Tygrysek1985
Fanka BB :)
a wiec tak chlodnicy nie tachalam no bez przesady heh, jak ja to mowie mojemu chlopu troche wysilku i zgubienie paru gram mu nie zaszkodzi, za to wczoraj sie jeszcze na m wkurzylam a konkretniej na jego ambicje, bo jak robil ten samochod to nie chcial poprosic sasiada bardzo dobrego elektryka samochodowego o pomoc, ja sie w koncu wkurzylam i zadzwonilam po tego sasiada i wyszlo ze jeszcze termostat trzeba wymienic, na razie mizna jezdzic, ale wymienic i tak bedzie trzeba, no, ale coz tak to juz bywa, ze uzywany samochod to studnia bez dna, martwie sie tez dziewczyny bardzo o moja Corke juz dwa miesiace kaszle takim suchym kaszlem zwlaszcza w nocy, dawalam jej syrop prawoslazowy teraz sinecod, na pewno nie ma zapalenia oskrzeli ani pluc bo nic jej tam nie harczy, ale za to boje sie, ze mogla odziedziczyc po mnie astme 
mama boo moja mama mieszka w bloku, musiala przeniesc sypialnie do innego pokoju, bo pod nimi sasiedzi w tym pokoju co do tej pory byla sypialnia nad ranem zawsze tak halasuja ze mame budzili, to tak jak u Ciebie z tym prysznicem, fotki cudne i modele i modelka tez, ja tez niestety musze prac codziennie, fajnie, ze paczka mimo wszystko w koncu doszla,
aguska na allegro te pieluchy sa troszke tansze, a ja bez szpilek sobie nie wyobrazam heh chociaz nie powinnam
asienka kurcze jak ja Ci zazdroszcze

mama boo moja mama mieszka w bloku, musiala przeniesc sypialnie do innego pokoju, bo pod nimi sasiedzi w tym pokoju co do tej pory byla sypialnia nad ranem zawsze tak halasuja ze mame budzili, to tak jak u Ciebie z tym prysznicem, fotki cudne i modele i modelka tez, ja tez niestety musze prac codziennie, fajnie, ze paczka mimo wszystko w koncu doszla,
aguska na allegro te pieluchy sa troszke tansze, a ja bez szpilek sobie nie wyobrazam heh chociaz nie powinnam
asienka kurcze jak ja Ci zazdroszcze
Ostatnia edycja: