reklama
Hahaha , trzeba wyrazić się jasno żeby nie domówień nie było ;-);-)ja by przyspieszyć podkradałam córce taką dużą piłkę i skakałam na niej ( piłce, nie córce hehe)
Wrzuć , wrzuć Kasiu ; ))no wrzuce wrzuce , wieczorkiem )
Samych przystojniaków ; ))) Ja to jeszcze od niej odganiać będęMILENA- oj, Ty to kandydatów córci nawybierasz, że będzie przebierać jak w rękawiczkach;-)
Nisiula Jak będziesz stać , skakać , chodzić to będzie szybciej niż jak byś odpoczywała )
Witam.
Nisiula Ja posżłam tydizen po terminie na oddział bo nic się nie działo i tego samego dnia wieczorem wody mi odeszły same z siebie. wcześniej tydzien przed terminem co noc miałam regularne skurcze, , które pojawiały się też po wizycie u ginekologa po badaniu na samolocie. przez ten okres cały czas miałam 1-2 cm rozwarcia ale szyjka nie tknięta. nie działało nic a potem samo ruszyło.
oj ciężko się wbić w pisanie Wasze.
Nisiula Ja posżłam tydizen po terminie na oddział bo nic się nie działo i tego samego dnia wieczorem wody mi odeszły same z siebie. wcześniej tydzien przed terminem co noc miałam regularne skurcze, , które pojawiały się też po wizycie u ginekologa po badaniu na samolocie. przez ten okres cały czas miałam 1-2 cm rozwarcia ale szyjka nie tknięta. nie działało nic a potem samo ruszyło.
oj ciężko się wbić w pisanie Wasze.
Liza
Fanka BB :)
Hej
Strasznie duzo nowych mam - witam je serdecznie :-)
Nie nadrobie, nawet niewiem ile stron przewinelam.... :-)
Dzieciaki maja ferie ostatni tydzien, i od pn do szkoly - juz sie doczekac nie mogą, stesknione strasznie
A i zaraz dobranocka i idą śpiochać
Strasznie duzo nowych mam - witam je serdecznie :-)
Nie nadrobie, nawet niewiem ile stron przewinelam.... :-)
Dzieciaki maja ferie ostatni tydzien, i od pn do szkoly - juz sie doczekac nie mogą, stesknione strasznie
A i zaraz dobranocka i idą śpiochać
reklama
O Liza nas odwiedziła ...;-) No jest nowych mamuś , inaczej by wątek umarł bo wy się zaszyliście :-)
23may a nadżerkę mam , cytologie pobrał . Mam iść za jakieś trzy tygodnie po wynik cytologi . i jak do tego czasu nie dostane @ to będziemy szukać przyczyny bólu . A no i nadżerka dość spora ;(
23may a nadżerkę mam , cytologie pobrał . Mam iść za jakieś trzy tygodnie po wynik cytologi . i jak do tego czasu nie dostane @ to będziemy szukać przyczyny bólu . A no i nadżerka dość spora ;(