_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
witajcie , ze 2 tyg nie zaglądałam
poczytam co tam u was żeby się wdrożyć z lekka :-)
siema femme Ty tutaj
cayoka nie znamy się witaj , i gratulacje ciąży :-) i serduszka
dominika wybacz ale to normalnie patologia jakaś jak on mógł? w ogóle.. masakra.. a co na to K ?
o masakra współczuję doczytałam ! nie no ja bym chyba tam u niego nogi w życiu nie postawiła.. u mnie raz kumpel wziął Vi na rękę na****ny i sie z nią zachwwiał dostał taka zjebę ode mnie ze więcfej tego nie zrobił a przeproaszał mnie z miesiąc za to... ale bez agresji oczywiscie .. po prostu nie pomyslał a my wpadlismy an chwilę i ją wziłą chciał podnieść ...
paulina jak wy dajecie rade bez łazienki.. dla mnei to kosmos totalny
wampi mogłas K ominąć jak wtedy przy wc spał hahaa wysikać się i iść dalej spac
Magda ładsnie daje Ci mała popalić
a ta wikiriki wpadła się pochwalić do ilu grup należy na fb czy po co?? hheh
dobra troche nadrobiłam , u nas pogoda w kratkę , niby ciepło ale czasem popada taka mżaweczka ....
ale ogólnie nie ma co narzekać :-) tyle że dziewczynki dużo czasu zajmują więc czasem nie mam czasu zaglądac , z doskoku jestem tylko na fb i sobie zaglądam , a na forum to ja jednak wolę przysiąśc i posiedziec na dłuzej :-)
poczytam co tam u was żeby się wdrożyć z lekka :-)
siema femme Ty tutaj
cayoka nie znamy się witaj , i gratulacje ciąży :-) i serduszka
dominika wybacz ale to normalnie patologia jakaś jak on mógł? w ogóle.. masakra.. a co na to K ?
o masakra współczuję doczytałam ! nie no ja bym chyba tam u niego nogi w życiu nie postawiła.. u mnie raz kumpel wziął Vi na rękę na****ny i sie z nią zachwwiał dostał taka zjebę ode mnie ze więcfej tego nie zrobił a przeproaszał mnie z miesiąc za to... ale bez agresji oczywiscie .. po prostu nie pomyslał a my wpadlismy an chwilę i ją wziłą chciał podnieść ...
paulina jak wy dajecie rade bez łazienki.. dla mnei to kosmos totalny
wampi mogłas K ominąć jak wtedy przy wc spał hahaa wysikać się i iść dalej spac
Magda ładsnie daje Ci mała popalić
a ta wikiriki wpadła się pochwalić do ilu grup należy na fb czy po co?? hheh
dobra troche nadrobiłam , u nas pogoda w kratkę , niby ciepło ale czasem popada taka mżaweczka ....
ale ogólnie nie ma co narzekać :-) tyle że dziewczynki dużo czasu zajmują więc czasem nie mam czasu zaglądac , z doskoku jestem tylko na fb i sobie zaglądam , a na forum to ja jednak wolę przysiąśc i posiedziec na dłuzej :-)
Ostatnia edycja: