mala.di
Fanka BB :)
No to gratuluje Ci, Agnes, zreszta Martynie też. ja mialam szkołe w innym miescie, zle sie czulam wiec zrezygnowalam. zreszta ciagle cos sie komplikuje w tej ciąży, wiec mysle ze by mi nawet lekarze nie pozwolili codziennie tak podrozowac. powrotu w przyszlym tez nie jestem pewna... jak już to pewnie nie bede miala innej opcji niż zaoczna szkoła, koniecznie w moim miescie zapewne, no chyba ze nagle mojej rodzince cos sie zmieni, bo ta ze strony ojca dziecka nawet jakby chciala w czasie moich zajec sie zająć kruszynką to dzieli nas 80km ponad wiec troche nierealne.
Agnes, mocno trzymam kciuki za mature;-)
Ale ale ! z jednego moge sie cieszyć, ojciec dziecka powiedział bym zalozyla konto, to mi bedzie przesylal jakies drobne narazie sumy bym miala na leki i takie tam, bo narazie tylko na ulotkach pracuje :/ słabo, ale zawsze cos. szuka czegos na pełny etat. na 5 kwietnia i tak jestem umowiona do prawnika...pogadac nie zaszkodzi. bo czy złoże papiery o alimenty to nie wiem.
Agnes, mocno trzymam kciuki za mature;-)
Ale ale ! z jednego moge sie cieszyć, ojciec dziecka powiedział bym zalozyla konto, to mi bedzie przesylal jakies drobne narazie sumy bym miala na leki i takie tam, bo narazie tylko na ulotkach pracuje :/ słabo, ale zawsze cos. szuka czegos na pełny etat. na 5 kwietnia i tak jestem umowiona do prawnika...pogadac nie zaszkodzi. bo czy złoże papiery o alimenty to nie wiem.
Ostatnia edycja: