reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

my wczoraj kupiliśmy Lence dwie bluzki na długi rękaw i bluze . w Polsce chodze do lumpków a tutaj trzeba kupić nowe ,na szczęście są tańszcze bo bluze kupuje za 5-8 euro i są super ;) tylko body 3 euro :baffled:

mnie dzis cos wzieło i na obiad jest :zupa ''smieciarka'', kurczak z piekarnika,piersi zawijane z serem i szynką, brokuły, pyrki :-p cos mnie dziś tchnęło i się postarałam .

My na szczęście zakupy do szkoły mamy przed sobą ;-)

reklama
Ojjj ja sobie tylko moge wyobrazic, ile moga wyniesc zakupy do szkoly ( ksiazki, artykuly papiernicze, ubrania, buty itd). Szczerze dziewczyny, mnie to przeraza!:szok:
Wera - moj synek ma juz 1,5 roczku i naszczescie dlugo juz chodzi w jednym rozmiarze. Bardzo czesto kupuje jemu ubranka z lumpkow. Nieraz udaje mi sie trafic na nowki.;-)

hejka,
lazilam dzisiaj pol dnia po miescie,az mnie glowa boli..ja nie wiem,co niektorzy widza w tym fajnego..dla mnie zakupy,to sa za kare:-D,nie lubie,no chyba ze wchodze do sklepu po konkretna rzecz,kupuje i wychodze..czasami mam lepszy dzien i chodze po tych sklepach,ale generalnie nie lubie tego..
ja na szczescie nie musze robic zakupow do szkoly,do mnie nalezy zakupic tylko mundurek(spodnie szare,czarne buty,bluza i koszulka ,ale te ostatnie juz mam w szkole zamowione,za tydzien tylko odebrac;-)),plecak i piornik moge,ale nie musze kupic,moje akurat maja,bo chcieli,ale jakby nie bylo,to nic by sie nie stalo,bo i tak szkola daje cale wyposazenie,ksiazki,zeszyty tez ..;-)
Asienka najlepszego z okazji waszej rocznicy slubu !!;-)

madlen ale fajna szkoła:szok:w szoku jestem szkoda że wszędzie tak nie ma ale co ja sie przejmuje przede mną jeszcze kilka lat:-p
co do kupowania to ja swojemu też kupuje w lumpkach albo na wyprzedażach chyba że na coś sie napalę to wydam na tego mojego brzdąca tak jak pisze Asienka u nas też już mały tak nie rośnie więc kupuje mu już wszystko prawie w jednym rozmiarze ale do roku była masakra.

co do chodzenia na zakupy to ja lubie ale nie lubię kupować bo nigdy jak czegos szukam to na mnie nie ma!!!!!!!!

miłego wieczorku
delfin mniam mniam to żeś poszalała;-) napewno m doceni;-)

Aguska,ja tez sie ciesze:tak:,bo jak rok temu slyszalam ile kosztuje wyprawka w pl.do szkoly,to sie z lekka zalamalam..teraz nie wiem,ile trza wydac kasy,ale podejrzewam,ze sporo..nas szkola nic nie kosztuje,za wyjatkiem tego mundurka,bo tu obowiazek,kazda szkola ma,nawet srednia..ale to raz do roku kupisz i masz spokoj..jedynie co kupujemy czesciej do buty dla naszego syna,bo on tak srednio co 3 miesiace zdziera:-D,kiedys pobil rekord i jego buty wytrzymaly "az" dwa tyg.ja nie wiem,co on z nimi robi..i nie wazne jakie by mu nie kupic,to gora 3 miechy i buty ida do smieci..,no chyba ,ze malo w nich chodzi..,to wtedy moga wytrzmac i pol roku;-)

heh ja jeszcze weszlam do Was kochane, M usypia Juniora.
madlen - oj... fajna ta Wasza szkola, bez mody i wywyzszania sie co ja nie mam i na co mnie stac! Szkoda, ze u nas nie ma takich zwyczajow :/
Milego Wieczorku i do juterka :)

dobranoc kobietki ,ja wstawiłam pranie i idę się kąpać ,padam dziś ,za bardzo się rozbujałam z obowiązkami domowymi i przeliczyłam siły na zamiary .buuuuziaki

hejj :)

Ja tez jestem padnieta po dzisiajszym dniu:no:
co do zakupów, to ja średnio lubie.... za to czesto jest tak, ze jadę na miasto,, niby kupić coś dla siebie, a wracam z kolejną rzeczą dla Igora. Dzisiaj w Tesco też mu kupiłam troche ubranek na jesień/ zimę, bo z wszystkiego co ma to już powili wyrasta:szok:

Madlen, ale macie super z wyprawką do szkoły!!! Kurcze, czemu u nas tak być nie może????

Delfin, ja dzisiaj też dużo w domu porobiłam: dokończyłam myć okna:-D dzisiaj już ostatnie:tak:, zrobiłam dwie pralki prania, no i wieczorem prasowanie.... pomijam obiad i 3 h wyjazd do Częstochowy;-)

reklama
Do góry