reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

reklama
Hej Kochane ja jutro wyjezdzam na slynny sluzbowy wekend z moim m nad morze matko jak ja sie boje ze sie bedziemy klocic, chociaz moze wlasnie taki wyjazd bez malej jest nam potrzebny? mala juz ulokowana u moich rodzicow, zobacze ja dopiero we wtorek, to moje pierwsze takie rozstanie z nia, jeny jak ja to wszystko przetrwam...

wiktoria bede sie modlic za mlodego

wyjezdzajacym zycze udanego wekendu

a dla wszystkich utraconcyh maluszkow zapalam swiatelko *

a i nie piszcie za duzo, bo tam nie bede miala netu, co dam rade nadrobic we wtorek wieczorem heh

Heh za nami trudny wieczorek, ale i tak Junior poszedl spac przed 22. Zaliczam to jako sukces.:-)
Jutro niestety badz stety musze isc rano do kosmetyczki. Wykupilam ze Sweetdeala pedicure za 20 zeta, wiec polece sie upiekszyc. Mam jeszcze w zanadrzu kuponik na fryzjerke, ale wykorzystam go pozniej.
Lena - dawaj, dawaj te super przepisiki.:-D
A propo kuchni a zwlaszcza smakolykow dla lasuchow. Mam super stronke
www.mojewypieki.blox.pl
Polecam:laugh2:
sama wyprobowalam kilka przepisow i sa super!:tak:

Heh za nami trudny wieczorek, ale i tak Junior poszedl spac przed 22. Zaliczam to jako sukces.:-)
Jutro niestety badz stety musze isc rano do kosmetyczki. Wykupilam ze Sweetdeala pedicure za 20 zeta, wiec polece sie upiekszyc. Mam jeszcze w zanadrzu kuponik na fryzjerke, ale wykorzystam go pozniej.
Lena - dawaj, dawaj te super przepisiki.:-D
A propo kuchni a zwlaszcza smakolykow dla lasuchow. Mam super stronke
www.mojewypieki.blox.pl
Polecam:laugh2:
sama wyprobowalam kilka przepisow i sa super!:tak:
chętnie skorzystam:)

martusia to miłego wyjazdu;-)
u nas długi weekend bez rewelacji siedzimy w domu może sie gdzieś wybierzemy na jakiś wypad ale nigdzie daleko
pogoda zapowiada się w miare jak narazie słoneczko wyszło
a wy jakie macie plany?

Witam z kawką wybieram się zachwile do sklepu tylko kawusie pochłone..

U Wojtusia dalej tak jak było jedynie co sie dowiedziałam to to że jego życiu nie zagraża niebezpieczenstwo operacji mu nie robili krwawic krwawi dalej a lekarz ortopeda powiedział ze Wojtek jest 4 dzieckiem z takim przypadkiem.A więcej trzeba czekac

PS Wojtusiowi już lepsze wyniki wyszły krwawi też mniej.Teraz czekam na wiadomości od mamy

Ostatnia edycja:
witam z kawka,:-)
wczoraj u nas caly dzien padalo,myslalam ze jajo zniose..caly dzien spac mi sie chcialo,no masakra jakas..nawet kawa nie pomagala.
mam nadzieje,ze beda jakies dni bez deszczu,bo maz ma teraz urlop i mamy w planie male wycieczki,wiec mogloby nie padac.
Martusia oby wyjazd sie udal :tak:
wiktoria wazne ,ze nie jest z siostrzencem gorzej ;-)

witam z kawka,:-)
wczoraj u nas caly dzien padalo,myslalam ze jajo zniose..caly dzien spac mi sie chcialo,no masakra jakas..nawet kawa nie pomagala.
mam nadzieje,ze beda jakies dni bez deszczu,bo maz ma teraz urlop i mamy w planie male wycieczki,wiec mogloby nie padac.
Martusia oby wyjazd sie udal :tak:
wiktoria wazne ,ze nie jest z siostrzencem gorzej ;-)

No własnie :-) dobrze że już lepiej chociaż troszke

wiktoria teraz widze,ze edytowalas posta...,ze z malym jest duzo lepiej !! ciesze sie,zobaczysz bedzie wszystko dobrze,wyjdzie z tego,musi !!!trzymam kciuki,aby szybko wrocil do domku.

reklama
Do góry