reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

przyszlam do was z kawka,maz na rybach a ja nie lubie pic kawy sama :no:
pewnie was nie ma,ale to nic..lepiej mi sie pije jak stukam w klawiature :-D
Edysiek aj te pokusy..no ale jak tu odmowic,jak tyle smakolykow na stole..nie da sie :no:
Asienka jak po imprezce?
a ja wczoraj wzielam dzieci do parku,miedzy jednym deszczem a drugim,byla muzyka na zywo,tance irlandzkie,mini teratr oraz malowanie twarzy i duzo do jedzenia oraz pyszne lody..mlody ledwo poczul zapachy to juz byl glodny :-D,chociaz kilka minut wczesniej jadl,potem troche maluchy pobiegaly na placu zabaw i jak znowu zaczelo padac,to przyszlismy do domciu..
Liza musze posluchac,co za piosenke wrzucilas ;-)
milej niedzieli :tak:

reklama
u nas tez pogoda kiepska co chwile leje jak cholera :( a pewnie w tygodniu jak nie ebdziemy mieli czasu to bedzie slonce wrrr

madlen widze ze juz tylko 2 dni punktu kulminayjnego, kciukasy zacisniete

Pusto tu dzisiaj.
Madlen a co tam, raz na jakiś czas można odpuścić. Ważne, że są efekty, mama jak tylko mnie zobaczyła to od razu powiedziała, że schudłam :tak:
Mój K. dzisiaj przywiózł rybek, więc będą na kolację :tak:
Martusia u nas teraz wyszło słońce, ale i tak jest zimno. Jakoś nie chcę mi się wychodzić z domu :no: Trzeba było w piecu rozpalic, ale za to teraz jest fajnie cieplutko :-)

ehh mi sie marzy kominek w domu na takie zimne wieczorki, mala nie chce zasnac a jutro musi jechac juz po 5 do przedszkola bo m ma jutro na 6 i nie bedzie mial kto jej zawiezc, eh ciezki poranek sie szykuje wrr

lena juz Cie chyba dlugo u nas nie bylo albo mi sie tak wydaje u nas plus 1,5 do rana jak nic bedzie przymrozek, masakra jakas nie mam juz pojecia co mam tej mojej Skrzatce ubierac

Witajcie, dzisiaj tak raczej nocnie niz wieczorowo!;-)
maly nie chcial usnal i dopiero po 21 padl. teraz malz prasuje, a ja sobie chwilke klikam w necie. Zaraz kapiel i spanko, a jutro bal czyli rozpoczecie Tygodnia Bliskosci.:-D
lena - powodzonka podczas remonciku!;-)
Edysiek - mniam mniam swieza rybka!:-)
madlen - fajnie, spedziliscie sobotke. :-D
Upieklam babke o ktorej pisalam i powiem tylko NIEBO W GEBIE!:-D
Dobranoc Kobitki!:-)

Witam!
Martusia jak tam poranne wstawanie ?
Lena szybkiego zakończenia remontu :tak:
Asieńka a kreacje na bal gotowe :-) Udanej zabawy :tak:
Pogoda dalej nas nie rozpieszcza, nie dośc że zimno to jeszcze pada i wieje :no: Jak budziłam rano Angelę o 7 to było jeszcze ciemno :szok: Na szczęście wstała szybko, bo dzisiaj w szkole robia sałatkę owocową :tak:
Ja muszę brać się za porządki, bo przez weekend nic nie robiłam i teraz nie wiem od czego zacząć :rofl2: W międzyczasie będę sobie podglądać Dzień Dobry TVN, a jeszcze dzisiaj są moi ulubieni prowadzący :-)

reklama
wpadam tylko na chwile roczek bardzo udany solenizant w garniturku bezowym wygladał przeslicznie no my dokłądnie impreze robimy w dniu urodzin Wojtka akurat to sobota i to ta chrzcielna w kosciele takze bez problemu sie załapiemy tylko u nas juz bedzie pewnie bardzo zimno a moze i snieg spadnie wiec pewnie cos polarowego bedzie trezba sie zaopatrzec a garniturek musi poczekac pewnie kupie go na wesele chrzestnej małego. oby 19 listopada była taka pogoda jak rok temu ładnie swieciło słoneczko i było ciepło pamietam jakw ychodzilismy ze szpitala to nawet mełemu kombinezono nie ubrałam a natomiast tydzien pozniej było juz mrozno - mielismy wizyte kontrolna wagi bo mały zabardzo spadł w szpitalu i wiem ze bałam sie z nim wyjśc co taka niska temp była ;/ sorki ze tak tylko o sobie ale dzis jestem zmeczona na maxa także miłego dnia dziewczyny

Do góry