza bedzie sie wybrac,bo bac sie nie boje..moge siedziec na fotelu codziennie..a za tydzien ide z lobuzami na kontrole,musze pogadac jak wyglada tutaj sprawa z aparatem na zeby,bo moja cora bedzie musiala miec..ale nie wiem,co i jak..pojde to sie wypytam.
milej nocki..nie wiem,czy jutro do was zajrze,bo mam meza w domu,ale pewnie wlece chociaz na chwilke,bo ja nie moge zyc bez BB ;)

madlen ja tez nie moge zyc bez bb
liza, madlen ja tez musze isc jutro do dentysty, mam nadzieje, ze sie zmobilizuje, bo jakos mnie tam nie ciagnie, i jeszcze musze isc jutro do skarbowki po zaswiadczenie na rodzinne :wściekła/y: maskara jakas ten jutrzejszy dzien
a co do myszy to u mnie ciagle trutka znika a zdechlej myszy jak brak tak brak, juz zaczynampodejrzewac, ze pol lasu wytrulam heh heh, ze wlaza po scianie nazra sie trutki i dalej myk do lasu, bo juz nie mam pojecia co sie dzieje
dobra teraz juz naprawde uciekam, seriale i programy sie skonczyly, czas hasiu jak mawia moja Corka, pa milego jutrzejszego dnia

reklama
Witam !
Mama Boo fajne sygnaturki :-)
Martusia idź lepiej do tego dentysty, bo jak znowu Cię zacznie boleć to bedziesz żałować :no:
Asieńka to co oprócz zdjęć jeszcze robicie na tych foto? No bo ten list motywacyjny mnie zaskoczył :tak:
Liza Ty to się masz z tą myszą :-D Teraz najgorzej, bo się pchają do domu na zimę. A nie macie kota, bo Ty chyba też mieszkasz na wsi ?
Madlen Ty o diecie ni myśl, bo Tobie ma niedługo kilogramów przybywać, a nie ubywać;-)
U nas dalej ciepło, jakby wiosna była a nie jesień, nawet mlecze kwitną ::tak:
Nawet w nocy nie jest tak źle, rano było 12 stopni.
Ja teraz już żadnych serialów nie oglądam, nawet nie mam jak Przepisu obejrzeć, jak przyjdę z pracy to będzie końcówka. Za to mam już 4 serię True Blood ;-)

Do góry