reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

martusia współczuje wiem jak to jest bo ja tabletek też nie biore ;-)
my po obiadku Bartuś teraz bawi sie herbatka przelewa z butelki to kubka i pije:-Doczywiście nie co rozlewa ale bez tragedii;-)
liza o akurat mi by sie 3 kg przydało to możesz mi je oddać:-D

reklama
Witam!

Jakaś zakręcona dzisiaj jestem. Wstawiłam pranie, po chwili poszłam do łazienki, patrzę a tu na 90 włączyłam:szok:, a miało być na 40. Dobrze, że się szybko spostrzegłam, bo nie wiem co by mi sie porobiło :rofl2:. Teraz już piorę drugie, na pewno dobrze nastawiłam :-D Sprawdziłam, bo piorę nową kurtkę Angeli, kilka razy noszona i już do prania. Ona oczywiście nie wie dlaczego taka brudna :baffled:.
Martusia ja fasolke robię tak: Fasolę piękny jaś (taką grubą) moczę na noc. Najpierw gotuję samą fasolę w lekko osolonej wodzie (ja wczoraj poszłam na łatwiznę i ugotowałam w szybkowarze). Jak fasola już jest miękka, podsmażam kiełbasę pokrojoną w kostkę (można dodać też trochę boczku) i dodaję do fasoli. Podsmażam 2-3 cebule i daję do fasoli. Do całości dodaję przecier pomidorowy (cały słoiczek). Na koniec przyprawiam.
Super, że Oliwka ma zdjęcie w gazecie, mała gwiazda :-) No i pieniążki się przydadzą.
Liza fajnie, że jesteś. Zdrówka dla dzieciaczków.
Aguska, Wika dobrze, że dzieciaczkom nic się nie stało. Moja też taka rozbrykana była. Ona nie przemieszczała się chodząc tylko biegając, więc ciągle się wywracała. I nigdy nie płakała. Za to jak miała już kilka lat i się wywróciła, to był bek niesamowity. Na szczęście już jej przeszło ;-)
Madlen kciuki zaciśnięte :tak:
Liza ja też po tabsach przytyłam. A potem jak zaczęłam brać leki na astmę to przytyłam jeszcze bardziej :wściekła/y:
A mnie też boli głowa przy @. Podobno tak organizm może reagować na przerwę w braniu hormonów. Za to jednak @ przechodzę w miarę łagodnie więc coś za coś ;-)
Ja też dzisiaj mam lenia, jakiś taki leniwy dzień dzisiaj. Ale cóż samo się nie zrobi, idę przebrać pościel .

agoska a bierz i nawet 5kg :-D
Edysiek nie starsz mnie, ja juz nie chce przytyc, jak juz to schudnąc, tak ladnie warzylam po porodzie z Mikim mniej niz przed ciazami a teraz znow:-(

Przekazuje info ze MamaBoo znikneła na troszke z forum bo laptop im sie rozłożyl...:-(

edysiek dobrze ze sie zorientowalas z tym praniem bo by sie rzeczy zmniejszyly i Corka by miala ubranka dla lalek
:szok: dziekuje za przepis

biedna mama boo, bedzie mi jej brak

Witajcie mamuski!:-)
ja znow zalatana jestem.:baffled: Dzisiaj zaliczylam zajecia z Foto mama i kawusie u kolezanki. Dzien zlecial dosc aktywnie, a u jeszcze Ksawik nie chce paciac. :-)Jutro zakupki!
aguska - ja kupilam oficerki za ok. 130 zl. Podobaly mi sie osobiscie za ponad 300 zl,no ale coz....:baffled:
martusia - gratulacje nagrody!!!:-D
wika - madlen - powodzonka w strankach!&&&&&&&&&&&&
aguska - ojjj na maluchy trza uwazac, wiem cos o tym. My rowniez zaliczamy wieksze i mniejsze upadki!:baffled:
Dobranoc Kobitki!:-)

reklama
tak tak dzis znowu musiala biedulka jechac z Tata po 5 :szok: ale byl placz, wiec zawiozl ja do Babci, pierwszy raz sie cieszyla, ze moze wejsc do lozeczka :szok: a teraz wlasnie Babcia ja do przedszkola zaprowadza

Do góry