Witam!
Jakaś zakręcona dzisiaj jestem. Wstawiłam pranie, po chwili poszłam do łazienki, patrzę a tu na 90 włączyłam

, a miało być na 40. Dobrze, że się szybko spostrzegłam, bo nie wiem co by mi sie porobiło

. Teraz już piorę drugie, na pewno dobrze nastawiłam

Sprawdziłam, bo piorę nową kurtkę Angeli, kilka razy noszona i już do prania. Ona oczywiście nie wie dlaczego taka brudna

.
Martusia ja fasolke robię tak: Fasolę piękny jaś (taką grubą) moczę na noc. Najpierw gotuję samą fasolę w lekko osolonej wodzie (ja wczoraj poszłam na łatwiznę i ugotowałam w szybkowarze). Jak fasola już jest miękka, podsmażam kiełbasę pokrojoną w kostkę (można dodać też trochę boczku) i dodaję do fasoli. Podsmażam 2-3 cebule i daję do fasoli. Do całości dodaję przecier pomidorowy (cały słoiczek). Na koniec przyprawiam.
Super, że Oliwka ma zdjęcie w gazecie, mała gwiazda :-) No i pieniążki się przydadzą.
Liza fajnie, że jesteś. Zdrówka dla dzieciaczków.
Aguska,
Wika dobrze, że dzieciaczkom nic się nie stało. Moja też taka rozbrykana była. Ona nie przemieszczała się chodząc tylko biegając, więc ciągle się wywracała. I nigdy nie płakała. Za to jak miała już kilka lat i się wywróciła, to był bek niesamowity. Na szczęście już jej przeszło ;-)
Madlen kciuki zaciśnięte
Liza ja też po tabsach przytyłam. A potem jak zaczęłam brać leki na astmę to przytyłam jeszcze bardziej
A mnie też boli głowa przy @. Podobno tak organizm może reagować na przerwę w braniu hormonów. Za to jednak @ przechodzę w miarę łagodnie więc coś za coś ;-)
Ja też dzisiaj mam lenia, jakiś taki leniwy dzień dzisiaj. Ale cóż samo się nie zrobi, idę przebrać pościel .