reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
mirabelka współczuje problemów ze skórą :/
milena 22may śliczne zdjęcia :-)
happymum również sliczny synek
Magda co Ty przeliczasz na polskie gina :/ Ty wszystko tak przeliczasz???
powinnas liczyć 1:1 bo przecież zarobki też są wyższe w UK niż w pl... nie rozumiem dlaczego wydaje Ci się to drogo ??
to głupie tak przeliczać anula ma rację ja pzrzeliczam 1:1 ... jakbym tak przeliczała jak Ty to wiecznie bym głodna chodizła bo wsyztsko takie drogie.. cheb , masło... mleko ... ojej....
milena 22may śliczne zdjęcia :-)
happymum również sliczny synek
Magda co Ty przeliczasz na polskie gina :/ Ty wszystko tak przeliczasz???
powinnas liczyć 1:1 bo przecież zarobki też są wyższe w UK niż w pl... nie rozumiem dlaczego wydaje Ci się to drogo ??
to głupie tak przeliczać anula ma rację ja pzrzeliczam 1:1 ... jakbym tak przeliczała jak Ty to wiecznie bym głodna chodizła bo wsyztsko takie drogie.. cheb , masło... mleko ... ojej....
Ostatnia edycja:
U nas po staremu, pogoda niby słonce swieci ale jest chłodno i wiatr do tego ;/
Julka dzis o 5 rano wstała masakra.. chociaz tyle za godzine poogladała bajki ;]
zleciał weekend i od jutra znowu szkoła.
to studium mi jeszcze nie odp.. chyba bede musiala tam jutro zadzwonic
wiecie na co mam ochote ... na te gwiazdki z milkyway co były kiedys hahah
Julka dzis o 5 rano wstała masakra.. chociaz tyle za godzine poogladała bajki ;]
zleciał weekend i od jutra znowu szkoła.
to studium mi jeszcze nie odp.. chyba bede musiala tam jutro zadzwonic
wiecie na co mam ochote ... na te gwiazdki z milkyway co były kiedys hahah
Herbata
Fanka BB :)
23may te gwiazdki byly dobre, smaka mi narobilas wspolczuje poranka... moja mi dala do 9.00 pospac ;-)
anula wywolywali porod? tylko 2 dni po? tu sie czeka 10.... nocek wspolczuje, pozostaje liczyc ze Bartek sam sie oduczy... a kiedy masz zamiar dac go do zlobka czy przedszkola?
paulina zero oznak, plecy tylko bola, skurcze nieregularne, nawet nie wiem co ile...eh
anula wywolywali porod? tylko 2 dni po? tu sie czeka 10.... nocek wspolczuje, pozostaje liczyc ze Bartek sam sie oduczy... a kiedy masz zamiar dac go do zlobka czy przedszkola?
paulina zero oznak, plecy tylko bola, skurcze nieregularne, nawet nie wiem co ile...eh
Vi- a w Londynie mieszkalas? wiesz ile tutaj kosztuje wynajecie chociazby pokoju? do tego dojazdy do pracy i zycie tez nie jest najtansze..;/;/ poza tym dowiadywalam sie tutaj i np usg 3D tutaj to koszt cos ok 160-170 a w Pl zaplacilam 150zl.. jak dla mnie to jest roznica.. Skoro sobie przeliczam to sobie przeliczam.. ty zyjesz w małym miasteczku i nie mozesz powiedziec o zyciu w najwiekszym miescie.. takze wiesz.. soryy I nie martw sie wszystkiego sobie nie przeliczam;]
Ostatnia edycja:
Co do przeliczania kasy. też sadze że 1e, czy 1f = 1zł . Tak jak Vi pisze , gdyby tak wszytsko przeliczać na ZŁOTÓWKI to wszytsko by byłoo ZA drogie .
A tak w ogóle Vi koło września będę na zielonej wyspie P Może zaliczymy Kawkę w jakiejś restauracji w Dublinie P
A tak w ogóle Vi koło września będę na zielonej wyspie P Może zaliczymy Kawkę w jakiejś restauracji w Dublinie P
moj tata tez przelicza wszystko jak tam jest i kupuje nam jak mu sie oplaci hahaha
wczoraj mu sciemnialam ze u nas te likiery takie drogie i musi mi kupic u siebie ;D
w sumie ubranka maja tam tanie dla dzieci, niekiedy kupi Julce dres orginalny i da polowe tego co u nas trzeba zaplacic ;/
wczoraj mu sciemnialam ze u nas te likiery takie drogie i musi mi kupic u siebie ;D
w sumie ubranka maja tam tanie dla dzieci, niekiedy kupi Julce dres orginalny i da polowe tego co u nas trzeba zaplacic ;/
Też inaczej jak jest sie tam ( czyt. za granicą ) ''tymczasowo'' , a co innego jak się mieszka na stałe . Bo jak sie jedzie na miesiąc zarobić to można sobie przeliczać .
w Irlandii są tanie mieszkania do wynajęcia uznając 1euro=1zł oczywiście bo za 1000e się wynajmie domek z 3-ma sypialniami . a u mnie w bloku chcą 1300zł za dwa małe pokoiki .. No ale przeliczyć 1000e na PL to 4tyś to kupa kasy ;PP
w Irlandii są tanie mieszkania do wynajęcia uznając 1euro=1zł oczywiście bo za 1000e się wynajmie domek z 3-ma sypialniami . a u mnie w bloku chcą 1300zł za dwa małe pokoiki .. No ale przeliczyć 1000e na PL to 4tyś to kupa kasy ;PP
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Magda ma trochę racji ją mieszkam w małym miasteczku i za mieszkanie(2sypialnie+salon z aneksem kuchennym) płace 400f miesięcznie a takie samo w londynie kosztuje ok 1000f. Ja na zarobki a Uk nie narzekam, starcza mi na wszystko i mogę sobie odłożyć na większe rzeczy np. Laptop czy telewizor