reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

Hej

Dziewczyny zycze by wam sie poprawilo w związkach.... ehhh
U nas są czasem kłotnie, ostre wymiany zdan ale jakos oboje dązymy do kompromisów, juz nie jest tak ze tylko ja to robie :tak:
Wika wsio najlepszego ;-)
co do usypiania to u mnie godzina 19:30-20 od urodzenia kazdego dziecka byla pora do spania i zawsze miedzy tymi godzinami kladlam ich spac :-) niewiem jak to zrobilam ze udalo mis ie ich wszystkich tak ustawic :-D fakt ze sie udalo ;-)
Gwiazdeczka jak tam?

Rano wstalismy o 7:15 jk nigdy :-D
Zaraz Miki pojdzie spac, no kolo 11 pewnie ;-) Z Hania troszke lepiej, odrywa sie :tak:

reklama
asienka- ja tez bardzo lubie serbie babydreams z rosmana

edysiek- w przedszkolu wolno pzytulac, ale w podstawowce w ktorej pracowalam juz nie, moj m na szczescie chce wiecej dzieci

aguska- wspolczuje pobudki, my o 6.00 mielismy heh

wika- u mojej malej w przedszkolu niestety nie ma pielegniarki, wszystkiego naj,

mama boo- bo faceci sa z Marsa heh, dzieki za wytlumaczenie co do lekow,

liza- ja tez klade Oliwke od urodzenia miedzy 19 a 20, ale z zasypianiem u niej to juz jest roznie

ja mam dzisiaj z m 5 rocznice slubu ale jakos nie mam ochoty swietowac, m nawet koszule ubral do pracy bo chyba o restauracji mysli a ja to najchetniej wrocilabym do domu i pod koldre sie zakopala i spala, a na restauracje jakos tak szkoda mi kasy

Witajcie!
:-)
Dopiero przed chwilka Ksawik usnał mi. Co do wieczora to kiedys juz o 18 byla cisza w domu. teraz to roznie z tym bywa.
wika - Wszystkiego Dobrego z okazji Twojego świeta!:tak::-)
martusia
- glowa do gory Kochana i 100 lat dla Was!!!!!!:-)
aguska - wspolczucia z ta 4.30!
GRA.fm :: Toruń :: konkursy :: Płeć Męska na GRA.fm
na 4 prosimy odawac wasze glosiki!

Ostatnia edycja:
witam mały zasnał także mam chwilke na bb, biegunka nadal trwa ale co dziwne mój ma wielki apetyt a wszedzie mówią ze jak zabkowanie to brak apetytu, także u nas ciagle am am a potem biegunka i tak w kółko ;/
ja tam głebokow serduszku tez bym chciała drugiego brzdaca jednak sprawy finansowe i relacje z mezem powoduja ze pewnie sie na to nie zdecyduje no chyba ze przydażyłaby sie wpadka jednak swiadomie napewno nie.
pani nauczycielce zycze wiele wytrwałosci z dzieciakami
4,30 skąd ja to znam mój dziś jednak wstał nieco wczesniej bo o 3,30 jednak po godzinie zasnał i pospał do 6,20 a teraz pierwsza jego drzemka i pewnie ostatnia także jestem ciekawa jak długo ona potrwa :p
miałam jeszcze cos napisac ale juz nie pamietam :p

Ja tak na chwilkę, zaraz zmykam do pracy!
Mama Boo właśnie jak pisała Martusia oni sa zupełnie iini od nas i czasem naprawdę ciężko pojąć o co im chodzi, chociaż pewnie oni z nami maja to samo ;-) Udanej roddzinej imprezki.
Martusia to najlepsze życzenia :-) A jak mąż chce świętować, to nie daj się prosić ;-)

kochane ,jak sie tylko z wami witam i uciekam..przepraszam,ze nie czytam was,ale nie mam do tego glowy :sorry2:..wszystko nadrobie albo wieczorkiem,albo przez weekend :tak:;-)
wczoraj mialam fachowcow,mieli zrobic prad w gniazdkach i piec..no i zrobili,ale cos spartolili,bo od wczoraj nie dziala mi kuchenka i piekarnik <mam na prad>..,a jak wymieniali rurke przy piecu,to chyba dostalo sie powietzre i teraz juz calkiem nie chce sie odpalic :angry::angry:..az mnie nosi takiego mam nerwa !!!:wściekła/y::wściekła/y:,mieli byc u mnie o 10,ale juz jest przed 13 a ich jak nie ma,tak nie ma..:angry:..za niecala godzine musze leciec do szkoly po smyki i mam nadzieje,ze jak wroce to oni sie pojawia i zrobia wszystko jak nalezy,bo jak nie,to chyba ich rozniose w poniedzialek..,ani obaidu zrobic,ani nic....fachowcy od siedmiu bolesci !!!
sciskam was mocno i do zobaczenia pozniej..;-)

Ja w kocu sobie wczoraj buty kupiłam, ale jakoś nie poprawiło to mojego samopoczucia... Czułam się w tym sklepie taka szara, gruba, bleeeee.
Dzisiaj na urodziny mi się też w ogóle nie chce jechać...

Madlen mam nadzieję, że "fachowcy" naprawili wszystko co mieli ?
Martusia wszystkiego dobrego dla Was. Poświętowaliście ?

Nie mam weny... Starszak jeszcze śpi i nie umiem się obudzić, bo on mnie zawsze napędza i energią zaraża.

reklama
witam :-)
fachowcy byli wczoraj i wszystko zrobili,ufff...a jaka radosc kiedy wszystko dziala ;-)
MamaBoo glowa do gory,nie jestes szara i gruba !!! i nie mowimy tak..:no::no: !!!,a co do relacji z mezem,&&&& zacisniete,aby wsio bylo dobrze ;-)..,moj tez zawsze po klotni zachowywal sie jakby nigdy nic i zawsze powtarzal.."robisz problem,gdzie go nie ma "..faceci maja inne myslenie niz my i na to nie ma rady,,,
Liza jak dzieciaczki ?,zdrowe /
Martusia troche spoznione,ale zycze wszystkiego dobrego z okazji Waszej Rocznicy Slubu !!!:tak::tak:
Gwiazdeczka problemy same sie nie rozwiaza,a rozmawialas z mezem..?,wiele mlodych malzenstw ma spory kryzys na poczatku wspolnej drogi..zycze jednak wszystkiego dobrego,abyscie doczekali razem jeszcze jednego szkrabika :tak:;-)
Asienka,do kiedy glosowac ?
milego weekendu ;-)

Do góry