reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witajcie , ze 2 tyg nie zaglądałam :-p
poczytam co tam u was żeby się wdrożyć z lekka :-)

siema femme Ty tutaj :szok: :-p
cayoka nie znamy się witaj , i gratulacje ciąży :-) i serduszka
dominika wybacz ale to normalnie patologia jakaś :szok: jak on mógł? w ogóle.. masakra.. a co na to K ?
o masakra współczuję doczytałam ! nie no ja bym chyba tam u niego nogi w życiu nie postawiła.. u mnie raz kumpel wziął Vi na rękę na****ny i sie z nią zachwwiał dostał taka zjebę ode mnie ze więcfej tego nie zrobił a przeproaszał mnie z miesiąc za to... ale bez agresji oczywiscie .. po prostu nie pomyslał a my wpadlismy an chwilę i ją wziłą chciał podnieść ...
paulina jak wy dajecie rade bez łazienki.. dla mnei to kosmos totalny :-D
wampi mogłas K ominąć jak wtedy przy wc spał hahaa wysikać się i iść dalej spac :-p
Magda ładsnie daje Ci mała popalić :-p
a ta wikiriki wpadła się pochwalić do ilu grup należy na fb czy po co?? :-p hheh

dobra troche nadrobiłam , u nas pogoda w kratkę , niby ciepło ale czasem popada taka mżaweczka ....
ale ogólnie nie ma co narzekać :-) tyle że dziewczynki dużo czasu zajmują :-p więc czasem nie mam czasu zaglądac , z doskoku jestem tylko na fb :-p i sobie zaglądam , a na forum to ja jednak wolę przysiąśc i posiedziec na dłuzej :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka

Łoj nie smutac sie dziewczyny, przyjdzie i do was leoszy czas... :tak: jestem tego pewna!

23may ojej dlugo juz nie jestescie razem? wspolczuje... ale moze sie ogarnie za ten czas? niewiem co tam u was sie stalo takze trzymaj sie!

u nas dzis od rana slonce i.... 17 stopni w cieniu... :eek: porypana pogoda niee ma co :sorry:

No i zawitała 'kochana'@:wściekła/y:jak w zegarku cholera.. nerwa jakiegoś mam.

Robię dziś krokiety bo daaawno nie jadłam.. która ma ochotę to zapraszam;-)

Femme witaj
Milena mój K. kiedyś miał gołębie.. ale to dawne dzieje
Magda oj, dobrze Ci z teściową;-)
23may ja Damiana oduczyłam smoka już jakiś miesiąc temu bo spał z nim a jak mu wypadał to się budził. Myślałam, że będzie gorzej ale tylko 2 nocki były kiepskie.. szybko zapomniał;-)
Vi chyba większość z nas cierpi na brak czasu.. ja mam chwilę jak starsza w p-lu
Liza u nas też niby ciepło ale jak zawieje to aż ciarki przechodzą

Hello :)

Vi czytaj dokladniej. Łazienki nie mam w domku na dzialce, a nie na codzien.
Asik mozesz mi przeslac :))
Liza u nas chlodno :)

Bylam wczoraj na zakupach, kupilam 6 paczek pampersow bo na promocji na 33zl :D I dwie sukienki :) kupilam jedna, potem zakochalam sie w drugiej i ot ubralam sie na dwa dni wesela :-D a mialam kupic tylko jedna. Jeszcze buty i spokoj. W sobote panienski, myslalam ze sie wymigam, ale panna mloda dzwonila i z tekstem ze widzimy sie w sobote o 20. Taaak mi sie nie chce.

Femka zasrańce tak ? :-D:-D:-D Szkoda mi ich było wyganiać .. Niech sobie siedzą ile chcą .
Magda nie no gołąbki same sobie radzą , ja się nimi nie zajmuję :eek:
Jak ja sobie przypomnę ile było czasu jak Natalia pół dnia przesypiała . A teraz jak śpi z 3h w dzień to happy jestem .. :happy::happy::happy:
Vi Tak, wikiriki chyba zawitała się pochwalić .
Asik Moje gołebie to chwilowo :laugh2:, małe się usamodzielnią i znikną ;)

Dziś niby ciepło a ja siedzi i mi zimnoooo ;/ czekam aż królewna wstanie . W ogóle co się obudzi , obrót na brzuch głowa do góry i nogi prostuje ;-)Zaczyna sie przemieszczać . A jak w chodziku biega . :rofl2:

ja tez wczoraj na zakupach byłam, ale dla Julki haha trafilam na przeceny i za 6 bluzek zaplacilam 43 zł :laugh2::laugh2:
pogoda dzis w miare, słonce swieci. Lola spi, ide zaraz zrobic frytki, bo juz chodza za mna ;p
dalej szukam pracy ale jakos bez skutku :crazy:

Paulina wstaw nam zdj sukienek ;pp
asik wspolczuje @ ;]
Vi Twoja Emma juz mówi? bo widze ze w podobnym wieku z Julka sa
Milena Twoja Natalka chyba zacznie wczesnie chodzic ;d

Dzień dobry wam ;)

MAGDA- taki zamiar ale zobaczymy jak to wyjdzie :-D :-p ojej Magda ty już masz swoją malutką przy sobie ! :-p ale mnie tu nie było :szok: jak tam sobie radzisz masz aniołka czy diabełka ? :-D

VI - :szok: a nooo :-D szaleje :-p

ASIK - ja bym chętnie krokieta zjadła a z czym robisz ? :-p to chyba dobrze że @ jak w zegarku :-p

PAULINA - a co panny młodej nie lubisz ? jak może się nie chcieć iść na panieński :-D :-p

MILENAAA - hehe no ja się śmieje bo moja siostra miała to najpierw też rozczuleni całą rodziną obserwowali ich losy wyjść na balkon nie mogli żeby nie nastraszyć :-p a jak podrosły i zaczęły kupkać to się zaczęli wkurzać :-D :-p

A u mnie spokojnie w sumie nudnawo Nina w przedszkolu ja w pracy :-p na dworze średniawka ni ciepło ni zimno :-p czekam na upały jak ja kocham upały :-)

Dominisia123 poprawka, tez do perfekcyjnej nie wytrzymałam :)

Lecę zaraz po moją Małą bo jeszcze u cioci siedzi a ja dzisiaj szybciej w domu byłam bo mi wykład odwołano :)
W zeszłym tygodniu też na zakupach byliśmy i dzisiaj na chwilkę (30 minut) do galerii razem z Olką wskoczyłam po kilka rzeczy, które po kilku dniach namysłu stwierdziłam, że się przydadzą. Ola tak przeglądała ciuszki, że wszystko z wieszaków spadało ale o dziwo zakupy się udały:)

Pozdrawiamy ciepełko:)

Kurcze co tu się stało ... gdzie to forum co się miało 10 najmniej stron do nadrabiania dziennie :eek: jakieś dyskusje się prowadziło wesoło było teraz toć to jakaś stypa tu jest :sorry:

reklama
23may a może i będzie szybko chodzić , zobaczymy ;-)
Femka a to moje się nie boją , normalnie pranie wieszam i macham rękami 5cm od nich :) a niech sobie kupciają na parapet :-D Przyzwyczaiłam się codziennie go myć ( bo mama karmi gołębie że stadami przylatują hahaha )
No cichutko , co jak co 'starych'' młodych mam brakuję ..

Do góry