reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

Witajcie wieczorowo!
My po zakupkach i grzybowym festynku. :-) Co do zakupkow niestety nie dostalam kombinezonu dla malego. Bylismy chyba w 10 lumpkach, ale za to kupilam malemu sweterek, 2 czapy i kurteczke przejsciowke. jedna czapa na zime ( taka smieszna pilotka, druga typowo letnia z daszkiem.:-) Moze za tydzień pojedziemy rozejrzec sie na lumpki.;-)
maly dzisiaj wstal przed 6, ale jakos polozyl sie i usnal jeszcze do 7.30.:-)
Liza - zdrowka dla maluchow! ;-):tak:
Edysiek - jakie ciacho pieklas? :-)
Dobranoc kobitki! :-) i do juterka ;-)

reklama
martusiu - u nas tez tak zimno bylo, ale pozniej przepieknie sie zrobilo na dworzu!;-) Co do lumpkow u nas w niedziele jest otwarty prawie kazdy lumpek i wlasnie w niedziele jest dosawa towaru a w poniedzialek dorzutka!:-):tak:

heh fajne rozwiazaniwe bo u nas wszedzie dostawy rano w poniedzialek i co niektorzy po prostu nie moga isc, a po poludniu juz wszystko przebrane jest

witam wieczorkiem,
dzieciaki koncza bajke i zaraz myk do lozek,a ja z mezem mamy w planach milusi wieczor..;-)
u nas dzisiaj caly dzien padalo,wrrr..taki spiacy dzien,ze masakra..cale popoludnie spedzilismy na graniu w chinczyka z dzieciakami,az mi pionki skacza przed oczami :-D
Martusia jak zeby? przestaly bolec??
Asienka fajnie,ze lumpiki czynne w niedziele ;-)moze za tydzien trafi sie jakis kombinezon..;-)

madlen zabki odrobine lepiej tak ze wytrzymuje bez tramnalu ale i tak pojde po poludniu do dentysty jutro bo az taki bol to chyba nie przeczulica niech mi zrobi rentgen na wszelki wypadek

martusia - idz idz jutro do lekarza zobaczyc co z zebem sie niedobrego dzieje!:tak:
madlen - fajny rodzinny dzień mieliście. W Pl dzisiaj pieknie i slonecznie, tylko juz niestety chlodniej jest.;-)

reklama
Witam porannie z kawką!
Angelę do szkoły odwiozłam, ziemniaki na kopytka wstawiłam. Teraz mam chwilę dla siebie;-)
Asieńka na pewno jeszcze uda się kupić kombinezon. Fajnie, że macie w niedzielę otwarte lumpki. Ja kiedyś częściej chodziłam, teraz już czasu brak. Jak jadę na zakupy to tam gdzie wiem że na pewno dostanę to co chcę :tak: A i Angela sama już sobie ciuszki wybiera, więc nie ma łatwo ;-)
Martusia dobrze, że trochę ulżyło z tym zębem. Ale tak jak pisza dziewczyny idź i zrób z nim porządek :tak:
Madlen my też czasem gramy sobie w różne gry, nie ma to jak wspólna zabawa z dzieciakami :-)
A co do ciasta to nic nadzwyczajnego, robiłam babkę. Tak by było coś słodkiego na przegryzkę. Ja nie jadłam, jestem twarda ;-) Czasem jest ciężko, ale przyznam że dieta przynosi efekty. Wczoraj założyłam spódnicę, która wisiała w szafie 2 lata :-)
Wczoraj po południu zrobiliśmy sobie przejażdżkę rowerową do lasu. Nazbieraliśmy trochę grzybów, akurat będzie na sos do kopytek :tak: Jednak Angeli nie daję grzybów, wolę nie ryzykować :no:

Do góry