reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ja by przyspieszyć podkradałam córce taką dużą piłkę i skakałam na niej ( piłce, nie córce hehe)
Hahaha , trzeba wyrazić się jasno żeby nie domówień nie było ;-);-)

no wrzuce wrzuce , wieczorkiem ;))
Wrzuć , wrzuć Kasiu ; ))

MILENA- oj, Ty to kandydatów córci nawybierasz, że będzie przebierać jak w rękawiczkach;-)
Samych przystojniaków ; ))) Ja to jeszcze od niej odganiać będę :-D:-D

Nisiula Jak będziesz stać , skakać , chodzić to będzie szybciej niż jak byś odpoczywała ;))

aha chyba ze tak może mnie dzisiaj coś zbierze... a jak nie to jutro do gin ide wiec moze ona cos zrobi hehe żeby coś szybciej moze bedzie miała dla mnie dobra informacje ze juz niedługo;p

Wampi Ja uwielbiam matematyke :-D:-D Polski , Chemia i Fizyka :tak::tak:
Nisiula No niedługo to na pewno , to nawet ja mogę Ci powiedzieć ;))

no tak... ale jak u niej byłam ostatnio to powiedziała ze wszystko jest jeszcze pozamykane... i sie nic nie dzieje.... wiec moze teraz powie odwrotnie... to ja może śnieg pójde odsypać hehe.. moze coś przyśpieszy ;p

Witam.
Nisiula Ja posżłam tydizen po terminie na oddział bo nic się nie działo i tego samego dnia wieczorem wody mi odeszły same z siebie. wcześniej tydzien przed terminem co noc miałam regularne skurcze, , które pojawiały się też po wizycie u ginekologa po badaniu na samolocie. przez ten okres cały czas miałam 1-2 cm rozwarcia ale szyjka nie tknięta. nie działało nic a potem samo ruszyło.

oj ciężko się wbić w pisanie Wasze.

Hej

Strasznie duzo nowych mam - witam je serdecznie :-)
Nie nadrobie, nawet niewiem ile stron przewinelam.... :p :-)

Dzieciaki maja ferie ostatni tydzien, i od pn do szkoly - juz sie doczekac nie mogą, stesknione strasznie :)
A i zaraz dobranocka i idą śpiochać ;)

Obraz218.jpg
kolor srednio widac bo ciemno, w dzien trzeba by robic ;)

Milena a jak u lekarza?

Ostatnia edycja:
reklama
O Liza nas odwiedziła ...;-) No jest nowych mamuś , inaczej by wątek umarł bo wy się zaszyliście :-)

23may a nadżerkę mam , cytologie pobrał . Mam iść za jakieś trzy tygodnie po wynik cytologi . i jak do tego czasu nie dostane @ to będziemy szukać przyczyny bólu . A no i nadżerka dość spora ;(

Do góry