reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

Witajcie Kobitki!
:-)
Wracajac do pieluch to bardzo duzo moich kolezanek ich uzywa. W srode na Foto Matkach popytam sie i zdam Wam relacje. :tak:Jestem w szoku po wejsciu na strone fundatora mojej pieluchy. Taka jedna kieszonka( tak to sie fachowo nazywa kosztuje ponad 50 zl).
madlen - Ty wiesz, ze madrala z Ciebie! :tak:
martusia - niezly ten Twoj malz! Pogratulowac! Wyslac babe po czesci i montowac je przy latarce.:-D:szok:
Edysiek - przejazdzka rowerowa to super sprawa! :tak:
mama Boo - foty cudne, a dzieciaczki przecudne!:-)
Co do konkursu to nic nie wiem! :eek:

reklama
hejj :)

ja po weselu ledwo żywa:szok::szok: Poniedziałki mam wolne, to trochę odespałam, potem na szybko obiad, pranie, zaległe prasowanie i tak dzień zleciał:no::no::no:

Gwiazdeczka, tak jak piszą dziewczyny, bez szczerej rozmowy się nie obejdzie:no::no: &&&&& za Waszą rodzinę;-);-);-)

Martusia:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D i jak tachałaś??? czy M. sam podjechał???

Mama Boo
boski Tymuś:-):-):-):-):-) Ty jaka dżaga;-);-):tak::tak::tak: A zdjęcie obu chłopców razem obłędne:tak::tak::tak:

A Liza, to przypadkiem dzisiaj nie miała jakiejś wizyty u lekarza, czy cos takiego????

no i na dzisaij to tyle............. padam po całym dniu:no::no::no:

MamaBoo slodkie masz dzieciaczki ,ty tez jestes bardzo ladna kobieta ;-)
Martusia i co z ta chlodnica ?..to se twoj maz wymyslil..faceci i ich pomysly...;-)
wika skoro jestes dzisiaj ledwo zywa tzn,ze wesele udane..,to super ;-)
Liza gdzies nam sie zgubila..:tak:
Asienka o co chodzi z ta madrala..?,ze za duzo sie wymadrzam..ojej..a to sorki,nie wiedzialam..juz bede cicho ..:tak:
a mi sie moja @ poprzestawiala...:wściekła/y::wściekła/y:liczylam ,ze juz mnie opusci,a tu chyba sie przyplatala do mnie i to o okolo 2tyg,.szybciej..:szok:...na razie mam tylko plamienia,ale pewnie w ciagu 2-3 dni rozkreci sie na dobre..:-:)-(nastroj mam do bani..do tego jak wracalam z mlodym ze szkoly to tak zmoklam,ze az z nas cieklo,bo lalo jak diabli..wrrrr...

madlen a może to nie @ tylko coś sie tam już zagnieździło i dlatego te plamienia czasem przecież tak bywa;-)
asienka to drogo te pieluchy wychodza:szok:
u nas pogoda ładna tylko zimno ale my i tak na spacer sie wybierzemy zawsze jestem zdania że później będzie jeszcze gorzej:-Dwięc trzeba korzystać z tego co jest a jest słoneczko i to najważniejsze bo nie długo zaczna sie ponure dni ktorych po prostu nie cierpie!
muszę sie obejrzeć za jakimiś kozakami na płaskim bo przy Bartku w szpilkach jakoś sobie nie wyobrażam spacerów:-D

Dzięki, dzięki :-)
Madlen a może to plamienie z zagnieżdżania ? Ja nawet nie wiedziałam, że takie rzeczy istnieją, ostatnio mnie przyjaciółka oświeciła :-) Jak dzisiaj humor ? Mam nadzieję, że lepiej :-) Nie, myślę, że Asi nie chodziło o to, że masz przestać się wymądrzać tylko o to, że bardzo mądrze pisałaś do Gwiazdeczki :tak:
Wika czyli się dobrze bawiliście ?
Liz - co jest? :-( Gdzie jesteś ?
Asienka nietania ta pielucha, ale tak jak piszesz - jest ona n dłuższy czas. Tylko się zastawiam czy ktoś przeliczał koszty prania (energia, woda, proszek) ? Ja i tak piorę pralkę dziennie, więc przy takich pieluchach byłby dwie, a to nie dla mnie :-)

Pamiętacie ten świetny zestaw dla Oskara - spodnie, bluzka i sweter, który udało mi się tak tanio wylicytować ? To było 3 tygodnie temu, kasa poszła w ten sam dzień, facet nie wysłał przesyłki, na mile nie odpowiada i telefonu nie odbiera... Wczoraj wysłałam mu sms-a, że jeśli się ze mną nie skontaktuje to będę zmuszona zgłosić to administracji Allegro. I właśnie to robię... :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
mama boo ale trafiłaś pewnie za tanio poszło i dlatego nie chce ci wysłać pewnie zgłaszaj to bo nie ma na co czekać;-)
ja też sprzedaje czasem ubranka po bartku na allegro i mimo że bartek jest mały to zawsze ze mna idzie na poczte i staram sie wysyłać jak najszybciej paczki dlatego jak ktoś tłumaczy że nie mógł bo... to ja wiem że po prostu nie chciał i tyle chyba że pracuje w takich godzinach że ciężko mu sie dostać do poczty ale wtedy nie powinien nic sprzedawać na allegro i wysyłać poczta polska tylko jak coś to kurierem takie jest moje zdanie;-)
ale sie rozpisałam:-p

Witajcie wtoreczkowo kobitki!:-)
Ksawus spi, wiec witam sie z Wami cieplutko.;-) Dzisiaj musze zrobic te zadanie domowe i mam problem z panoramowanie. Bu....:crazy: Jutro Foto mamuski, a dzisiaj jedziemy na 17 na pokaz bajek z prowadzacym klaunem KOKO.
madlen- mama Boo na racje, uwazam, ze Twoje rady sa wspaniale!:-) Poprawy humorku zycze!:-D
mama Boo- o kurde no... tak to bywa z zakupami przez internet.:eek:
aguska - a ja juz mam cieple kozaczki-oficerki na lepienie balwankow! Kupilam je w CCC!:-)

reklama
Zgłosiłam spór na Allegro a godzinę później dostałam paczkę :-D
Trudno, wysłałam mu wiadomość i tyle. Oleję sprawę tak jak on olał mnie.

U mnie dziś gołąbki bez zawijania :-)

Do góry