reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

a wiec tak chlodnicy nie tachalam no bez przesady heh, jak ja to mowie mojemu chlopu troche wysilku i zgubienie paru gram mu nie zaszkodzi, za to wczoraj sie jeszcze na m wkurzylam a konkretniej na jego ambicje, bo jak robil ten samochod to nie chcial poprosic sasiada bardzo dobrego elektryka samochodowego o pomoc, ja sie w koncu wkurzylam i zadzwonilam po tego sasiada i wyszlo ze jeszcze termostat trzeba wymienic, na razie mizna jezdzic, ale wymienic i tak bedzie trzeba, no, ale coz tak to juz bywa, ze uzywany samochod to studnia bez dna, martwie sie tez dziewczyny bardzo o moja Corke juz dwa miesiace kaszle takim suchym kaszlem zwlaszcza w nocy, dawalam jej syrop prawoslazowy teraz sinecod, na pewno nie ma zapalenia oskrzeli ani pluc bo nic jej tam nie harczy, ale za to boje sie, ze mogla odziedziczyc po mnie astme :no:

mama boo moja mama mieszka w bloku, musiala przeniesc sypialnie do innego pokoju, bo pod nimi sasiedzi w tym pokoju co do tej pory byla sypialnia nad ranem zawsze tak halasuja ze mame budzili, to tak jak u Ciebie z tym prysznicem, fotki cudne i modele i modelka tez, ja tez niestety musze prac codziennie, fajnie, ze paczka mimo wszystko w koncu doszla,
aguska na allegro te pieluchy sa troszke tansze, a ja bez szpilek sobie nie wyobrazam heh chociaz nie powinnam
asienka kurcze jak ja Ci zazdroszcze

Ostatnia edycja:
reklama
witam was kochane,w kolejny deszczowy i zimny dzien..,wrrr
poszlam rano do znajomego na kawe..smialam sie,ze zona w pracy,a on mnie na kawe zaprasza..ale bardzo lubie z nim gadac..zawsze mam z nim tyle teamatow,ze czasu nam braknie..:-D..ale to sa tacy znajomi,ze ani jego zona,ani moj maz..nie robia scen zazdrosci..,takze jest OK ;-)
u mnie na razie cisza z @..nie wiem,co to wczoraj bylo..czekam...maz jest dobrej mysli i pociesza,ze jak nie teraz to za miesiac ;-)..
MamaBoo dobrze,ze dostalas paczke ;-),a gosciem sie nie przejmuj...on tez sie toba nie martwil
Asienak juz myslalam,ze za bardzo sie wymadrzam :zawstydzona/y:..ale dobrze,ze to nie o to chodzilo..;-);-)i wcale nie uwazam sie za kogos bardzo madrego..pisze ze swoich doswiadczen..,bo chociaz wiekiem jestem mloda ;-),to bardzo duzo w zyciu widzialam i przezylam..;-)...zarowno te dobre jak i zle dni...;-)
Aguska ja z moimi tez wychodzilam jak byly male,przyzwyczajalam do kazdej pogody..za to teraz jak jest zimno i jeszcze pada,to zadna sila nie wygoni moje dzieci z domu..

Martusia taki deszczowy kraj,co zrobic..ale za to zima nie ma -30..;-) i sniegu po kolana..,kiedys to tutaj wogole sniegu nie bylo,a jak spadl to za 5 min,juz sladu po nim nie bylo,ale rok temu troche go spadlo i nawet jakis czas bylo bialo..:tak:..fajnie,bo tak akurat na swieta...ciekawe jak bedzie wtym roku..

Mama Boo fajne chłopaki, a i mama niczego sobie :tak: To dobrze, że w końcu paczka doszła. A facet trochę przegioł, należy mu się skarga.
Wika super, że wybawiłaś się na weselu.
Madlen oby jednak @ nie przyszła :tak: Ja zawszę lubię słuchać Twoich rad.
Asieńka na pewno uda się zrobić zadanko ;-)
Matrusia oby córci przeszedł kaszel. Jednak skoro boisz się, że to może być astma może warto ja przebadać w tym kierunku. Ja niestety też choruję na astmę. Zaczęło się jakieś 4 lata temu, jednak zanim leczę się od 2 lat, bo nasi lekarze zbywali mnie syropami na kaszel :no: Dopiero jak poszłam prywatnie do specjalisty to dowiedziałam się co mi dolega :-(
Teraz lecę robić fasolkę po bretońsku.

Hejka

Zaniedbałam Was, ostatnio... ehhhh;P
Weeken jak weekend rodzinny, wczoraj znow pol dnia spedzilam na wyjazdach z Mikim na usg bioderek, ostatnia kontrola do tego mialam przejscia:dry: oczywiscie ostatni raz musial byc "ciekawy" :dry" no ale wazne ze juz za nami...
Dzis z Danielem znów u lekarza dostal antybiotyk mocniejszy.... :( ehhh

NAdrobilam troszku ale naprawde pobieznie, przepraszam za to....

madlen trzymam kciuki by @ nie bylo!
MamaBoo super fotencje ;-)
martusia hehe ale masz meza, z latarką chlodnice zakladac :-D

Wiecie co wkurzylam sie weszlam tak sobie sprawic moje rachunki za net na orange.pl i patrze a tu ciagle faktury na 50zl! ja do wrzensia mialam umowe, w sierpniu juz przedluzylam i zmniejszylam na 39zl. a tu ciagle 50zl... i we wrzesniu tyle zaplacilam :/ dzis dzwonie i poszla reklamacja do nich :no: no normalnie maja burdel tam chyba mam nadzieje ze to wyjasnia jakos :no: ehhhhh

Liza to musisz to wyjaśnić;-)
mama boo hehe czasem tak bywa a ten facet w ogóle sie odezwał?
madlen trzymam kciuki;-)może to dzidzia?
Asienka a za ile kupiłaś buciki?bo ja też właśnie oficerki chce sobie kupić tylko jakieś nie drogie by sie przydały
martusia ja całe życie na obcasach chodziłam do momentu gdy zaszłam w ciąże później gdy bartuś sie urodził to tylko okazjonalnie i tęsknie za szpilkami ale cóż przy Bartku jak narazie to nie realne niestety.
ja dziś aktywny dzień miałam byłam u szwagierki i jej małej potem na mieście a potem zakończyłyśmy spotkanko u nas na kawce:-)
teraz czekamy na tatusia

edysiek jak robisz fasolke po bretonsku?
liza wspolczuje chorobska i klopotow z orange

bylam dzis w przychodni odnosnie Oliwki ale sie wkurzylam, okazlo sie ze do dzieci chorych rejestruja codziennie o 7 rano, ale nikt mi nie gwarantuje, ze Oliwka sie niczym nie zarazi, a do dzieci zdrowych na pazdziernik maja pelno, a na listopad na razie nie rejestruja wrrr
chcoiaz jedno pocieszne ze dzisiaj przyszla nasza nagroda z gazety i bede mogla kupic Oliwce spodnie od kombinezonu hura

Pzepis na zycie 2 Dziewczyny leci

Ostatnia edycja:
reklama
witam z kawka :-)
pogoda troche lepsza,bynajmniej tak mocno nie wieje i nie pada..jak na razie :-D
Martusia zdrowka dla corci i oby to nie byla astma ;-)
Liza dla twojego synusia tez zdrowka ;-) i wyjasnij ta sprawe z orange ;-)
julita ja codziennie nie mam pomyslu "co na obiad"...dzisiaj robie zupe jarzynowa ..
Edysiek az uroslam...;-):-D...dzieki :happy2:

Do góry