reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

hejj :)

Martusia, jak po rocznicy?? Wszystkiego naj, naj dla Was:-):-)

Mama Boo, gruba:szok::szok::szok: szara:szok::szok::szok: Coś Ci sie przewidziało chyba:-D:-D:-D A sio podły humor od Mamy Boo!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

Madlen, w końcu:-D:-D

Kochane, ja odezwę się pewnie dopiero w poniedziałek, bo dzisaij idziemy na wesele, byłam już u fryzjera, Igor właśnie usnął, to zabieram sie za doprowadzenie sie do porządku, malowanie paznokci, makijaż :-):-)

Miłego weekendu :tak::tak:

reklama
hej ja mam dzis takiego lenia ze klekajcie narody heh w chalupie syf wszystko sie klei ale mi sie tak nie chce ze chyba sie teraz nie zabiore, dalam sie namowic na swietowanie tej rocznicy heh, najgorsze bylo to ze wczoraj bylismy na zakupach takich duzych tygodniowych nagle m gdzies znikl dlugo nie wraca, ja tu zla do niego dzwonie gdzie on jest bo nie mam sily pchac tego ciezkiegto wozka na co on ze sie z kolega zagadal nakrzyczalam na niego ze ma juz swietowanie z glowy i jak wrocimy do domu to ja ide spac i takie tam, jakwrocilismy ze sklepu do samochodu to okazalo sie ze tym kolegom byly kwiaty :szok: niepotrzebnie sie bidulkowi oberwalo swietowanie zakonczylismy na dobre dopiero rano heh, m dzis i jutro w pracy, na16 jade do Oliwki kolezanki z przedszkola, a juro chyba posprzatam

madlen
ciesze sie ze wszystko nprawione
mama boo nie wolno tak brzydko mowic o sobie aninawet myslec, pamietaj ze to nie facet jest wskaznikiem naszej wartosci
wika udanego wesela

wika udanej zabawy :tak:..ale wy macie tych wesel :szok:...zazdroszcze,bo ja to juz nie pamietam kiedy ostatnio na jakims sie bawilam..:no:
Martusia ale ci maz niespodzianke zrobil,milo z jego strony,;-)a ty niedobra zona nakrzyczalas na niego..ojjjj,:-D.
u nas pada,a musze isc z mlodym do sklepu,bo jutro idzie na urodziny do kolegi i nie mamy prezentu..ale jak tu wyjsc z domu,jak za oknem pogoda jest...do bani...wrrrr,

witam sie

na spotkaniu z koleznka bylo super tylko... chlodnica nam pekla
unhappy.gif

Witajcie Babeczki Moje Kochane!
U nas dzisiaj sloneczne, ale zimno jak diabli.Ojjj czuc juz nasza polska zime. Hipp HIIIppp bedziemy lepic balwana!!!
mama Boo - JESTES PIEKNA! PAMIETAJ O TYM!!!
wika - zdaj relacje z weselicha!
martusia- to Super roczniczke spedziliscie!!!
Do juterka mozna glosowac na Ksawusia! PROSIMY BARDZO
GRA.fm :: Toruń :: konkursy :: Płeć Męska na GRA.fm

Ostatnia edycja:
ja tam głebokow serduszku tez bym chciała drugiego brzdaca jednak sprawy finansowe i relacje z mezem powoduja ze pewnie sie na to nie zdecyduje no chyba ze przydażyłaby sie wpadka jednak swiadomie napewno nie.
to że z kasą krucho to mogę zrozumieć ale relacje z małżem??? co jest???
Ja w kocu sobie wczoraj buty kupiłam, ale jakoś nie poprawiło to mojego samopoczucia... Czułam się w tym sklepie taka szara, gruba, bleeeee.
Dzisiaj na urodziny mi się też w ogóle nie chce jechać...
bardzo proszę nie myśl o sobie w ten sposób, nie wolno tak się dołować....
jesteś tuż po porodzie daj sobie czas a założe się że i tak super laska z Ciebie :tak:
hejj :)

Martusia, jak po rocznicy?? Wszystkiego naj, naj dla Was:-):-)

