reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

wika skąd ja to znam u nas też tak bywa.
bartek ma samochodziki ktre można zlączać i tworzą pociąg ale ma też inne samochody które się nie da podczepić a on za wszelka cene chce wszystkie podczepić!!!!!i afera jest jak mu tłumaczę że się nie da.
My dziś też rodzinnie pójdziemy sobie później na jakiś spacerek ładna pogoda to korzystać trzeba:-)
witam nowa mame
miłego dnia kobietki

reklama
aguska - to te male samochody z Wadera?
My tez takie mamy i do nich ulice do zabawy. Narazie nie wykazuje on zainteresowania droga, woli ja rozwalac, niz puszczac po niej autka. ;-)

też podobny ostatnio oglądałam;-) ja mam nie daleko od siebie hurtownie zabawek i tam właśnie maja produkty Wadera w bardzo fajnych cenach:tak:

my dziś po spacerku najedlimy sie frytek:-p
mały przed chwileczka zasnął dopiero
wiec mamy wieczór dal siebie

na wstepie dzieki ze za duzo nie pisalyscie co przynajmniej dalam rade badrobic :tak:

wiktoria z malym bedzie dobrze musi byc :tak:
wiki dobre z tym winogronem heh, moja zwykla moiwc jak jej pytam czy dobre- tak, a chcesz jeszcze-nie, to po posmakowaniu czegos nowego,
aguska my tez przechodzilysmy przez okres szczepianai rzeczy, ktorych nie da sie szczepic, takze na magneach, co juz bylo wikesza logika, no bo czemu mama to sie odpycha heh :szok:, byly tez uparte proby wkladania czegos duzego w male :szok: :-D

my juz po przyjezdzie znad morza, jak maz robil sie nerwowy i podnosil glos to po prostu mu mowilam, ze ma sobie chodzic sam, a ja bede tak dlugo stala w jednym miejscu, az mu przejdzie, nbo i skutkowalo, jednak obawiam sie teraz powrotu do rzeczywistosci i tego, ze klotnie znow wroca,
a dzis po wyjezdzie trzy pralki do wyprania normalnie masakra, wybrudzilam sie jak dziecko hih, a jeden spodnie nawet tak zniszczylam, ze nie do doprania dodam, ze oczywiscie moje ulubione :wściekła/y:
jutro odbieram mala od baci i musze Wam powiedziec, ze to bylo moje pierwsze rozstanie z nia az na 4 nopce, ale nawet nie bylo tak zle, myslalam, ze bede tak tesknic, ze nie dam rady,
a w kolejny wekend znowu sluzbowy wyjazd nad morze :tak:

Witam Was.
Martusia to fajnie ze bylo oki! :-)

U nas też spoko, weekend zlecial bardzo szybko....
Do tego od wczoraj ząb mnie boli, wizyte mam dopiero na wrzesien, kurcze nie mam jak jechac, dzieci z kim zostawic, wiec musze sie meczyc:(
Idziemy zaraz na dwor, króliki nakarmic;P:) pogoda srednia, zachmurzyło sie ;]

reklama
Witajcie zoneczki!
U nas rowniez pieknie i slonecznie. Zupelnie inaczej niz 3 lata temu. Dzis mamy 3 rocznice slubu.:-)
Liza - ja tez mialam kroliki, ale w domu. Masakra!
marta - zycze udanych porzadkow po wyjezdzie ;-)

Do góry