reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

Martusia ,ale ktory to nr ?..bo u mnie gazety sa z opoznieniem,jak bede szla ze szkoly to wejde do polskiego sklepu i jak bedzie to kupie ;-)
ja dzisiaj za duzo nie sprzatam..,ogarnelam tylko z grubsza,ugotowalam zupke,wywietrzylam i zaraz pranie powiesze i wsio..maz bedzie przez weekend sciany psikal,bo juz grzyb wychodzi,wiec nie sprzatam teraz..,bo i tak pozniej bede musiala robic od nowa..,az takiego syfu nie ma,wiec luzik ;-)

reklama
madlen kurcze nie wiem jaki to nr bo ja wyrwalam strone z Oliwka i reszte wyrzucilam, fajnie, ze macie tam polska prase, jak bedziesz miala moliwosc to otworz gazete w sklepie i tak bardziej z tylu w dziale smichy chichy bedzie zdjecie Oliwki jak stoi w takim czerwonym plaszczyku i podpisane ze to Oliwka

Martusia, czyli ten numer ChdC już wyszedł?? a dawno??? bo moja mama kupuje tą gazetę i tak sprzed miesiąca to moze i bym gdzieś u niej w gazetach wyszperała ChdC.

Aguska, mój przedwczoraj też spadł ze schodów, niby tylko z dwóch ale stracha miałam niezłego:szok::szok: naszczęście obyło się tylko na strachu, bo Igor nawet nie zapłakał:szok::szok:

MAdlen, to trzymam &&&& za testowanie :-):-):-) ja powinnam dostać @@@ w weekend

Liza, oby było po Twojej myśli w sprawie orange:-):-)

ja tez mam dzisiaj lenia.... Igor śpi a ja miałam sie zabrać w trakcie jego drzemki za mycie okien:crazy::crazy::crazy: i co???? oczywiscie ne myję bo mi sie nie chce:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Martusia jak bede szla ze szkoly,to wejde i zobacze.;-)
ja za 30min.uciekam po mlodego,dobrze ze moja cora juz wraca do domu sama,nie musze dwa razy latac w ta i nazat..,bo na dworzu jest tak zimno,ze wyjscie z domu,to ostatnia rzecz o jakiej marze...wrrr
milego popoludnia,do zobaczenia, a raczej do napisania pozniej ;-)

wika tak wyszedl jakies 2-3 tygodnie temu, ja kupuje ta gazete bo kocham krzyzowki z taj gazety rowiazywac, ucaluj Igorka ode mnie, Bidulki z tym spadaniem ze schodow

wika oj my to sie mamy z tymi naszymi chopakami;-)dobrze że nic mu sie nie stało
Bartuś wstał czeka na obiadek ktory sie dogotowuje ale teraz mnie leń dopadł.posprzątane mam może nie wszystko ale na dziś sobie daruje to chyba przez tą pogodę takie lenistwo:baffled:
Ja Bartkowi już od tygodnia zakładam takie kozaczki ale jeszcze bez futerka nie ocieplane tylko że sa do kostki bo wcześniej już marzły mu nóżki i zaczęłam rajstopki cienkie mu zakładać ale rękawiczki miał jak narazie tylko 2 razy.musze jeszcze jakąś czapke mu kupić bo teraz ma taka cienka jesienna ale jak przyjdzie mróz to nie mam takiej przejściowej ciepłej ale bez przesady tylko mam taka misiowa na bardzo duże mrozy więc kolejny wydatek

aguska szalejesz:-)
Moj tez taki teraz posiniaczony, a to na cos upadnie, a to zderzy sie z Hania badz Danielem (własnie ma siniaka na czole po takim zderzeniu) :-D hehehe
Wika no oby.... ;] ciekawe ....
martusia wspolczuje bolesnej @ ;/ ja odkąd biore proskzi nie czuje ze mam okres ;] no i przytylam 3kg! :no: ehhh musze sie wziac za siebie ;]

Ja na dzis mialam krupnik dzieciakom a mężowi robie bigos, a co tam niech sobie chlopak poje dawno nie bylo ;-)

reklama
liza ja tez przed chwila tez jadlam bigos kolezanka zrobila, ja nigdy proszkow nie bralam, wiec nie wiem jak to jest, nawet glowa mnie dzis przy tej @ boli :crazy:

Do góry