Mama Boo, gruba:szok::szok::szok: szara:szok::szok::szok: Coś Ci sie przewidziało chyba:-D:-D:-D A sio podły humor od Mamy Boo!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

Madlen, w końcu:-D:-D

Kochane, ja odezwę się pewnie dopiero w poniedziałek, bo dzisaij idziemy na wesele, byłam już u fryzjera, Igor właśnie usnął, to zabieram sie za doprowadzenie sie do porządku, malowanie paznokci, makijaż :-):-)

Miłego weekendu :tak::tak:
udanego weselicha:)

wpadłam na chwilkę do was trochę poczytałam ale już nie mam siły napisać...

ale postanowiłam że od poniedziałku zmieniam dietke bo 5kg mi przybyło:szok::szok:

Witam!
Mam trochę do nadrobienia. Właśnie wstałam i delektuje się kawką.
W piątek zdechł nam jeden szczurek :no2: nawet nie wiem dlaczego, co prawda rano był jakiś dziwny i osowiały a wieczorem jak przyszłam z pracy to już nie żył. Angela nawet dobrze to zniosła, mylałam że będzie gorzej. Mi samej było strasznie smutno :-(. Po czasie stwierdziła, że teraz trzeba kupić nowego, żeby Misio (drugi szczurek) nie był samotny ;-). Tak więc mamy teraz małego białego szczurka z czerwonymi oczyma, takie maleństwo.
Wczoraj kompletnie nie miałam na nic czasu. Rano byłam na zakupach. Przed wyjazdem poddusiłam sobie mięsko i powiedziałam mężowi, żeby wyłączył za 15 min. Po powrocie okazało się, że z obiadu nici, bo on zapomniał wyłączyć :wściekła/y: I posłuż się tu chłopem ;-). Po południu pranie sprzatanie. Jeszcze remontujemy korytarz, a wiadomo jak to przy remoncie pełno sprzatania. Wczoraj jeszcze wędzilismy rybę i mięsa. Zrobilismy sobię wędzarnie i wędzimy od czasu do czasu.
Mama Boo jesteś młoda i piekna pamietaj !!!
witam :-)
fachowcy byli wczoraj i wszystko zrobili,ufff...a jaka radosc kiedy wszystko dziala ;-)
,a co do relacji z mezem,&&&& zacisniete,aby wsio bylo dobrze ;-)..,moj tez zawsze po klotni zachowywal sie jakby nigdy nic i zawsze powtarzal.."robisz problem,gdzie go nie ma "..faceci maja inne myslenie niz my i na to nie ma rady,,,
Skąd ja to znam ;-) Mój się zachowuje zupełnie tak samo.
Dobrze, że już naprawili i wszystko działa.
Martusia a to się mężowi niespodzianka udała :-)
Oby jak najszybciej i najtaniej ;-) udało się naprawić chłodnicę .

Witajcie Babeczki Moje Kochane!
U nas dzisiaj sloneczne, ale zimno jak diabli.Ojjj czuc juz nasza polska zime. Hipp HIIIppp bedziemy lepic balwana!!!
Ja też już nie mogę doczekać sie zimy i śniegu skrzypiącego pod nogami. Po prostu kocham zimę :-)
Julita to witaj w klubie osób na diecie ;-) Powodzenia !
Ja pochwalę się jeszcze, że już zrzuciłam 5 kilo i zostało mi jeszcze 5 :-)

edysiek ale mialas aktywny dzien, biedny szczurek :-(a z miesem to chyba bym mojego m udusila heh

dzis sprzatamy mieszkanie ehh a chlodnica kosztuje jakies niecale 100zl, ale i tak wkurzona jestem bo bede musiala zaplacic za przedszkole na ostatni moment czyli 31ego jak bedzie wyplata, nie lubie tak
embarrassed.gif
ale samochod musi byc bo do miasta czyt. przedszkola, pracy itd. mamy 8km, a ja zima autobusem sobie nie wyobrazam, a dzis wieczporem dziadek po nia przyjedzie i zabierze na noc do miasta do siebie i rano babcia ja do przedszkola zaprowadzi

reklama
witajcie niedzielnie:)

dziś jakoś słoneczniej mam nadzieje że uda się nam na dłuży spacer wyjść:tak:

miłego dnia

Do góry