reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

martusia - udanego wypadu nad morze :-)
Ja już po 2 kawkach. Bylam na pedicurze i zaraz lece obiad robic i salateczke, jak wogule zdaze. Mielismy przejechac sie na zjazd samochod FSO, ale leje. mam nadzieje, ze sie wypogodzi. :)
Slonecznej soboty zycze.;-)
My wczoraj mielismy przepiekny dzionek, sloneczko i upal. Ach... milo bylo, ale sie skonczylo.

reklama
Hejka!

Ja dzis ogarniam dom wiec mnie malo bedzie;P
Własnie Miki wstal a mi zostala cała góra do ogarnięcia...;/ ide wstawic obiad i malego wezme i bede z nim ogarniac... ehhhh
Sorry ze tylko o sobie:***
U mnie dusno i slonce jest ale tez jest zachmurzone nieżle...

Milego dnia wam życze no i weekendu!

a ja latam od rana z jakimś humorem nie takim ,mam ochotę wszystkich pozabijać .masakra .sama nie radze sobie ze swoimi nerwami :/

Witam ponownie

nie wiem czy mnie pamietacie byłam tu jakiś tydz temu a potem ograniczony dostęp do neta, brak czasu i takim sposobem dopiero dzis dało mi sie nadrobić zaległości.
Mała śpi, mąż w pracy- a ja powinnam tyle rzeczy zrobić....

ja też jestem nauczycielką bez widoków na pracę- przykre to ale cóż zrobić...

Kilka dni temu miałam "wychodne" mąż z małą a ja na ploteczki umówiłam się z kumpelą było super.
Co do naszego małżeństwa to raz jest super a raz beznadziejnie, szkoda tylko że coraz częściej się kłocimy

Hej :-)

jestem wykończona dzisiajszym dniem
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
Igor skończył dzisiaj 1,5 roczku a był tak nieznośny, ze w pewnym momencie myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok
shocked.gif
Bożeeee daj mi cierpliwości do własnego dziecka
laugh.gif

jedna z sytuacji (a podobnych było dzisaij ze 20
shocked.gif
shocked.gif
). Igor jest po obiedzie. Patrzy na winogrono i mówi "am".

ja: "chcesz winogronko???"
Igor: "Nie"

Po 5 sekundach

Igor patrząc i pokazując na winogrono ""ammmmmm"
Ja podnosze winogrono z blatu i mu pokazuję "chcesz?"
Igor kręcąc głową "Nieee"

No więc ja odkładam winogrono, a ten w jaki szał wpadł
shocked.gif
shocked.gif
płacze, rzuca się na podłogę
no.gif
shocked.gif
shocked.gif
Po chwili sie uspokoił i się pytam:

"chcesz to winogronko"

Igor "yhyyyyy"
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Noszzzzzzzz rece i cycki opadają
shocked.gif

I z każdą najmniejszą rzeczą dzisaij tak było
shocked.gif
jak on wszedł w taki okres to ja osiwieje
shocked.gif
shocked.gif

Martusia, bawcie się dobrze nad morzem.;-)

Asienka, czyli zrobiłaś się na bóstwo?? :-D Mnie też by się przydała wizyta u kosmetyczki, ale czasu brakkkkk:wściekła/y:

Delfin, humor Ci się poprawił??

Wera, "wychodne" są super :tak: ja często korzystam z takich okazji :)

Lena, miłego grillowania :)

Wiktoria, cały czas trzymam &&& za Wojtusia :)

Witam:-)
Przyjmiecie mnie do swojego grona? Nasz staż małżeński to niecałe dwa lata (rocznica 6 grudnia), znamy się 3 lata. Mamy cudownego prawie 8-miesięcznego synka Michała.
Pozdrawiam

Hejka:)
witam nowa mame :-)

Tylko wpadam zyczyc wam milego dlugiego weekendu ja nie bede zagladac, korzystamy z tego ze jestemy wszyscy razem
Wam tez zycze takiego rodzinnego
buziaki.:*

reklama
Helloł!;-)

U nas dzisiaj zapowiada sie przepiekny dzien, slonko swieci itpi.:-) Niestety dzisiaj nigdzie nie jedziemy, bo mezol samochod konserwuje. Wybierzemy sie z synkiem na spacerek na pobliski plac zabaw i tak spedzimy leniwe niedzielne popoludnie.:)
Za to jutro jedziemy sobie na mala wycieczke. Jak pogoda pozwoli to nad jeziorko, a jak nie to na dlugasny spacerek.;-)
lena - jak tam karkowka z grilla? Udala sie?:-)
gdynianka1 - witaj w ekipie zoneczek!;-)

Do góry