reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

hejj :)

tez ostatnio Was zaniedbuje, ale jakoś czasu na pisanie brak:-:)-:)-:)-(

Madlen a dużo masz jeszcze do @@?? &&& za ten cykl :-):-) u mnie chyba ten będzie stracony:-:)-:)-(

Liza, załatwiłaś już w orange??

Martusia
, a co za nagrodę wygrałaś??

JUlita i co na obiad zrobiłaś?? u mnie dziś polędwiczki wieprzowe:tak:

reklama
madlen dzieki,

wczoraj chcialam mala zarejestrowac do dzieci zdrowych no i dowiedzialam sie ze beda rejestrowac dopiero na listopad i to w przyszlym tygodniu, i co ja mam teraz zrobic bedzie mi sie dziecie jeszcze z 3 tygodnie dusic, bo do chorych przeciez z nia nie pojde zeby cos zlapala, bo wg mnie w 100 procentach nie jest to przeziebienie,

wika wyslalam do chwili dla Ciebie Oliwki jeden smieszny tekst plus jej zdjecie, opublikowali to i dostalam wczoraj 70zl akurat na zimowe spodnie dla malej bedzie hurra

cześć dziewczyny ja właśnie z pośredniaka wróciłam oczywiście byłam z małym musieliśmy troche poczekać więc mały tam biegał właził na krzesła i sie kładł ale nie było najgorzej;-)
mieszkamy na 3 piętrze i zazwyczaj małego wnosze sama albo wchodzi ze mna za rekę a dziś spojrzałam tylko czy nie ma czegoś w skrzynce a ten wbiegł na schody no i spadł:wściekła/y::no: walnął głowa w kaloryfer bo stoi przy schodach mały chwile zapłakał pokazał gdzie boli i było ok.nie ma nawet guza czyli źle nie jest.przed chwila położyłam go do łóżeczka poszłam do kuchni wracam a on śpi:szok::-) więc mam chwile by na spokojnie ogarnąć
miłego
piszcie co tam u was

Martusia a ktory to jest nr ChDc ?,ale fajnie ze wam sie udalo ;-)
Aguska ojej...dobrze,ze spi,jak wstanie to zapomni..przy dzieciakach to trzeba miec oczy naokolo glowy..,jeszcze pewnie nie raz spadnie....male zywe srebra :tak:
u mnie to mlody zaliczal co chwile jakies upadki,jeden siniak schodzil,drugi wychodzil...czasami az balam sie isc do lekarza,jak akurat mialam wizyte..bo on stale posiniaczony..:szok:..ale lekarz mnie uspokoil,ze inaczej wyglada,kiedy dziecko samo sobie cos zrobi,a kiedy jest bite....
Wika u mnie na razie cisza z @...powinna byc za ok.tydzien...,procz tego jednorazowego palmienia,nic nie ma...wiec czekam,co bedzie.....,ale pewnie to samo,co zwykle..czyli @ :wściekła/y:

Hej

wika ponoc listownie mi odpowiedzieli wiec czekam ;] co tam wymyślili ;]
aguska bidulek.... :*
madlen &&&& ;-) :*

Kurcze ale dennie sie czuje teraz... Miki spi a mi sie nic nie chce.... :dry: :-(

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny
no mój już dawno sie nie uderzył tzn nie aż tak mocno ale wsześniej to była masakra tak jak piszesz madlen jeden siniak schodził a drugi sie pojawiał.jednak teraz ma ładna buźke póki co:-D kiedyś u lekarza jak bylam to też miałam taka sytuacje bo on strasznie posiniaczony na buzi nóżkach rączkach a nawet na plecach (taki był ciekawski) i wtedy doktorka do mnie powiedziała:widzę że on to bardzo ruchliwy i ciekawy świata:-D stwierdzila to właśnie po siniakach:-D
ja już sprzątnęłam łazienke obrałam ziemniaki mięsko duszone dziś serwuje już mam przygotowane.mały śpi a ja pije kawke zaraz jeszcze podłogę umyje

reklama
Do góry