reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

oo a co tak tu pusciutko? :confused: chyba mnie posluchalyscie, zeby za duzo nie pisac jak mnie nie bedzie, co dam rade raz dwa nadrobic po powrocie :tak:

co do skoszonej trawy to tak madlen faktycznie pieknie pachnie, asienka ja tez mam alergie i to na trawe najwieksza wiec z jej wachania nici :wściekła/y:

reklama
Witam.
aguska u nas pogoda piekna, lekki wiaterek i sloneczko:) ale u nas zapowiadali deszcz po poludniu takze juz niedlogo sie pogoda popsuje, ale od jutra ma byc coraz gorącej! :tak:

A tak to u nas ok.
Wczoraj M zrobil mi rano niespodzianke, obudzilam sie, on do mnie przyszedl (juz nie spal!) dal buzi, ja sie odwracam a tu 3 róże:) (z naszego ogródka) wogole w szoku bylam, ale pozytywnie:)
Ogolnie wczorajszy dzien zlecial szybko, bylismy u tesciow bo mielismy sprawe, ogolnie bylo do dupy ale teraz jest oki... ehhh te problemy... juz 2 lata sie z nimi ciagniemy i to jedne sie koncza drugie zaczynaja badz jedno przy drugim:(((
Ehhhhhhhh

Liza super:-) tylko pozazdrościć ciekawe co ten mój wymyśli na rocznice bo mamy za miesiąc.
gwiazdeczka a czemu od razu że u ciebie nigdy tak nie będzie trzeba wierzyc w tych naszych mężów;-)

gwiazdezka hej nie narzekaj napewno i twój kiedys sie wykaze ;-) Moj też taki nie był;-) także spokojnie, dluga droga byla do tego co jest teraz:tak:

aguska my mielismy pierwszego 7 rocznice poznania i zrobilam mężowi "kolaż" zdjec z podpisami.... Znalazł to tydzien przed rocznicą i sie poplakal jak zobaczyl... mówię ci tyle ze u nas przez te 7 lat zdjec sie nazbieralo i naprawde super wyszlo :tak:

Mikołaj położony spac. Marudzl bo tylko wczesniej 1h spal, starszaki go obudzily;]

Witam :-)
Ja z pytaniem czy mogę się dołączyć ? :-)
Moje forum regionalne niestety umiera, a ja jako, że jestem teraz w domu to mam więcej czasu na pisanie a tu nie ma z kim...
Mężatka od grudnia 2007 roku.
Też podobne doświadczenia jak Liza - raz się rozstaliśmy, ale teraz jest lepiej niż kiedyś, choć złe chwile zawsze się zdarzają.

reklama
mama boo pewnie, ze mozesz do nas dolaczyc, jak juz kiedys pisalam im nas wiecej tym weselej :tak:
aguska u nas prasuje z reguly moj maz tylko tzw. trudne rzeczy ja, co do pogody to u nas dzis wariactwo- rano ulewa i zimno jak piernik, a po 12 Slonce i goraco,
liza wspolczuje problemow i z calego serducha zazdroszcze tych roz, slodkie ;-)
gwiazdeczka co do tych roz to wszystko przed Toba Kochana, takze glowka do gory heh

raz do gory raz pod gorke u nas tez tak jest

Ostatnia edycja:
Do góry