reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

hej kochane :-)
ja jednak dzisiaj nie poszlam na miasto..jakos nie mialam natchnienia..:no: ale za to wzielam dzieciaki na mega dlugi spacer po lesie,mamy niedaleko domu taki fajny..niby to las niby to park,wyglada troche jak busz,ale smyki sie wybiegaly,dotlenily a ja sie wyciszylam..;-) jakos wole spedzac czas z rodzina ,niz wloczyc sie po miescie...chyba sie starzeje...:-D
pogode mielismy dzisiaj cudowna,prawdziwa zlota jesien !!padam na twarz,ale fajnie bylo ;-)
Asienka ja tez nie lubie prasowania..i nie prasuje,no chyba ze cos trzeba..a Torun znam..bardzo ladne miasto..:tak:
mezus zaraz bedzie smazyl rybke ,ktora zlowil..a ja bede wcinac :-D

reklama
witajcie wieczorkiem
niedawno uśpiłam moją przylepę...ale się z niej całuśnica zrobiła:DDD

a teraz wcinam kolacje:("...aż wstyd się przyznać o tej porze:(

wika -Twoj dzisiejszy dzien, to dzien pelen wrazen! Co tam podlogi, nie raz warto wyrwac sie z chalupy! ;-)
julita i madlen - smacznego kobitki! :-) Ja w Toruniu mieszkam od urodzenia i sobie chwale! ;-)

Ostatnia edycja:
Asienka, dokładnie ;-) a ostatnio u mnie to tylko była praca, dom, praca, dom... wiec taki dzień pelen wrażeń to coś innego, nowego.... no a Igor wyszalał się za wszystkie czasy :)

Madlen, zazdroszczę tej rybki, achhh smaka mi narobiłaś :)

wszystko przeczytalam i sprobowlam nadrobic, dzieklue wszystkim za slowa otuchy, ja uzywam pasty do zebow sensodyne ultra szybka ulga, no, ale kiedys mi pomagalo, a dzis nawet tramal nie pomaga, duzo mniej boli po tramalu, ale jednak czuje, ze boli, jestem dzis zalamana nasza sluzba zdrowia, moja mama szukala dzis po naszym miescie pomocy dla mnie i wiecie co masakra jakas w szpitalu zdjec zebow nie robia, tylko w gabinetach dentystycznych, ktore wiadomo w wekend sa zamkniete, a najblizszy calodobowy dyzur dentystyczny maja 80km stad i kolo sie zamyka dla mnie masakra jakas,

Martusia wpolczuje,bo wiem jaki to bol,jak zeby czy dziasla bola...na inne dolegliwosci sa lekarstwa,a na zeby niestety tylko dentysta..a w weekend wszystko pozamykane..musisz wytrzymac do poniedzialku,nie masz innego wyjscia..trzymaj sie dzielnie !!

reklama
Do góry