reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

Martusia, STO LAT dla Oliwki :))

Liza, czyli nockę spędzasz sama??

Ja dzisiaj pół dnia kosiłam trawe (wczoraj zreszta też)... mam dość dźwieku kosiarki:wściekła/y::wściekła/y:

Kochane, mnie moze być mniej na bb przez nastepny tydzień, bo 27.08 mamy wesele mojej siostry i masa pracy w domu i na sali nas czeka:no:

reklama
Martusia sto lat dla Oliwii
Wika
ale miałaś przeboje

u nas ok tylko jakis taki dzień miałam znowu zabiegany
m wrócił wcześniej z pracy a później jeszcze raz musiał pojechać
mam na coś ochotę i nie wiem na co(chodzi o jedzenie) kurczę jak ja tak nie lubie!

Witajcie!:-)
mały spi wiec jestem. Mustang synusia w postaci wozka Trecco umyty wiec mozna szalec po necie. bajzel tylko w kuchni, ale juz mi sie nie chce.
wika - niezle wyszlo z tymi papierzyskami, szkoda tylko, ze tyle czasu zmarnowanego na ta biurokracje.:/udanego weselicha zycze, baluj kochana do rana :tak:
marta - Wszystkiego Najlepszego dla coruni Oliwki :-D

melduje się że jestem obecna duchem ale ciało dzis słabe bo wczoraj wieczorem robiliśmy koledze pożegnanie bo jedzie do PL na stałe . Mąż trzymał warte i nie pił ,a ja broniłam honoru hehe .dzisiaj jestem słaba

buziaki i miłego dnia

Kochane dziekuję za życzenia dla Oliwki :tak:

wika- udanego wesela zycze, eh te przygotowania, dzielna jestes z tym koszeniem :tak:
aguska- z tym apetytem to tez tak miewam
delfin- zdrowiej, najwazniejsze, ze honor obroniony, heh

Nie piszcie mi tu za duzo przez wekend, bo jutro znowu z m na sluzbowy wekend nad morze jedziemy, bez neta oczywiscie, trzymajcie kciuki Kochane za pogode, chociaz jak na zlosc akurat @ mam :szok:

witam !!
wczoraj dostalam natchnienia na porzadki,wiec trzeba bylo to wykorzystac,bo nie czesto trafia sie taki dzien:-D..a popoludniu pojechalysmy z kumpela do fryzjera..jestem pofarbowana,obcieta..i czuje sie duzo lepiej;-)
Wika dzwieku kosiarki nie lubie,ale uwielbiam zapach skoszonej trawy:tak:..udanej zabawy na weselu !!;-)
Martusia udanego wyjazdu a dla corci WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK !!!

Ojjjj ja nie znosze zapachu skoszonej trawki, jestem alergikiem sezonowym i wiosna oraz wczesnym latem przezywam katusze. Nieraz nawet wyjsc na dwor niemoge tak mnie to meczy.:tak:
Wika - wybaw sie za wszystkie czasy!:-D

reklama
Do góry