reklama
G
guest-1673535084
Gość
Hejo u nas tez goraco. Jutro jedziemy na dzialke, a w sobote panienski... Nadal nie mam ochoty...
pinky sky
Fanka BB :)
Hej laseczki u nas też pięknie ale oczywiście moja gwiazda znowu do lekarza po 2 dniach w przedszkolu zielony katar dzisiaj idę z nią prywatnie do laryngologa... I nie wiem czy do naszej nie zajść profilaktycznie zanim coś grubszego się rozwinie;/ C nie ma od środy może dzisiaj wróci wreszcie weny na pisanie brak;/ ale najgorszy rozdział mi został i badania...
uuu widzę że stare mamuśki się odezwały
uuu widzę że stare mamuśki się odezwały
Dominisia123
mama Wici <3
a ja szukam kolczyka. Wici się zgubił, a od chrzestnego, chrzestny z rodziny K., więc jak się dowie, to będzie, że specjalnie wyrzuciłam. myślałam kupić takie same i podmienić, ale jak patrzyłam to kosztują od 100 do 250 zł. a teraz nie bardzo mam na taki wydatek. więc Wicia chodzi w 2 różnych kolczykach, bo te, co są na początku pożyczyłam siostrze i zgubiła jednego.. sprzątałam dzisiaj pod siostry łóżkiem i znalazłam 37 petów się dziwiłam co mi tak śmierdzi w pokoju fajami.. bo ja teraz palę tylko na jakiejś imprezie, albo jak gdzieś wyjdę, ale prawdopodobnie już nie będę, bo nie będę jeździć do K., a ode mnie raczej nie mam jak iść gdzieś bo do cywilizacji 10km.
gorąco jest. boję się, że nie znajdę tego kolczyka :/
Wampi mi by tam starczyło cokolwiek, ale moja mama mówi, żebym coś na dłużej wzięła..
znalazłam kolczyk, ale tu cisza ;O
gorąco jest. boję się, że nie znajdę tego kolczyka :/
Wampi mi by tam starczyło cokolwiek, ale moja mama mówi, żebym coś na dłużej wzięła..
znalazłam kolczyk, ale tu cisza ;O
Ostatnia edycja:
Liza
Fanka BB :)
Witam
Ja dzi mialam zabiegany dzien bo Up załatwilam, musialam sie odchaczyc, potem dary, do domku 1h odpoczynku (robilam obiad) i do fryzjerki pojechalam, 2h sie zeszlo -balejaż zrobiony i potem na dworku.... i dzien zleciał...
Teraz chlopcy juz polozeni jeszcze najstarsza cos tam robi w pokoju
Dominisia super ze kolczyk sie znalazł
no a tak to u nas te cieeeeepło...
Ja dzi mialam zabiegany dzien bo Up załatwilam, musialam sie odchaczyc, potem dary, do domku 1h odpoczynku (robilam obiad) i do fryzjerki pojechalam, 2h sie zeszlo -balejaż zrobiony i potem na dworku.... i dzien zleciał...
Teraz chlopcy juz polozeni jeszcze najstarsza cos tam robi w pokoju
Dominisia super ze kolczyk sie znalazł
no a tak to u nas te cieeeeepło...
G
guest-1673535084
Gość
Liza moze nam sie pokazesz w nowej fryzurce??
Dominisia cale szczescie ze ja ani A. nie palimy
Kasiek zdrowia, zdrowia, zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!
Rozkminiam kolacje i nie wiem co..
Dominisia cale szczescie ze ja ani A. nie palimy
Kasiek zdrowia, zdrowia, zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!
Rozkminiam kolacje i nie wiem co..
Spotkałam się dziś z kuzynką której nie widziałam z 10 lat:-) kiedyś byłyśmy niemal nierozłączne. Nie mogłyśmy się nagadać i do domu wróciłam dopiero o 21
U nas też było gooorąąąąco
Kasiek współczuję ciągłych chorób córy, zdrówka dla niej;-)
Liza pochwal się nową fryzurką
Doninisia super, że kolczyk się znalazł;-)
ZAPROSZENIA ze zdjęciem na ROCZEK URODZINY CHRZEST (3196415046) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wybieramy zaproszenia na Damiana roczek, Oliwce podoba się wzór U-44 a mi U- 9. Które ładniejsze???
U nas też było gooorąąąąco
Kasiek współczuję ciągłych chorób córy, zdrówka dla niej;-)
Liza pochwal się nową fryzurką
Doninisia super, że kolczyk się znalazł;-)
ZAPROSZENIA ze zdjęciem na ROCZEK URODZINY CHRZEST (3196415046) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wybieramy zaproszenia na Damiana roczek, Oliwce podoba się wzór U-44 a mi U- 9. Które ładniejsze???
G
guest-1673535084
Gość
Asik mi sie najbardziej podobaja U-6 i U-36
My sie pakujemy i kolo 14 spadamy na wioche cieplo u nas, chociaz przychmurane lekko. Nadal nie mam ochoty na panienski.. Jestem dziwna
My sie pakujemy i kolo 14 spadamy na wioche cieplo u nas, chociaz przychmurane lekko. Nadal nie mam ochoty na panienski.. Jestem dziwna
reklama
Dominisia123
mama Wici <3
Asik tych co pisałaś to bardziej mi się podoba chyba U-44.
jutro ma problem, bo mam 8 lekcji, nie wiem, czy K. da radę zwolnić się z pracy, do Niego do domu Wici nie zawiozę, a mama jedzie na samoobronę.. a do szkoły muszę iść, bo mam cięższe lekcje..
jutro ma problem, bo mam 8 lekcji, nie wiem, czy K. da radę zwolnić się z pracy, do Niego do domu Wici nie zawiozę, a mama jedzie na samoobronę.. a do szkoły muszę iść, bo mam cięższe lekcje..