reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Bry.

My zyjemy, pielimy, kwiatki sadzimy, w miedzy czasie trawe kosimy, jezdzimy na rehabilitacje.

chlopcy matke do szalenstwa doprowadzają nowymi mądrosciami i pomyslami.

do tego komay mnie do obledu doprowadzają. O po nich ma jakies guzy, mnie swedzi wszystko.

Paulina u nas tez laziemki nie bylo. tzn.. w tym domu co mieszkamy. pamietam jak do babci przyjezdzalam i kąpiel w misce a na posiadówe a stodole do toytoya :)

ale jak kuzynka przepisala to na nas to pierwszą sprawa blo zrobienie lazienki. ja sama bym dala rade, ale chlopaki?? tak zimą ganiac ich na dwor to nie na moje lata ;)

reklama
dziewczyny bierzemy sie do roboty, trzeba rozruszac to forum ! :-)

Dziadek kupił dzis Julce latarke krowe, to nic ze mamie głowa pęka od MUUUU, ważne ze mała ma radoche, no własnie radoche do czasu bo potem krowa juz była nie fajna dla niej. Jutro ma byc ładnie, poopalamy sie.
Humor mi sie cos poprawił. nie wiem czemu nawet

Na poczatek dyskusji to prosze o pomoc.. sprawdzony sposob na bunt 2 latka ;/ Niekiedy mam dosc mojego diabełka i mysle gdzie sie podziała moja słodka dziewczynka. Całymi dniami tąpie na mnie, krzyczy NIE , nic jej nie pasuje !

Femme Panna Młoda to moja bliska kolezanka, a nawet powiem ze przyjaciolka :) zadna to rodzina. Na panienskim nigdy nie bylam, ale kurcze tak mi sie nie chce dupska ruszac :-D:-D:-D
Milena mialam kiedys golebie w meblach na balkonie :-D tak zasr*** mi meble w srodku, a ja nawet o tym nie wiedzialam ze to wyrzucenia poszly
23may ja chyba nie w temacie. O co chodzi z tym zlym humorem? Przepraszam ze pytam. Zdjecia wstawie po weselu :)

o matko paulina wybacz hehe :-p myslałam ze moze jakiś remont i bez łazienki jesteście na chwilę obecną :-p nie skojarzyłam że na działce mozecie się kąpac :-p ja mam działke rekreacyjną więc tam łazienki nie ma ale tez nie ma ogrzewania wiec nie śpimy tam nigdy zbey się musieć kąpać :-p mam nadzieję że nie uraziłam hehe
milena aaaa :-D tak myslałam hahaha
23maj tak mówi normalnie zdaniami , ona szybko zaczeła mówić , Vi tez tak szybko zaczeła mówić kiedys filmiki wstawiałam :-p

mam dziś zły dzięń więc więcej pisac nie będe ...

Ostatnia edycja:
U Nas pogoda super ! :-D:-D:-D
Julka od samego rana na podwórku siedzi, i nie ma zamiaru do domu isc ;]

Vi, to moja mało mówi, znaczy cos tam mówi ale wiecej po swojemu

Hejka
Mam dzisiaj zły humor:no:wkurzyłam się bo K. pokazał mi smsa jakiego dostał od pewnej dziewczyny:wściekła/y: ( parę lat do tyłu uważałam ją za przyjaciółkę)

Paulina
przyjaciółka robi panieński w lipcu ale raczej nie pójdę bo 1. 07 Oliwia jedzie na operacje, w szpitalu będzie ok. tyg. więc też jej tak nie zostawię. Mam nadzieję, że do 27 będzie już się dobrze czuła i będę mogła iść na ślub i wesele ( a mam być świadkową)
Milena to zaczyna Ci się bieganie za małą;-)
Femme z kapustą i pieczarkami. To wpadaj na małą wyżerkę:-p
23may na bunt najlepsza jest konsekwencja, nie odpuszczaj małej dla świętego spokoju ( wiem, łatwiej napisać, gorzej zrobić:-p) i czekać aż mała buntowniczka znów zamieni się w aniołka;-)

Hejka :D A ja dzis na obiad NALESNIKI, mniam. Z powidlami sliwkowymi lub z nutella :D

Vi spoko, bez lazienki da sie zyc, ale jak dla mnie nie na dluzsza mete. Jak w tamtym roku siedzialam na dzialce calutkie wakacje, to codziennie wieczorem lecialam do tesciow do wanny sie umyc :D Ale Niki ma taaaaaka frajde kapac sie w misce, caly pokoj zalany :)
Asik olej kolezanke, albo pocisnij jej przez sms tez :) ja tak robilam, jak narazie mamy spokoj. Ale ta "kolezanka" oddzywa sie srednio co trzy miesiace, a od ostatniego sms do A. minelo juz pol roku, wiec moze dala sobie calkowicie spokoj.
23may u nas tez pieknie :) ale mi sie dzis nie chce z bloku wylazic, wiec prazymy sie na balkonie haha. Mowieniem Juli calkowicie sie nie przejmuj, kazde dziecko w swoim tempie mowi. Znam dwa przypadki o nie duzej roznicy wieku. Kacper (syn chrzestnego Niki) urodzil sie w grudniu 2010, a mowi juz pelnymi zdaniami, tak jak dorosli. Xavier (syn mamy kolezanki) jest z listopada 2010 a praktycznie nic nie mowi, oprocz mama, daj i taki podstawowych slow.

witajcie :)

Femme, Vi witojcie :D stare mamusie :-D
Wampi gratki ;-) oby juz mu tak zostalo :tak: moj juz 10mies. prawie w dzien bez pampersów ale dopiero teraz na sen w ciagu dnia pozbylam sie ich, a jeszcze zostala noc..... :nerd: ale powoli w swoim tempie sie oduczy :-)

23may yyy na bunt to tak jak któras pisala konekwencja i sie nie dawac :tak: a tak to u mnie dzieciaki prawie tego nie przechodzily ;-)

Ja dzis spacer z dzieciakami zaliczylam :p nogi mnie bolą, bukiet bzów w wazonie stoi i pieknie mi tu pachnie :-)

Siedzę z dzieciakami na dworze;-) Oliwka w piaskownicy, Damian na huśtawce a mamusia na krzesełku z lapkiem:-p

Paulina
ja się nie bawiłam w smsy tylko zadzwoniłam z K. tel. odebrała i jej pocisnęłam. Rozwaliła swoje małżeństwo przez liczne zdrady, przez nią rozpadło się małżeństwo jej męża ( byłego już) kuzynki a teraz zaczęła wypisywać do K., że ' zaprasza na kawę i miło spędzony czas':wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wampi gratki dla syncia;-)
Liza u nas też w wazonie bez;-) a jutro chcę się wybrać na moje ulubione konwalie

reklama
Do góry