reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

reklama
Hej
Madlen no kurcze ale u was fajnie;/ Polska to jakas porazka...:( ehh
to teraz wiesz czemu nie chce do Polski wracac..realia mnie tam przerazaja..(i nie chodzi tylko o szkole)kiedys zylam w pl.i bylo OK,ale jak czlowiek posmakuje innego zycia ,to juz nie chce wracac do tego co bylo kiedys..a majac dzieci,mysli sie przede wszystkim o nich..wiec dla ich dobra,chcemy tutaj zostac jak najdluzej..
u mnie jeszcze wszyscy spia ,to korzystam z chwili i witam sie z kawka.

Witam

Mała wreszcie zasnęła, buszowała od 6...i dziś odkryła że potrafi krzyczeć:) Także kawka śniadanko ciasteczko

Madlen rzeczywiście fajnie tam macie

miłego dnia dla wszytskich

Witajcie!:-)
Co do rocznicy do mały buszował do 21, pozniej ogladalismy komedie i pilismy winiaczka czerwonego. Ach... dzisiaj mialam malutkiego kacka, ale robota mnie wyleczyla. Obiad zrobiony, sprzatniete lazienki i pije wlasnie kawusie. Junior drzemie sobie, pozniej spacerek i male zakupki.:-)
Milego dnia Dziewczyny !;-)

ja dzisiaj padam bo mężowego wzięło w nocy na przytulanki;) a co d dnia to u nas w końcu super pogoda :)

Liza zmotywowałaś mnie ilością swoich przetworów i dziś zebrałam trochę śliwek i robię powidła :-p:-)

asienka to fajnie że miło spędziliscie rocznice;-):-)
delfin powidła mniam mniam miłej robotki
a my dzisiaj troche zabiegani ale jest ok chociaż już ostro jestem zmęczona.

hej :)

ja od rana załatwiam przeglad samochodu:wściekła/y::wściekła/y: 3 razy jeździłam do okręgowej stacji kontroli pojazdów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: (mam ok. 12 km). Mam w samochodzie gaz i facet potrzebował atestu od butli, no i za peirwszym razem pojechałam z samym dowodem rej., nie mam tego atestu wiec mi nie podbije... jadę do domu, borę jakieś świstki od gazu (nie znam się na tym, wiec wzięłam co miałąm) wracam do stacji.... w dalszym ciągu nie ma potrzebnego świstka:wściekła/y::wściekła/y: jade spowtrotem do domu, wsciekła już na makssa, bo w domu w segregatorze napewno już nie ma żadnych dokumentów od gazu. dzwonię do M. ten oczywiście nic nie wie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: akurat był sąsiad na kawie u mojego ojca i mówi mi "a moze masz we schowku w samochodzie?? " no i zgadnijcie??? Oczywiscie że tam były:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: noszzzz kurde cały czas miałam je przy sobiee a jeździłam jak głupia w tą i spowrotem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

co tu taka cisza???

reklama
Ejjjj dziewczyny gdzie jestescie?;P wątek nam umiera :-(
Martusia spóźnione życzonka dla Oliwki! :-)

U nas dzieciaki wykompane jedzą kolacyjke.
Maz w pracy od 18 do 6 :/ ehh

Do góry