reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

reklama
hej kobitki ,my po rocznicy :-) mężowy mój miał wolne parę dni i dopiero dziś wydelegowałam go do pracy ,więc się od razu odzywam :p

rocznica super ,była i kolacja ,były i spacery, było gnicie w wyrku do 12 w południe ,były i przytulanki :-D

a ja myślałam że tu tyle będzie nabazgrane i cały dzień zejdzie mi na nadrabianie ,a tu taka cisza :-p coś chyba obowiązki żony matki i kochanki każdą wezwały :-D

my mamy dzisiaj robotników bo jeszcze kończą zmianę ogrzewania na gazowe i mi wiercą wrrr

Nie śpię już od 3 bo coś się obudziłam i spać nie mogłam a jak mi się zachciało spać to nagle Lena się o 5 obudziła i zamiast spać to chciała się bawić :dry:

witam czesto tu zagladam ale czasu brak na napisanie jakiegos posta.
u nas wekend zlecial szybciutko i milo. sobota totalne lensiwto, w niedziele roczek meza siostrzenicy - moj syn byl bardzo grzeczny co raczej mu sie nie zdarza a w niedziele wypad do dalszej rodzinki w góry ahhh szkoda ze juz szara rzeczywistosc buuu

ja sie tylko witam i znikam.
maz na urlopie,mam cala rodzinke w domciu,wiec czasu na kompa brak.dzisiaj chyba wybierzemy sie na zakupy,bo trzeba dzieciaczkom kupic buty i spodnie do szkoly..rano padalo,ale teraz sie wypogadaza,wiec mozna isc..
pozdrawiam i milego dnia zycze :))

Ja juz butki, kurteczki s podnie mam. Kupuje jak sa wyprzedaze ciut za duzo i sobie czekaja na odpowiedni moment. Wlasnie przymierzylam Ksawkowi kurteczke, przejsciowke, nowa zakupiona na lumpkach i jest OK. Duzo ubranek uzywanych kupilam od kolezanki. Byly dosc drogie, ale w swietnej jakosci i wygladaja jak nowe.:-)
delfin - super, ze rocznica udala sie. My zamierzamy isc do kina, tylko nic ciekawego niema. Mamy duzo filmow na kompie, wiec tak mysle, aby zamowic jedzonko i kupic winiaczek.;-)

Asienka wszystkiego wiec najlepszego!

Zazdrosze wam tych zakupów ;] u nas ciezko z kasa i wogole, w niedziele kupilam troszke rzeczy hani do szkoly no i trzeba bylo do domu kupic pare szpargałów bo sie pokonczylo i myk 160zl poooszlo dla nas to bardzo duzo;/...., a reszte dopeiro na koniec mies zakupie, badz jak juz rok szkolny sie zacznie by nie kupowac czegos co bedzie nie potrzebne;P
Zupke juz zrobilam, miki wstal:-)
Na dworzr jest oki.

hejj :)

weekend, weekend i po weekendzie :-D

ja na chwilkę, bo jadę zaraz do Częstochowy z siostrą na przymiarkę sukni ślubnej :) (wesele za 2 tyg) i dobor dodatków :) ahhh lubię takie rzeczy :)

Asienka, wszystkiego naj, naj dla WAS :))

dobra, mykam, napisze wiecej wieczorkiem ;)

Lena fajnie że zakupy udane;-)
Asienka ja robie podobnie;-)
U nas pogoda ok mały jeszcze śpi ale pewnie niebawem wstanie wtedy zje obiadek i ruszamy na plac zabaw:-)
liza współczuje wydatków wiem że szkoła jeszcze daeko przede mna ale już sie boje ile na nia sie wydaje:no: a mówia że szkoła za darmo.

reklama
hej dziewczynki:)
Asienka wszystkiego naj naj

Ja dziś z mała na spacerze robiłam małe zakupy dla niej typu smoczek pieluchy skarpetki-pare drobiazgów i 60zł wszytsko jest tak drogie że masakra
A ciuszki to małej kupuje tylko w lumpkach lub mam po znajomych-dzieciaczki tak szybko rosną że aż żal wydawać tyle pieniędzy na to w sklepach

Do góry