reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

Martusia ja też nie lubię takich niespodziewanych wydatków. Zwykle kasy wystarcza do ostatniego, a jak coś wypadnie to trzeba się głowić co i jak :no:
A Ty tez na wsi mieszkasz ? Wiadomo samochód musi być sprawny. Ja na szczęście pracuję u nas na miejscu, ale też dojeżdżam samochodem.
Julita u nas też słonecznie, ale jakoś nie chce mi się wychodzić. Wymarzłam sie w kościele i musze sie wygrzać :tak:

reklama
edysiek no mieszkam na wsi, ale nie z musu tylko bardziej z wyboru, do mnie jakos bloki i cywilizacja nie przemawia, wole cwierkajace ptaszki i zajace biegajace po podworku niz miejski zgielk, przeszkadza mi ta miejska bieganina itd.

a Oliwke dziadek ponad godzine temu zabral, eh kiedy ja sie pogodze z rozstaniami z nia :(

edysiek no mieszkam na wsi, ale nie z musu tylko bardziej z wyboru, do mnie jakos bloki i cywilizacja nie przemawia, wole cwierkajace ptaszki i zajace biegajace po podworku niz miejski zgielk, przeszkadza mi ta miejska bieganina itd.
martusia to tak samo jak ja, mieszkałam 2 lata w bloku i miałam go już po dziurki w nosie...teraz mam ogródek i kiedy chce wychodzę na spacer...nie ma problemu z wnoszeniem wózka;-);-)

ide juz Kochane spac, wiec sie zegnam na dzis, wszystko na raz sie do mnie przyplatalo handra w polaczeniu z jakims wirusem, a jutro jeszcze musze wstac o 5.30 wiec stwierdzilam, ze najlepiej bedzie jak wejde sobie do lozeczka pa pa

Witajcie!:-D
My juz po imprezce. Bylo bardzo milo. malz wygral dla Ksawcia pieluche wielorazowa. Hmmm zastanawiam sie wogule czy przejsc na nie. Niby na poczatku duzy wydatek, ale pozniej zwraca sie. Pewnie ulotwiloby to w odpieluchowaniu itp.
Edysiek - szkoda zwierzaczka.:-( Ojjj mi tez przydalaby sie jakos super dietka. Najlepiej czekoladowa!!!:-D:-D

hej mamuski :-)
jak minela niedziela ?
my siedzielismy w domku,bylam tylko ze smykami w sklepie po prezent i kartke ,dla Hubiego kolegi,zaprowadzilam go na party,a potem razem z corcia poszlysmy po niego i zrobilismy sobie krotki spacer przed snem <uwielbiam wieczorne spacery o tej porze roku,ale pod warunkiem,ze nie pada ;-)>..dzieci tez skorzystaly i kupily sobie zabawki..ale o dziwo za swoje pienadze ;-):-D
milej nocki ;-)

dzis pierwsza witam sie ja :-D

asienka
co do pieluch wielorazowych to ja planuje takowe uzywac przy drugim dziecku, wydaje mi sie ze na dluzsza mete jest to jednak oszczednosc, bo w sumie pralki i tak sie wstawia

ja tez chce dietke czekoladowa heh

reklama
Mama boo kochana co to za narzekania!!!!!ty nie dawno urodziłaś Tymusia daj sobie troche czasu a zobaczysz na pewno wrocisz do formy;-)masz jeszcze czas by zrzucisz zbędne kilogramy ;-)
Bartek zaczyna znowu mieć drzemki w ciągu dnia już 3 dni z rzedu mi spał a chodzi spać około 21.dziś wstał o 8.15 gdzie byłam w szoku i chyba to gdzieś zapisze:-Dbo on przed rokiem życia tylko spał do 8 a potem ranny ptaszek sie zrobił a dziś prosze mamusi dał sie wyspać:-D
miłego dnia

Do góry