Witam!
Gwiazdeczka super wyglądają takie małe chłopaczki w garniturkach. :-) Na pewno znajdziesz dla synka coś ciepłego i gustownego
Wika poprawy nastroju życzę

Zakupy udane ?
Madlen a jak znajomy przyżądził te szczupaki? Ja próbowałam już na kilka sposobów, najbardziej mi smakuje taki nadziewany z piekarnika. Jednak mój K. twierdzi, że taka tradycyjnie smażona ryba jest najlepsza, więc zwyklę robię tak. Jeszcze od czasu do czasu wędzimy, ale to już muszą być spore sztuki ;-)
A jak tam dzieci dalej męczą o królika? Angela juz od dawna męczy mnie o psa, nie wiem czy mi się jeszcze długo uda to odwlec. W sumie to sama też bym chciała

ale wiem że to duży obowiązek i w dodatku wszystko będzie na mojej głowie.
Liza ja też Cię podziwiam za zaradność i organizację
Mama Boo jak tam po wizycie ? Ja też z moim K. widuję się tylko w weekendy. Chociaż Tobie z dwójką dzieciaczków na pewno jest ciężej.
Martusia na pewno możesz już ubierać zimową kurtkę. Angela już też nosi taką cienką zimową
A co do wyborów to wydaje mi się, że Polacy już mają dość wszystkiego i chcieliby czegoś nowego, cokolwiek by to miało być ;-)
Asieńka to super, że zabawa udana :-) Czekamy na zdjęcia.
Lena nie martw się, pół roku szybko zleci
Aguska to fajnie, że wszystko się dobrze układa.
Ja dzisiaj robię kopytka. Mężowi do tego zrobię jakiś sosik, a Angela zawzse zjada z cukrem :-) Zrobię więcej, żeby było na jutro, bo muszę iść rano do pracy.
Na szczęście nie muszę sprzątać, wczoraj zajęło mi to całe przedpołudnie. I jakoś nie zdążyli nabałąganić po południu ;-)