reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam mi znowu net nawala . :wściekła/y::wściekła/y:
My byliśmy na spacerku , słonko świeci ale nie jest przyjemnie wiatr wieje .
Obiad zjadłam ..i Natalia śpi to mogę odpocząć po obiadku :-)

23may nie działa mi fejs ...daj znać tutaj co i jak ( PW )

mirabelka współczuje problemów ze skórą :/
milena 22may śliczne zdjęcia :-)
happymum również sliczny synek :D
Magda co Ty przeliczasz na polskie gina :/ Ty wszystko tak przeliczasz???
powinnas liczyć 1:1 bo przecież zarobki też są wyższe w UK niż w pl... nie rozumiem dlaczego wydaje Ci się to drogo ??
to głupie tak przeliczać anula ma rację ja pzrzeliczam 1:1 ... jakbym tak przeliczała jak Ty to wiecznie bym głodna chodizła bo wsyztsko takie drogie.. cheb , masło... mleko ... ojej.... :-p

Ostatnia edycja:
U nas po staremu, pogoda niby słonce swieci ale jest chłodno i wiatr do tego ;/
Julka dzis o 5 rano wstała:szok: masakra.. chociaz tyle za godzine poogladała bajki ;]

zleciał weekend i od jutra znowu szkoła.
to studium mi jeszcze nie odp.. chyba bede musiala tam jutro zadzwonic

wiecie na co mam ochote ... na te gwiazdki z milkyway co były kiedys hahah

23may te gwiazdki byly dobre, smaka mi narobilas :-p wspolczuje poranka... moja mi dala do 9.00 pospac ;-)

anula wywolywali porod? tylko 2 dni po? tu sie czeka 10.... nocek wspolczuje, pozostaje liczyc ze Bartek sam sie oduczy... a kiedy masz zamiar dac go do zlobka czy przedszkola?

paulina zero oznak, plecy tylko bola, skurcze nieregularne, nawet nie wiem co ile...eh

Vi- a w Londynie mieszkalas? wiesz ile tutaj kosztuje wynajecie chociazby pokoju? do tego dojazdy do pracy i zycie tez nie jest najtansze..;/;/ poza tym dowiadywalam sie tutaj i np usg 3D tutaj to koszt cos ok 160-170 a w Pl zaplacilam 150zl.. jak dla mnie to jest roznica.. Skoro sobie przeliczam to sobie przeliczam.. ty zyjesz w małym miasteczku i nie mozesz powiedziec o zyciu w najwiekszym miescie.. takze wiesz.. soryy:dry: I nie martw sie wszystkiego sobie nie przeliczam;]

Ostatnia edycja:
Co do przeliczania kasy. też sadze że 1e, czy 1f = 1zł . Tak jak Vi pisze , gdyby tak wszytsko przeliczać na ZŁOTÓWKI to wszytsko by byłoo ZA drogie .

A tak w ogóle Vi koło września będę na zielonej wyspie :pP Może zaliczymy Kawkę w jakiejś restauracji w Dublinie :pP

moj tata tez przelicza wszystko jak tam jest i kupuje nam jak mu sie oplaci hahaha
wczoraj mu sciemnialam ze u nas te likiery takie drogie i musi mi kupic u siebie ;D
w sumie ubranka maja tam tanie dla dzieci, niekiedy kupi Julce dres orginalny i da polowe tego co u nas trzeba zaplacic ;/

Też inaczej jak jest sie tam ( czyt. za granicą ) ''tymczasowo'' , a co innego jak się mieszka na stałe . Bo jak sie jedzie na miesiąc zarobić to można sobie przeliczać . :tak::tak:

w Irlandii są tanie mieszkania do wynajęcia uznając 1euro=1zł oczywiście bo za 1000e się wynajmie domek z 3-ma sypialniami . a u mnie w bloku chcą 1300zł za dwa małe pokoiki .. No ale przeliczyć 1000e na PL to 4tyś to kupa kasy ;PP

reklama
Magda ma trochę racji ją mieszkam w małym miasteczku i za mieszkanie(2sypialnie+salon z aneksem kuchennym) płace 400f miesięcznie a takie samo w londynie kosztuje ok 1000f. Ja na zarobki a Uk nie narzekam, starcza mi na wszystko i mogę sobie odłożyć na większe rzeczy np. Laptop czy telewizor :)

Do góry