reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

wpadajcie wszystkie,mezus wlasnie zaczyna smazyc..,ja zaraz pojde posmarowac swieze buleczki <przed chwila wypieczone>z maselkiemi bedziemy wcinac..
moim dzieciom chyba zaszkodzilo swieze powietrze,siedza i sie rechocza,nie wiadomo z czego..

reklama
Madlen, świeżo wypieczone bułeczki z masełkiem :szok::szok::szok: nie masz litości dla naszych żołądków:-D:-D:-D a co do dzieci, to wiesz, nadmiar tlenu też może zaszkodzić :-D:-D;-);-)

edit : ja już spadam lulu :)

Madlen smacznego :)

Ostatnia edycja:
Wika a co ja bede sobie zalowac..potem w lozku wszystko zgubie :-D..mam juz koncowke @@@,to mozna poszalec,bo juz mnie nosi..meza zreszta tez..:-D
masz racje,ze nadmiar swiezego powietrza moze zaszkodzic..jak patrze na moje dzieci,to widze,ze im zaszkodzilo..i to bardzo :tak::tak:
zauwazylyscie,ze nam sie forum zmienilo..?,jakos nie moge sie jeszcze przyzwyczaic do nowego image..
dobranoc Wika :))

Bry
"jak dobrze wstać skoro świt..." :-)

Wstaliśmy kolo 5:45 ale ja nie jestem jakaś padnięta;-) przed 7 dzieciaki juz byly poubierane, i jadły sniadanko gdzie zawsze o tej godzinie wstawalismy dopiero ;P
Do tego dzieciaki wstały i kaszlą:nerd::confused: zabrakło mi słow... :dry: :no:
M spi po nocce, odsypiac bedzie caly dzien ;] do 16 bo potem znow do pracy ;]
Na obiad skrzydełka pieczone z ziemniakami i surówką;P takze ziemniaki obrac tylko i surówka. a skrzyedlka do piekarnika:tak:
W nocy znow mysz mnie o 1 obudzila,no jak ją spotkam to jej ogon z d**y urwe :happy: :-D hehehe

madlen smazona rybka.... :happy: ale bym zjadła!!! :-D
Gdzie się forum zmienilo? nie zauwazylam :dry:
martusia trzymaj sie:*

Ide sie ubrać jakos ;P ehhh....

Witam i ja z rana!
Korzystam teraz, bo potem czasu juz może nie być;-) Zaraz mój powinien z ryb wrócić. A dzisiaj u nas na wsi odpust, a po południu festyn (bezalkoholowy;-))
Madlen my też lubimy takie złowioine rybki, ciekawe czy mój dzisiaj coś złowił ?
Martusia bądź dzielna, oby do jutra.
Liza zdrówka dla dzieciaczków :-)
Ja zmykam robić jakieś ciacho :tak:

Edysiek pewnie złowił:-) fajnie ze macie festyn:-) u nas tez powinien byc w tym tyg lub w nast niedziele odpust :tak:

Miki poszedł spac:szok: oczywiscie najpierw sie darł 15min, dalam mu nurofen bo zaczol sie ślinic jak...:no: pewnie któras czwórka wychodzic bedzie... ehh...
ide obiad przyszykowac, bo potem nie bede miala jak :*

witam witam

my pospałyśmy do 8.30:DDD
mała wypiła juz mleczko a teraz się bawi klockami a ja muszę ogarnąc pokoje i tez idę obiad przyszykowac bo potem idziemy na długiiii
spacer

Madlen mam nadzieję, że wieczór udany :-) Mają rację dziewczyny, to dobry sposób na odreagowanie.

U nas dzisiaj jakoś chłodno, na spacer wybierzemy się chyba popołudniu dopiero. Wczoraj Starszak wybył do teściów na noc, więc mieliśmy spokojny wieczór bardzo. A Młody obudził się o 2.30 i o 5.00 więc wyspana jestem :-)
Miłej niedzieli !

madlen Ty to jetes robisz nam apetyt nie tylko na jedzenie, ale jeszcze na lozko :-D, tez miany na forum tez mi jakos dziwnie podchodza
liza ja tez mam dzisiaj kurczaka na obiad, mojej myszy tez mozesz ogona urwac tylko ja zlapac, ot dopiero problem :wściekła/y:
julita ja tez z rana musialam chalupke ogranac

moj m pierze dzis lozka w koncu sie doprosilam po dluuuuuugim czasie :szok: :tak: a mnie dzis zeby bola odrobinke mniej ale za to do kompletu zaczela mnie bolec glowa pewnie tez od zebow eh byle do jutra
piore tez dzis posciel bo mala nam w nocy zrobila pisiu do lozeczka :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry